Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
koleston kullanıyorum, loreal de kullandım palette de boyalar arasında bariz bi fark yok bence ama, kolestonun içinden cıkan saç kremi (altın rengi tüpte olan) saçıma çok iyi geliyo, o yüzden artık sadece koleston
Saçımı kuaförde boyatıyorum... O da bitkisel olduğunu söylüyor. Wella, Loreal ve Schwarzkopf en iyileri diyor. Ama çok üzülerek yazıyorum saçlarımda beyazlar var az ama var...
Wella Koleston Perfect kullanıyorum, kuaförüm de aynı boyayı kullandığını söylemişti. Ben özellikle kahve ve kızıl serisinden çok memnun kalmıştım.. kalıcı ve ışıl ışıl duruyordu gerçekten. Diğer renklerini denemedim açıkçası..
baştan voila kullandım bir kaç kez ama çok aktı memnun kalmadım, şimdi loreal veya koleston kullanıyorum(hangisi indirimde olursa) ikiside güzel akmıyorlar, yanlarındaki bakım kremleride saçı güzel ve parlak gösteriyor
biz genelde daneal clors,Lk,sellectıf,koleston,aliex,kullanıyoruz.cokya memnunuz tavsıye ederım.butun saclarına boyayana.ama koleston renklerı bır ton koyu yapar.mesela kahve alırsınız kestane gıbı cıkar.