Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
her zaman saç boyası olsun makyaj ürünleri olsun tek favorim Loreal dir eşşiz bir marka avrupadada çoğu kuaförler sürekli Loreal tercih ediyor

ben kuaförde boyattım rengi olmadı diye iki kez boyadı ve saçlarım çok yıprandı, ardından kolleston ve igoral royal aldım onlarda inanılmaz sertleştirdi, daha sonra kolleston naturals aldım saçlarımı süper yumuşak ve bakımlı yaptı, zemini kızıla yakında onun için sorun olmadı renkte hatta rengi iyi oturdu yani, kuaförden daha güzel yaptım saçımı, şimdi de aktıktan sonra palette gün batımı rengini aldım, çok hoş görünüyor, kutudan değil de katalogtan bakmak gerekiyomuş renklere öyle yaptım, henüz boyamadım ama yorumlar süper hatta kullanan arkadaşlarımda var çok memnunlar, onunla boyayacağımı, koleston naturalsda gün batımını bulsaydım vazgeçmezdim ama

aslında koleston un sarılarını çok kullandım memnunda kaldım fakat diğer renkleri hep kutuda göründüğünden en az 2 ton daha koyu çıktı. şimdi palette kullanıyorum ondan daha çok memnunum.

palette nin gün batımı diye bi rengi var.geçen yıl adını beğenip almıştım rengine bayıldım saçımıda hiç yıpratmadı o günden beri hep aynı boyayı alıyorum çok memnunum

bende aldım gün batımını rengini çook merak ediyorum, saçımdaki boya aksın boyayıp yazcam

Saç boyamayı çok seviyorum ve bir çok boya denedim.En memnun olduğum palet .Hatta bakırın üztüne sarı boyadım tuttu.Şu an da palette naturals ve kolestonu karıştırarak kullanıyorum

önceleri loreal kullandım ama bir türlü istediğim rengi bulamadım. bir buçuk senedir Schwarzkopf Palette kullanıyorum çok memnunum.saçı kurutup,sertleştirmiyor.ama renk tonumu değiştiricem sıkıldım artık

4 gün önce saçımı palettenin doğal saç boyasıyla acık sarıya boyadım ben
dört senedir saç boyuyorum bugüne kadar hiç bir boya saç diplerimi bu kadar yakmadı ve kafamda hep yaralar oluştu hassas bir cildimde yok ama böyle oldu üstelik saçımıda sertleştirdi bir daha kesinlikle kullanmam onu

Son düzenleme:
koleston boya çok güzel ve kaliteli kuaför salonun da çalışırken devamlı koleston kullandık müşteriler de çok memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…