Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyasi...

ben çok pişmanım orialle açtırdığıma
resmen saçlarımın kıvırcığını bozdu, o güzelim parlaklığını yitirdi
eşşek ben eşşek

canim ne bileyim guvendigim bi kuafordu istedigim sac rengini elde etmek icin acti zaten acik oldu rengi bir kac kere daha boyamak gerekiyorda ben bu kizildan nasil kurtulcam koyu kahve filan boyasammi:26:

:

Kızlar bir daha boyatmayın orialle dicem de olan olmuş zaten, artık mahvetmeyin saçlarınızı :26: Ayrıca kuaförlere de inanmayın, ne demek o renk olmaz.. Bal gibi olur, haa 1 boyama da olmazda 4 boyamada olur hemen olmaz.. Ama en azından saçlarınızı mahvetmezsiniz.. :26:

Tweety cim zamanla oturur o saçına merak etme.. 1-2 boyama daha geçsin, oturacaktır.. Yani benim öyle olmuştu

ne zormuş bu kızılla uğraşmak:/ eskiden hiç akmazdı benim saç rengim siyah olmasına rağmen. şimdi sürekli kırmızı boya akıyor çok tuhafıma gidiyor böğğ

Aslında kızılla uğraşmak hiç zor değil.. Sizin daha yeni olduğu için çok daha fazla akıyor dediğim gibi zamanla akması durur zaten ..

canim bu rengi esimde sevmedi kurtulmam lazim

yarın sabah kuzenime gidicem kuaför kendüsü :))
istersen bi sorabilirim
cok iyi olur

O zaman koyu kestane yap canım olmaz mı? En son ne zaman boyattın. 1 ay geçtiyse git boyatmaya, geçmediyse sakın gitme zaten orialle açtırmışsın, saçlarını çok fena dökersin ve yakarsın..

dokululo saclarim 1 ay olmadi 2 hafta oldu

Twetim bir zararı varmı bilmiyorum.Ama banyoya girdiğinde önce saçını öne eğip bir kez şampuanlayıp durulasan vücuduna ve gözlerine hiç temas etmemeiş olur akan boya.Sonra banyona devam edersin ve ikinci yıkamada ilk yıkamdaki kadar çok akmayacağı için ikinci yıkamayı normal yaparsın.

Twetim bir zararı varmı bilmiyorum.Ama banyoya girdiğinde önce saçını öne eğip bir kez şampuanlayıp durulasan vücuduna ve gözlerine hiç temas etmemeiş olur akan boya.Sonra banyona devam edersin ve ikinci yıkamada ilk yıkamdaki kadar çok akmayacağı için ikinci yıkamayı normal yaparsın.

O zaman koyu kestane yap canım olmaz mı? En son ne zaman boyattın. 1 ay geçtiyse git boyatmaya, geçmediyse sakın gitme zaten orialle açtırmışsın, saçlarını çok fena dökersin ve yakarsın..

benim saçımda çok fena dökülüyor.
evde saçtan baska bişey yok valla
acaba boyadanmı

kirmizi ama siyah golgelerde var sanki zaten iki renk karistirmisti adam

Canım saç dökülmesi için sinameki kaynatıp içindede badem yağı ve evigen ampul ekleyip saçına sürersen faydasını görürüsün.Hemde saçları çabuk uzatıyor.Birde şampuan şişesinin içine çam terebenti ekleyebilirsin bir kaç damla ekleyip çalkalarsan saçlara iyi geliyor.Bir kere sampuan şişesini ilk açtığında ekleyeceksin sadece ve her kullanım öncesi çalkalayacaksın.Ama kullanırsan gözüne kesinlikle kaçmamalı göz için tehlikeli.Çok fena yakıyor ve daha birçok tehlikeleri var göz için gözüne kaçmadığı sürece sorun yok.

Birde renk konusunda daha doğal renkler tercih etmeni tavsiye ederim.Bbeiş düşünüyorsun heran gelebilir ve dr. saç boyamayı yasaklarsa iki renk saçla kalırsınBenim uçlar sarı dipler kumral

yok buna cesaret edemem kacar macar gozume
Birde renk konusunda daha doğal renkler tercih etmeni tavsiye ederim.Bbeiş düşünüyorsun heran gelebilir ve dr. saç boyamayı yasaklarsa iki renk saçla kalırsınBenim uçlar sarı dipler kumral

ya aslinda istedigim renk koyuydu boyle olunca mecbur kullaniyorum aslinda ucuk renkleri severimm bebis gelsin sac kimin umrunda beaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…