Saç köklerine yakın bölgeler daha sıcak olduğu için renk daha çabuk açılır canım bu yüzden dip boya yaparken ilk olarak dipten 2 cm mesafe bırakarak boyayıp 5-6 dakika sonra dipte ki 2 cm kısmı boyarlarsa renk farkı oluşmaz.
Kılıç balığı, bu arada, dibim keşke 2 cm olsa fakat diplerim yaklaşık 10 cm
önce saçımın boyalı kısmını boyayacağım.sonrasında ? direk dibe mi geçeyim ardından boylara. yoksa ilk 2 cm lik doğal saça dokunmadan önce yaklaşık 8 santimlik doğal saçı boyadıktan sonra mı diplere geçeyim ?
Kılıçbalığı, belirttiğim renklere boyanacak saçım fakat mix boya konusunda biraz ürkek olmaya başladım sanırım. 3 fındık tanesi kadar katmayı düşünüyorum boyamın içerisine. sanırım bu miktar beni kıpkırmızı yapmaz ? sorun %90 çözüldü gibi kafamda. Fakat kafamda kalan şu ki ; açtığım boyayı oksidan ile karıştırmadan,tüpünün içerisinde saklamam mümkün müdür ? Her ay 1 tüp alıp çok çok az miktarda kullanıp atmak, bana maddi anlamda pek hoş gelmeyecek çünkü
Kılıç balığı, bu arada, dibim keşke 2 cm olsa fakat diplerim yaklaşık 10 cm
önce saçımın boyalı kısmını boyayacağım.sonrasında ? direk dibe mi geçeyim ardından boylara. yoksa ilk 2 cm lik doğal saça dokunmadan önce yaklaşık 8 santimlik doğal saçı boyadıktan sonra mı diplere geçeyim ?
Daha önce de yazdığım gibi ilk olarak saçının doğal olan 8cmlik kısmını sonra kalan 2cmlik kök kısmını boya arada 3-5 dakika zaman olsun ve kökleri boyadıktan sonra boylara geç ve kökten uca tara.
Daha önce de yazdığım gibi ilk olarak saçının doğal olan 8cmlik kısmını sonra kalan 2cmlik kök kısmını boya arada 3-5 dakika zaman olsun ve kökleri boyadıktan sonra boylara geç ve kökten uca tara.