Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
ben herzaman kollestonu kullanıyorum ama tüp olanını çokta memnunum çabuk akmıyor beyazlarıda süper kapatıyor fiyatıda kesemi yakmıyor

uzun zamandır beyazlarımdan dolayı saçlarımı boyuyorum.loreal kullanıyorum ama biraz pahalı bu sefer tüp koleston kullandım.

ben uzun zamandır voila saç boyası kullanıyordum vede çok memnundum.boya akmıyordu.fakat bu kez kolleston kullandımsaçımdaki beyazların daha geç çıktığını gördüm.her ikiside güzel boya.

yıllardır loreal'den başka ürün kullanmadım.her renginide denedim ve saçlarım ince telli ve hassas
olmasına rağmen asla zarar vermedi.şu anda koyu kahve boya var saçlarımda.2 hafta oldu boyayalı
ve hiç akmadı.ben çok memnunum ve herkese de tavsiye ediyorum...

Ben iki ayda bir sürekli saçlarımı boyuyorum.bu zamana kadar bir sürü boya denedim ama gerçekten saça hem bakım yapıp hemde istediğin rengi elde edebileceğin tek boya bence loreal majirel mutlaka deneyin. Saçlarınızı yıkarken yumuşacık ellerinizin arasından kayıp gidiyor ve gerçekten renk konusundada istediğin rengi elde edebiliyorsun herkese tavsiye ederim.

ben daha önce palette kullanıyordum ve memnundum..o sıralarda birinden kolestonun kızılları akıyo diye duymuştum belki de doğru değildir ama o zaman önyargım oluştu hiç koleston almadım..şimdiyse loreal kullanıyorum ve oldukça memnunum..

benim nerdeyse kullanmadığım boya kalmadı.edindiğim tecrübe eninde sonunda akıyo :KK1:

son dönemlerde loreal kullanıyorum.gayette memnunum.:KK34:

Ben iki ayda bir sürekli saçlarımı boyuyorum.bu zamana kadar bir sürü boya denedim ama gerçekten saça hem bakım yapıp hemde istediğin rengi elde edebileceğin tek boya bence loreal majirel mutlaka deneyin. Saçlarınızı yıkarken yumuşacık ellerinizin arasından kayıp gidiyor ve gerçekten renk konusundada istediğin rengi elde edebiliyorsun herkese tavsiye ederim.

loreal excelans kullanıyorum, majireli çok duydum piyasada yok nerden temin ediyosunuz kuaförlerde var sadece sanırım.

kına kullanıyorum been :78: saçlarımı besliyo ışl ışıl oluo :KK64: bi de böle çok hoş koyu kızılımsı bir renk verio :128: boyayla saçlarımı öldüremem :KK68:

NOX kullanıyorum. Kızıl serileri çok güzel. Renkleri çok güzel tutuyor. Saçlarım yumuşacık oluyor.

palette ve loreal kullandım ikisindende memnun kaldım

Wella Koleston Perfect.Schwarzkopf Igora Royal,Natural Colors Organic kullanıyoruz dukkanda..ve çok memnunuz renkler harika çıkıyor.beyazları çok iyi kapatıyor

Son 5 aya kadar hiç boyamadım saçımı. eeee artık yaş 35 olunca beyazlarda çıkmaya başlayınca boyamak zorunda kaldım. Loreali tercih ettim. Çabuk akmıyor, saçı keçe gibi yapmıyor. Beğendim, aferin 5 pekiyi.:KK6:

yazın saçlarımı boyamak için marketten kolestonun kumral bakır gibi bişiydi sanırım saç boyasının tüpünün içinden bakır rengi yerine patlıcan moru çıkmıştı ve saçlarım fena yanmıştı rezilllik.. üretim hatası yaniii...böyle durumlarda işin peşini bırakmamak lazım ama ben şehir dışında olduğum için elimden bişi gelmedii.....

Palette 10-5 dore sarı kullanıyorum ve saçımı kesinlikle yıpratmıyo ve ayrıca çikolata kahveden sarıya ilk boyamada açtı saçımı

palette nin gün batımı diye bi rengi var.geçen yıl adını beğenip almıştım rengine bayıldım saçımıda hiç yıpratmadı o günden beri hep aynı boyayı alıyorum çok memnunum:KK1:

X