Bitkisel boya yoktur. Hepsi zararlı
Cnm hamileyim doktorum izin verdi boyatmama ama bitkisel boyayla sadece bende kuaforumu aradim bitkisel boya sordum loreal inoa dedi simdi bilmiyorum neyapacagimi dusunuyorum doktor izin verdi ama boyadan emin olamiyorumBen de saçıma geçen gün ilk defa boya yaptım
Daha once hic boyatdirmamisdim sacimi
Yanmasından korktugum için amonyaksiz boya arayışına girdim
Loreal ve syossun amonyaksiz ürünlerinin iyi oldugunu okudum
Syoss aldim ben de ve gercekten memnunum
tsk,ona bakarsan burada nelerrr okudukk masturbasyon mu desem +18 mi desem,makyajmi desemmm oooo bisuru fake hesap konu daha neler gorduk neler gecirdikkk kac senedirBitkisel boya vardır %100 bitkisel boya yoktur. Bitkisel boyaların %90 ı bitkiseldir ve daha az zararlıdır.
Fakat bu konunun yeri burası değil ki. Burası bdv var topiģi saç değil.
ben de internetde okudum hamileler kullana bilir diye yaziyodu ama ben olsam acikcasi boyatmazdimCnm hamileyim doktorum izin verdi boyatmama ama bitkisel boyayla sadece bende kuaforumu aradim bitkisel boya sordum loreal inoa dedi simdi bilmiyorum neyapacagimi dusunuyorum doktor izin verdi ama boyadan emin olamiyorum
4 azerincim isin gercegi bende korkuyorum bebis icin,doktor bi sakincasi yok diyince arastirayim dedim ama korkuyorum bebis acisindanben de internetde okudum hamileler kullana bilir diye yaziyodu ama ben olsam acikcasi boyatmazdim
Çünkü arkadaslarin da dediyi gibi 100% bitkisel değil
bi de kac ayindasin hamileliğin
Cok gerekli degilse yaptırma bence de canim4 azerincim isin gercegi bende korkuyorum bebis icin,doktor bi sakincasi yok diyince arastirayim dedim ama korkuyorum bebis acisindan
ilkbaharda geldi gunesli havalar artik saclarda renk farki beyazlar daha cok belli oluyor yasim 26 ama beyazlarim cok bide saclarimin uclari ombre sariydi geri kalani acik karamel kahve gibi simdi resmen 4 renk var sacimda ama bebek daha onemli tabiki doktorda boyattir sorun yok diyor karar veremedim ama bebis daha onemli tabikiCok gerekli degilse yaptırma bence de canim
Aminn canimm ALLAH RAZI OLSUN RABBIM CUMLEMIZIN EVLATLARIMIZI KORUSUN INSALLAH bizim kuzularda dahill aminnnBu arada Allahım bebegini sag salim kucagina aldığın günü göstersin canim