Bende palette kullanıyorum ve cidden çok memnunum...hem saçlarım parlak oluyor hemde rengi akmıyor. hatta millet hep saçlarına özel bişe mi yapıyon diye soruyor parlaklığı için. bide yolda çevirip çevirip saçımın rengini ve hangi boyayı kullandığımı soruyorlar :S Palette kahve köpüğü.
ilk çıktığında loreal creme gloss casting i denedim amonyaksız diye bide daha parlak yapıyor diye ama hiçbir fark göremedim üstelik iki katı fiyata ve renk seçeneği az... tekrar palette ye döndüm tabi... Annemde Koleston, bazende voila kullanıyordu onuda palette alıştırdım. biz memnunuz valla
2 defa kullandım ve çok memnunum kesinlikle natural colors marka en iyisi... amonyak saçın doğal yapısını geri dönüşümü olmayacak şekilde bozar bu yüzden daima amonyak içermeyen boyalar tercih edilmeli.yani natural colors
ben de palette kullanmıştım, hem istediğim rengi tutturuyor hem de çok sağlıklı ve parlak görünüyor saçlarım..içinden çıkan krem de süper ötesi bir şey, yumuşacık yapıyor saçları..
fakat şimdi bıraktım boyamayı, kendi saç rengimi unuttum,nasıldı bi hatırlayayım dedim
uzun zamandır saçlarımı boyamıyorum.(hamilelik,bebek vs.)ama daha önce hep wella kullandım.saçlarım ince telli ce cansız olmasına rağmen çok memnun kalmıştım.
Dün Lorealin Prefencesiyle boyadım 3 numara koyu kestane renk gayet güzel içinden 6 ay kullanımlık krem çıkıyor en pahalı boyayı aldım güzel olsun diye oldu valla :81:
saçlarımı 9 yıldır kendim boyuyorum kolestonla başladım ama çok yıpranıyordu daha sonra "Loreal Recital Preference"e devam ettim çokda memunumdum kalıcı parlaklık veriyor ve saçlarımı yıpratmıyordu. ancak son birkaç aydır ben gidemediğim için alışverişe eşim ona uygun gelen rastgele markalar getirmeye başladı (palette ve garnier) 3 ay kullandım(ayda 1 kez boyuyorum üstelik) saçlarım o kadar yıprandı ki 11 yıldır kısaltmak zorunda olmadığım saçlarımı (belime kadar çok sağlıklı saçlarım vardı) neredeyse küt denecek kadar kısa kestirmek zorunda kaldım.
mutluluk için "Loreal Recital Preference" diyorum ben...