sac boyasi

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
36
Mrb loreal inoa sac boyasi bitkiselmi bilen varmi acaba???kuaforu aradim bitkisel boya varmi dedim?evet dedi loreal inoa acaba gercekden bitkiselmi kullandinizmi yorumlarinizi bekliyorum kizlar

Ben de saçıma geçen gün ilk defa boya yaptım
Daha once hic boyatdirmamisdim sacimi
Yanmasından korktugum için amonyaksiz boya arayışına girdim
Loreal ve syossun amonyaksiz ürünlerinin iyi oldugunu okudum
Syoss aldim ben de ve gercekten memnunum

bitkisel boya yoktur canm hepsnn icnde katki maddesi vardir az yda cok.

Cnm hamileyim doktorum izin verdi boyatmama ama bitkisel boyayla sadece bende kuaforumu aradim bitkisel boya sordum loreal inoa dedi simdi bilmiyorum neyapacagimi dusunuyorum doktor izin verdi ama boyadan emin olamiyorum

Bitkisel boya vardır %100 bitkisel boya yoktur. Bitkisel boyaların %90 ı bitkiseldir ve daha az zararlıdır.

Fakat bu konunun yeri burası değil ki. Burası bdv var topiģi saç değil.
tsk,ona bakarsan burada nelerrr okudukk masturbasyon mu desem +18 mi desem,makyajmi desemmm oooo bisuru fake hesap konu daha neler gorduk neler gecirdikkk kac senedir

Cnm hamileyim doktorum izin verdi boyatmama ama bitkisel boyayla sadece bende kuaforumu aradim bitkisel boya sordum loreal inoa dedi simdi bilmiyorum neyapacagimi dusunuyorum doktor izin verdi ama boyadan emin olamiyorum
ben de internetde okudum hamileler kullana bilir diye yaziyodu ama ben olsam acikcasi boyatmazdim
Çünkü arkadaslarin da dediyi gibi 100% bitkisel değil
bi de kac ayindasin hamileliğin

ben de internetde okudum hamileler kullana bilir diye yaziyodu ama ben olsam acikcasi boyatmazdim
Çünkü arkadaslarin da dediyi gibi 100% bitkisel değil
bi de kac ayindasin hamileliğin
4 azerincim isin gercegi bende korkuyorum bebis icin,doktor bi sakincasi yok diyince arastirayim dedim ama korkuyorum bebis acisindan

Cok gerekli degilse yaptırma bence de canim
ilkbaharda geldi gunesli havalar artik saclarda renk farki beyazlar daha cok belli oluyor yasim 26 ama beyazlarim cok bide saclarimin uclari ombre sariydi geri kalani acik karamel kahve gibi simdi resmen 4 renk var sacimda ama bebek daha onemli tabiki doktorda boyattir sorun yok diyor karar veremedim ama bebis daha onemli tabiki

Logona diye bir marka var bitkisel sac boyalari var ..ama türkiyede bulunur mu bilmiyorum..netten siparis ediliyor sanirim

tints of nature diye bir boya var. %65 Organik içerik ve %98 Bitkisel içeriği varmış.
bir de ben okuduğuma göre;

'Klinik çalışmalara göre; gebelik süresince saç boyatmanın zararlı olabileceğine yönelik herhangi bir veri yoktur. Ayrıca saç boyalarındaki kimyasal maddelerin hemen hepsinin yüksek düzeyde toksik (zehirli) olmadığı bilinmektedir. Diğer taraftan saç boyası yapıldıktan sonra kana geçen miktar son derece düşüktür.

Konu hakkında dünyadaki en saygın kurumlardan birisi olan ve üreme sistemi üzerindeki potansiyel riskleri inceleyen Amerikan Teratoloji Enformasyon Servisi, "eldeki veriler sınırlı olmasına rağmen çok büyük bir olasılıkla hamilelikte saç boyatmak güvenlidir" şeklinde görüş bildirmektedir.

Benzer şekilde Amerikan Obstetrisyenler ve Jinekologlar Derneği (ACOG) da hamilelikte saç boyatma ve permanın sakıncalı olmadığını bültenlerinde duyurmuştur.

Tüm bu bilgiler ışığında gebelikte saç boyatılmasının şu ana kadar bilinen herhangi bir sakıncası bulunmamakla birlikte fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk üç ay içinde bu işlemden kaçınma (veya en azından dip boya yaptırmama) yönünde bir tedbir alınabilir.'

http://www.jinekolognet.com/hamilelik-sac-boyama.asp dan alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…