Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
wella koleston kullanıyorum, çok da memnunum
bu ara "kor ateşi kızılı "na taktım kikikii

hiç boyamadım saçlarımıı:KK43: :KK61: ama ilerde düşünürüm,değişiklik şart:KK61: voila yada koleston kullanırım.

bir kaçı hariç pek çoğunu kullandım ama saçıma zarar vermeden ışıl ışıl renkler bakımlı saçlar elde etmemi koleston'a borçluyum.....

Son düzenleme:
L'oreal ve palette. Her ikisi de güzel sonuç veriyor. Koleston renk seçeneği ve sonuç olarak güzel ama çabuk akıyor gerçekten de.

birde koleston kullanıyorum.

Uzun süredir röfleliyim ve saçlarım mahvoldu. Özünü kaybetti açıkcası. Ama maalesef değişikliği her bayan gibi bende çok seviyorum ve dolayısıyla düz bir renge boyatmak istiyorum.İlk sefer kuaförüme boyatırım röfleyi iyice kapatsın diye sonrada kendim boyamaya kararlıyım ve loreal kullanmayı düşünüyorum. :KK66:

Ben yıllarca kuaförde boyattım son boyama çok koyu renk oldu hoşlanmadım kendim deneyeyim dedim koleston aldım ışıltılı kahve seti 2 kutu saçlarım gür ilk defa kendim boyadım güzel oldu ama alt boya çok koyu olduğu için şuan çok koyu renk biraz yadırgıyorum ama saçlarım parlak ve dökülmeden eser yok 2 gündür maşa bile kullanıyorum tavsiye ederim bilgisi olan varsa bu koyu rengi nasıl açabilirim bir ay sonra daha açık bir ton boyamak istiyorum.Sevgilerimle...:nazar:

ben birçok markayı denedim..mesleğim estetisyenlik olduğu için kuaför mutfağını iyi bilirim..!!! iyileri istisna geçiyorum ama en kaliteli marka deyip, artık boyaları ,oksidan yerine perhidrol kullanaı pekçoktur bir de bir türlü istediğiniz renk tutmaz hiç bir zaman...ya da iki yıkamada akar..lorealin boyaları güzel ama beyaz kapama özelliği az..yeni çıkan new casting de öyle fakat amonyak oranının az oluşu ve kokusuzluğu harika...ama amonyaklı ve akmayan boya isterseniz saçınız sorunlu diilse( cansız ,çok dökülen saçlar hariç)alix avien bir harika evet yanlış duymadınız ve çok ucuz...aslında tüm boyaların içeriği aynıdır..besleyici bitakım maddeler eklenince fiyat artar..o bakımı siz yapın badem yağı mesela boyanın içine 3 damla koyarsanız beyazları çok güzel kapatır...:KK61:

palette kullanıyorum.saclarım parlak ve tam kapatan bır boya..dıger urunlerden de kullandım ama ya saclarımı yıprattı yada hemen akıp gıttı..

Merhabalar...Diğer seçneğini işaretlediğim için yorum yapmam farz oldu :)
Ben çok renkli saç sevdiğim için seçeneklerde bulunan markalar benim renklerimi barındırmıyor. Bu yüzden internet üzerinden "stargazer" ya da " manic-panic" sitesinden alışveriş yapıyorum.Boyadan çok memnunum.Bazen renk değiştirmek adına haftada 3 kullandığım oluyor.Boya herhangi bir peroxidela falan karıştırma gerektirmediğinden 20 dakkada işimi görüyor.Saçıma mutlaka zararları vardır ama henüz hiç sıkıntı yaşamadım.Hala yumuşak...Tabi bu nedenle şampuan ve krem olarak en iyiyi kullanmaya gayret ediyorum.Şu an saçımın yarısı yeşil yarısı pembeli morlu :))

doğal kına tewrciğim,çünkü tüp bebek tedavide yasak boyalar birde boyalar saçları ipratıyor hamilelikte :KK49:emzirme döneminde de:emir_bebek: bebeğe yasak

schwarzkopf palette.. siyahı muhteşem..bayramdan bi hafta önce boyamıştım hala ışıl ışıl parlıyo:KK71:

slm bende koleston kullanıyorum ço memnunum çok baya denedim ama memnunkalmadım şu an koleston kaldım:KK54:

bence koleston saça daha fazla zarar veriyor içinde fazla amonyak var. loreal veya palette daha kaliteli boyalar.:nazar:

ben palette kullanıyorum çokta memnunum walla kolay kolay akmıyor renkleride çok tatlı:KK34:

saçımı iki kere boyadım ilki koleston bakır kızılıydı gerçekten çok güzeldi sonra koleston çarpıcı kahve denedim doğal saçımla benzerdi şimdi kendi saçımı kullanıyorum doğallık her zaman en iyisi diye düşünüyorum :nazar:

Tüm markaları kullandım burdaki, hemen hemen hepsinin sonucuda birbirine yakın ama igorayı tek geçerim..

X