Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyasi...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum saclarimi kizila boyadim maglum oldukca akiyor banyoda filan acaba goze ve vucuda bir zarari olur mu bu akan boyanin bilgisi olan varmi ?:26:

aslında her kimyasal gibi onu da bi zararı vardır bende düşünürüm hep koyu renkler akarken vücuda zarar verir mi ki diye
gerçi ben hep sarıya boyattım saçlarımı ama
yani eğer zararlı olsa bissürü insan var onlara da olur du mesela benim kardeşim siyah saç kullanır her banyoda havluya çıkıcak kadar boya akaar bi zararını görmedi şu ana kadar çok şükür

heer boya akıyor be canım..

zararlı olsa ben ölmüştüm

canim nickini degismissin hayirli olsun :)
ya vucudumda filan kasinti var gozlerimde kasiniyor alerji olmustu ama gecti yine kasinti varda boyadanmi acaba dedim kendi kendime teshis koyacamda

bin pisman oldum kizila ama boyadim bir kere havlular banyo batiyor zatende iste vucudada akiyor ya ondan sordum haklisin sabah yuzumu yikayinca havluya silsem bile havlu mahvoluyor biran once kurtulsaydim iyiydi

zararsız demek çok iyimser bir cevap olur. az ya da çok illa ki zararı vardır. içeriğine bakarsanız bir sürü kimyasal var çünkü boyalarda... o nedenle mümkün olduğunca gözünüze doğru gelmeyecek şekilde saçınızı yıkayın

canim nickini degismissin hayirli olsun :)
ya vucudumda filan kasinti var gozlerimde kasiniyor alerji olmustu ama gecti yine kasinti varda boyadanmi acaba dedim kendi kendime teshis koyacamda

sağol değiştim canım bakalım hayırlısı

heee sen hastalık listene bunuda ekleyecektin demi

ilk kez boyadıysan boya alerji yapmış olabilir.

içim rahat olsun diyorsan bitkisel boya kullan

4-5 yıl kızıl kullanmış biri olarak pek bi zararını görmedim canımcım..kızıl hep akar ve tekrar başka boyla ile kapatması biraz zordur... ama senin kaşıntın falan vardı.alerjik bir durumun varsa dikkat et bence.keşke azıcık bekleseydin boyamak için.

micracim ister istemez akiyor en iyisi banyo yaparken mumkun oldugunca acmiyim gozlerimi,
bide lazerle cizdirmistim gozlerimi o yondende hassasim
sağol değiştim canım bakalım hayırlısı

heee sen hastalık listene bunuda ekleyecektin demi

ilk kez boyadıysan boya alerji yapmış olabilir.

içim rahat olsun diyorsan bitkisel boya kullan

yok ilk kez boyamadim sacimi aliskin boyaya,
evet listem cogaldi bayagi en iyisi direk check up yaptirayim ben

bin pisman oldum kizila ama boyadim bir kere havlular banyo batiyor zatende iste vucudada akiyor ya ondan sordum haklisin sabah yuzumu yikayinca havluya silsem bile havlu mahvoluyor biran once kurtulsaydim iyiydi

istimiyorsan kuaföre gidip saçında ki boyayı akıttırabilirsin
onlar hallediyor sonrada doğal bir renge boyatırsın geçer
ama alerji yapmış olabilirde gerçekten
istersen şöyle yap mesela banyo ediyorsun ya vücudundan önce saçını eğip yıka sonra akınca boya işlem bitince saçını tokayla tuttur ve sonrada vücudunu yıka böyleleikle vücuduna akan boyayı minumuma indirebilirsin benim aklıma bu bir yöntem gibi geldi şuan.

kadesacim gozlerimdeki alerjinin boyayla alakali oldugunu sanmiyorum daha oncede kizil ve baska renklerde boyamistim,
gozlerimdeki alerji kardesimin goz kalemini kullandim kardesimden oncede arkadasi surmus ondan sonra oldu ne olduysa,
gecti gozlerim capaklanma filan yok damlayida biraktim bugun ama hafif bi kasinti var,
arti bacak ve kollarimdada kasinti var boyayla alakali olsa kafaminda kasinmasi gerekmezmiydi :26:
basima bela oldu zaten kizil bilseydim boyle olacak hic boyamazdim artik cekecem cezami

merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum saclarimi kizila boyadim maglum oldukca akiyor banyoda filan acaba goze ve vucuda bir zarari olur mu bu akan boyanin bilgisi olan varmi ?:26:

bende yeni bakıra gecmıs bırı olarak söyluyorum ki bende alerjik yaptı biraz normalde röfle kullandım ondan birşey olmadı ama bu tonlar daha fazla akıyor sanırım ve alerji oldum sacımı ayrı vücudumu ayrı yıkıyorum şimdilik boya akması durduktan sonra normal duş yapabılecem insallah

Son düzenleme:

akitsamda alttaki kendi sacim degilki oksidanla actilar en iyisi kendiliginden akmasini beklemek,
aslinda senin dedigin yontemi yapiyorum banyoda bi dun yapmadim sacimi yikayip havluyla sarip oyle aliyorum dus ,
of of basima bela oldu

ne dertliyim ben ya

22 de boyleysem yaslaninca hastahaneden cikmam galiba

canim ne gibi bi alerjik reaksiyon gosterdi sende ?

ben daha once kendim boyamistim kizila o hemen akti ama bunu sacimi actilar uzerine boyadilar aktikca akiyor

ne dertliyim ben ya

22 de boyleysem yaslaninca hastahaneden cikmam galiba

rabbim sağlık sıhhatli ömür versin insallah canım benim

ben espri yaptım bebeciksin sen daha bana göre

şu gülen kafaları beceremişim saçma sapan bişeyler çıkmış (özür dilerim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…