Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
3 ay aralıklarla loreal gloss kream castıng serısını kullanıyorum.amonyak ıcermedıgı ıcın kotu bı kokusu yok hemde cok pratık.şiddetle tavsiye ederım:80::79::81::86::88::92::93::KK71::82:

koleston kullanıyorum, loreal de kullandım palette de
boyalar arasında bariz bi fark yok bence ama, kolestonun içinden cıkan saç kremi (altın rengi tüpte olan) saçıma çok iyi geliyo, o yüzden artık sadece koleston

ilk kez saçımı boyadım daha önce berbat bi röfle maceram olmuştu palettin sonbahar kızılı na boyadım güzel oldu memnunum

Saçımı kuaförde boyatıyorum...
O da bitkisel olduğunu söylüyor.
Wella, Loreal ve Schwarzkopf en iyileri diyor.
Ama çok üzülerek yazıyorum saçlarımda beyazlar var az ama var...
:KK43:

Hangisini kullansam ? Ya da boya beyazlatıyormu?

Son düzenleme:
Wella Koleston Perfect kullanıyorum, kuaförüm de aynı boyayı kullandığını söylemişti. Ben özellikle kahve ve kızıl serisinden çok memnun kalmıştım.. kalıcı ve ışıl ışıl duruyordu gerçekten. Diğer renklerini denemedim açıkçası..

Palette, çikolata kahveye bayıldım.
Seviyorum paletteyiiii :KK54:

baştan voila kullandım bir kaç kez ama çok aktı memnun kalmadım, şimdi loreal veya koleston kullanıyorum(hangisi indirimde olursa) ikiside güzel akmıyorlar, yanlarındaki bakım kremleride saçı güzel ve parlak gösteriyor

welaa koleston şaç boyasıı kulanıyorum ama üzerine hep röfle atırıyorum:)

biz genelde daneal clors,Lk,sellectıf,koleston,aliex,kullanıyoruz.cokya memnunuz tavsıye ederım.butun saclarına boyayana.ama koleston renklerı bır ton koyu yapar.mesela kahve alırsınız kestane gıbı cıkar.

Schwarzkopf Palette deluxe serisi kahve tonları süper parlak inci proteini diyorum...

X