Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyasi...

akitsamda alttaki kendi sacim degilki oksidanla actilar en iyisi kendiliginden akmasini beklemek,
aslinda senin dedigin yontemi yapiyorum banyoda bi dun yapmadim sacimi yikayip havluyla sarip oyle aliyorum dus ,
of of basima bela oldu

sende benim gibi azıcık evhamlısın galiba ben çok evhamlıyımdır mesela herşeyi vesvese yaparım
sen öyle yapmaya deevam et işte banyoda
gözlerinde ki alerji kardeşinin göz kalemini kullanmaktan olmuştur bence sakın ha bir daha kullanma bende eskiden herkes kullanırdı makyaj malzemelerimi bütün arkadaşlarım şimdi sadece ben kullanıyorum bende de alerji var kaşıntı kötü oluyor gözde kıpkırmızı oluyor, ALLAH dan iyiki ilaçlar var

Son düzenleme:
rabbim sağlık sıhhatli ömür versin insallah canım benim

ben espri yaptım bebeciksin sen daha bana göre

şu gülen kafaları beceremişim saçma sapan bişeyler çıkmış (özür dilerim)
yok canim estagfurullah ozur dilenecek ne var AMIN hepmize INSALLAH

ay bidaha tovbe kendimden baska kimsenin makyajini kullanmam kendikilerimide vermem gozlerim davul gibi gezdim kac gun ay ALLAH SAGLIKLI OMURLER NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

ben cok asiri evhamliyim ya bugun bide benlerimin cogaldigini dusunmeye basladim ay neremden tutsam elimde kaliyo

canim ne gibi bi alerjik reaksiyon gosterdi sende ?

ben daha once kendim boyamistim kizila o hemen akti ama bunu sacimi actilar uzerine boyadilar aktikca akiyor

ilk önce güneşte yanmış gibi kızardı dedim heralde boya kaldı omuzlarımda ve sırtımda sonra suun altına birdaha girdim baktım cıkmıyo neyse panthenol sürdüm sabah uyandım ki kabarcık kabarcık ama gectı sımdı ızde kalmadı ama acayıp kasındı

gecmis olsunn bende oyle bi sknti yok cok sukur

merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum saclarimi kizila boyadim maglum oldukca akiyor banyoda filan acaba goze ve vucuda bir zarari olur mu bu akan boyanin bilgisi olan varmi ?:26:

Tweety cim benim saçlarım yıllardır kızıl.. Zaten ilk 3 yıkamada filan akar sadece ondan sonra akması durur ve vücuda zararı yok canım Güle güle kullan saçını bende çok seviyorum, şu aralar dip boyam geldi boyatmam lazım

ne 3 yikamasi kiz 10 kere yikadim hala akiyore

ben de 8 yıldır kızıl kullanıyorum canım, zararı yok diye biliyorum
hele hele boyatır boyatmaz denize ya da havuza girersen o akan kızıllık anında gidiyor

ne 3 yikamasi kiz 10 kere yikadim hala akiyore

Allah Allah nasıl yani :44: İlk defa kızıla boyadın demi, belki saça yerleşmeyi anca yapıyordur, ben boyuyorum boyadıktan sonra yıkmaya girdiğimde komple akıtıyorum bir daha akmıyor benim saçım :44: Hangi marka aldın canım :44:

hele hele boyatır boyatmaz denize ya da havuza girersen o akan kızıllık anında gidiyor

Ama olsun denizleri ve hazuvu kirletmeyelim, evde kendi imkanlarımızla akıtalım

Ama olsun denizleri ve hazuvu kirletmeyelim, evde kendi imkanlarımızla akıtalım
ya zaten boyaya verdiğim paranın yarısını resmen denize atmış oluyorum, malum 2 haftada anca elde edeceğim renk2 günde şak diye oluveriyor sonra ben 2 hafta sonra tekrar kuaförde...
kıssa hisse;
hem denizi kirletmemek hem de boşuna boyatmış olmamak için boyatır boyatmaz denize gidilmeyecekmiş

uffffff ne çok konuştum yaa

kızlar bende saçımı kızıla boyattım çok fena akıyo, duş almaktan soğudum bu yüzden ama çok şükür alerjik bi reaksiyon görmedim. ben size şunu sorucam, düğünden hemen önce de boyatıcam resimlerde canlı dursun diye. malum düğünden sora da balayına gidicez bodruma. beni şimdiden bi telaş sardı, havuzda saçım akar da vücudumu ve havuza kızıla boyarsa rezil olurum:26: var mı böyle bişiy yaşayan

Yeni saç rengin hayırlı olsun Tweety
tessekur ederimmm yagmurum
simdi nerden bulayim havuzu kuvetemi dalsam

kuaforde boyadim kendim boyamadim arti orialle sacimi sari gibi yapip uzerine boyadilar tam kizilda degil kirmizida diyebiliriz

Doğru tespitler canım

Düğüne ne kadar var canım.. İlk defa boyattıysan 2-3 boyamaya kadar belki daha fazlası, akar.. Belli bir müddet geçmesi gerekiyor akmaması için.. Ben şimdi evde de boyasam, kuaförde de boyatsam akmıyor oturduğu için.. :44: İnşallah akmaz senin de :26:

kuaforde boyadim kendim boyamadim arti orialle sacimi sari gibi yapip uzerine boyadilar tam kizilda degil kirmizida diyebiliriz

Ya şekerim orialle neden açtırıyorsun saçını.. Yakıyor bütün diplerini, çok zararlı.. 3 boyama da elde edeceğin saçı elde ediyorsun 1 kerede ama saçın çok kötü oluyor :26: Açtırma bir daha yazık saçlarına :26:

ben çok pişmanım orialle açtırdığıma
resmen saçlarımın kıvırcığını bozdu, o güzelim parlaklığını yitirdi
eşşek ben eşşek

aynen ben de senin gbi saçımı açtırıp boyattım. senin gbi kırmızı oldu. ikinci boyamada biraz daha koyulaştı ama hala akıyor. 15 gün sora 3.kez daha koyu bi tona boyatıcam. düğün de ekimde. düğünden önce de 1 kez boyatıcam. akması durur mu sence:/

ben çok pişmanım orialle açtırdığıma
resmen saçlarımın kıvırcığını bozdu, o güzelim parlaklığını yitirdi
eşşek ben eşşek

orielle açmadan olmaz dedi kuaför. saçım siyahtı. benim saçlarım da kıvırcıktı ve dümdüz oldu. ama şimdi eski kıvırcıklığına dönüyo gibi

canim ne bileyim guvendigim bi kuafordu istedigim sac rengini elde etmek icin acti zaten acik oldu rengi bir kac kere daha boyamak gerekiyorda ben bu kizildan nasil kurtulcam koyu kahve filan boyasammi:26:

valla bilmiyorumki INSALLAH akmaz diecegimde akar sanki :26:

ne zormuş bu kızılla uğraşmak:/ eskiden hiç akmazdı benim saç rengim siyah olmasına rağmen. şimdi sürekli kırmızı boya akıyor çok tuhafıma gidiyor böğğ

kızıldan öyle ha deyince kurtulamazsın canım maalesef
o yüzden iyice keyfini sür, orialle açtırdıgın için kahve tonunda bile boyasan alttaki açık renk yüzünden saçının rengi hemen açılacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…