Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zararı olacağını sanmam
heer boya akıyor be canım..
zararlı olsa ben ölmüştüm
aslında her kimyasal gibi onu da bi zararı vardır bende düşünürüm hep koyu renkler akarken vücuda zarar verir mi ki diye
gerçi ben hep sarıya boyattım saçlarımı ama
yani eğer zararlı olsa bissürü insan var onlara da olur du mesela benim kardeşim siyah saç kullanır her banyoda havluya çıkıcak kadar boya akaar bi zararını görmedi şu ana kadar çok şükür
canim nickini degismissin hayirli olsun :)
ya vucudumda filan kasinti var gozlerimde kasiniyor alerji olmustu ama gecti yine kasinti varda boyadanmi acaba dedim kendi kendime teshis koyacamda
bin pisman oldum kizila ama boyadim bir kere havlular banyo batiyor zatende iste vucudada akiyor ya ondan sordum haklisin sabah yuzumu yikayinca havluya silsem bile havlu mahvoluyor biran once kurtulsaydim iyiydi
micracim ister istemez akiyor en iyisi banyo yaparken mumkun oldugunca acmiyim gozlerimi,zararsız demek çok iyimser bir cevap olur. az ya da çok illa ki zararı vardır. içeriğine bakarsanız bir sürü kimyasal var çünkü boyalarda... o nedenle mümkün olduğunca gözünüze doğru gelmeyecek şekilde saçınızı yıkayın
sağol değiştim canım bakalım hayırlısı
heee sen hastalık listene bunuda ekleyecektin demi
ilk kez boyadıysan boya alerji yapmış olabilir.
içim rahat olsun diyorsan bitkisel boya kullan
bin pisman oldum kizila ama boyadim bir kere havlular banyo batiyor zatende iste vucudada akiyor ya ondan sordum haklisin sabah yuzumu yikayinca havluya silsem bile havlu mahvoluyor biran once kurtulsaydim iyiydi
4-5 yıl kızıl kullanmış biri olarak pek bi zararını görmedim canımcım..kızıl hep akar ve tekrar başka boyla ile kapatması biraz zordur... ama senin kaşıntın falan vardı.alerjik bir durumun varsa dikkat et bence.keşke azıcık bekleseydin boyamak için.
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum saclarimi kizila boyadim maglum oldukca akiyor banyoda filan acaba goze ve vucuda bir zarari olur mu bu akan boyanin bilgisi olan varmi ?:26:
micracim ister istemez akiyor en iyisi banyo yaparken mumkun oldugunca acmiyim gozlerimi,
bide lazerle cizdirmistim gozlerimi o yondende hassasim
yok ilk kez boyamadim sacimi aliskin boyaya,
evet listem cogaldi bayagi en iyisi direk check up yaptirayim ben:
yazık kıyamam sana bennn
yaşlandın sen ondandır dermişim:26::26:
ya ben siyaha boyuyorum gene akıyor kızıl en çok akan boya diye biliyorum
sanırım çaresi yok ya boyamayacaksın(ki mümkün değil beyazım çok )
yada ben gibi herşeyi mahvedeceksin
istimiyorsan kuaföre gidip saçında ki boyayı akıttırabilirsin
onlar hallediyor sonrada doğal bir renge boyatırsın geçer
ama alerji yapmış olabilirde gerçekten
istersen şöyle yap mesela banyo ediyorsun ya vücudundan önce saçını eğip yıka sonra akınca boya işlem bitince saçını tokayla tuttur ve sonrada vücudunu yıka böyleleikle vücuduna akan boyayı minumuma indirebilirsin benim aklıma bu bir yöntem gibi geldi şuan.
yazık kıyamam sana bennn
yaşlandın sen ondandır dermişim:26::26:
ya ben siyaha boyuyorum gene akıyor kızıl en çok akan boya diye biliyorum
sanırım çaresi yok ya boyamayacaksın(ki mümkün değil beyazım çok )
yada ben gibi herşeyi mahvedeceksin
bende yeni bakıra gecmıs bırı olarak söyluyorum ki bende alerjik yaptı biraz normalde röfle kullandım ondan birşey olmadı ama bu tonlar daha fazla akıyor sanırım ve alerji oldum sacımı ayrı vücudumu ayrı yıkıyorum şimdilik boya akması durduktan sonra normal duş yapabılecem insallah
ne dertliyim ben ya
22 de boyleysem yaslaninca hastahaneden cikmam galiba