Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kalçamın bir karış üstünde..
iki kutu boya mı almam gerekir
bi de hangi marka en iyi olurr

kalçamın bir karış üstünde..
iki kutu boya mı almam gerekir
bi de hangi marka en iyi olurr

evet cnm ıkı kutu almalısın.loreal alabılırsın yada koleston.ıkı markada guzel.begen guzel bı renk uygula cnm.memnun kalıcaksın.cıkolata kahve seceebılırsın eger begenıyor.boyaları alırken her rengını ıncele hosuna gıdenı al bıraz koyu olmasına dıkkat et ama cnm.

çok sağol canım ya ilgin için..
bi de kendim boyarken zorlanırmıyım ki??
artık kuaföre gitmek istemiyorum
mahvettiler beniklava:

çok sağol canım ya ilgin için..
bi de kendim boyarken zorlanırmıyım ki??
artık kuaföre gitmek istemiyorum
mahvettiler beniklava:

rıca ederım cnm ne demek.yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.cnm sen boyama zorlanırsın.bı arkadasına yada annene falan boyat.ılk once guzelce dıplerıne sursunlar ardından uclarına.en son ıyıce masaj yaparak sacın her yerıne dagılmasını saglayın.sacınıda bı tokayla tuttur.45 dk yada 1 saat bekle cnm.ınan sonuctan memnun kalıcaksın.

arkadaşlar röfle ve gölge arasındaki fark nedir? beni aydınlatır mısınız. birde benim saçım tam siyah değil, kahve değil ikisinin ortası. evde kendim boyamak istiyorum çünkü kuaförde oreyal(yanlış yazmış olabilirim) le açıyolar onun acısına dayanamıyorum 1 kere yaptırdım saç derim hep kabuk kabuk yara oldu evde en fazla ne kadar sarı yapabilirim tamamiyle sarı olması mümkün değil ama en fazla ne kadar açabilirim diyeyim yani hangi marka kaç numara? şimdiden teşekkürler

canım rofle daha acık tonlarda oluyor saılar daha bellı yanı ama golge bıraz daha koyu bı ton oluyor.ayrıca sacın kendı sacınsa hıc boya yaptırmadıysan acık renge yakın tonlara boyayarak evde yapabılırsın sanıyorum bı dene canım.

cnm saclarına bence rofle degıl,golge yapmıslar.ama guzel olmus.bence boyle devam et bı kac ay sonra tekrar rofle yaptırırsın.gule gule kullan cnm saclarını :1closedeyes:

teşekkür ederim :1hug: röfle daha açık oluyor dimi.kuaför röfle demiştide o yüzden röfle diodum hep kaydirigubbakcemile3

kizlar saclarimi bu renge boyatmak istiyorum golgeli.kuafore nasil anlatacagim bu rengi.golege mi dicem yoksa kizilmi.yardimci olun lutfen

cnm kızıl sacın uzerıne sarı golgeler atmıslar.sende oyle anlatırsın.ama burda daha ınce ınce atılmıs aralarına.ıstersen fotografı cep telefonuna at yada gıttıgınde kuaforde ınternet mevcut ordan da gosterebılırsın cnm.

arkadaşlar mrb saçımı boyatıcam ama bir türlü karar veremedim patlıcan moru ve mavi siyah arasında kaldım aslında kızılda hoş ama çok akıyo sanırım yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar mrb saçımı boyatıcam ama bir türlü karar veremedim patlıcan moru ve mavi siyah arasında kaldım aslında kızılda hoş ama çok akıyo sanırım yardımcı olursanız sevinirim

cnm benımde saclarım mavı sıyah ve cok memnunum yaklasık 5 yıldır kullanıyorum.tabıı kızıl boya gıbı yıkandıkca bu renkte akıyor ama ılk 4-5 yıkamada.ve ılerde saclarında acık bı ton ıstersen bu renkten donmesı cok zor olur.ama gercektende asıl bı renk dusun tasın kararını ver derım.bıde su ankı sacların ne renk.

koyu kumral kendi rengi hiç boyatmadım şuana kadar tşk ederim cnm yardımcı oldun:1hug:

bnde bgn saçlarımı çilek rengi yaptım cooookkk gusel olduu.uçlarında sarılar wardı o yusden uçları daha pembemsi olduuu en sonunda istedgim rengi tutturdum çookk mutluyumD

bnde bgn saçlarımı çilek rengi yaptım cooookkk gusel olduu.uçlarında sarılar wardı o yusden uçları daha pembemsi olduuu en sonunda istedgim rengi tutturdum çookk mutluyumD

cnm fotografını koysan bızlerde gorsek.belkı bende yaptırabılırım.gule gule kullan sacları...

wow çilek rengi kızlar britney in womanizer klibinde bi kızıl saçlı bölümü var.çok güzel bir kızıl ya hasta oldum walla.

arkadaşlar benim saçlarımda röfleydi,yani sarıydı..hadi dedim sarıdan vazgeçip kahverengi yapıp,daha sağlıklı olsun dedim.yaklaşık 2 aydır kahveyi kullanıyorum ama ne eşim nede ben hiç beğenmiyoruz saçımı.şimdide röfle ile sarıya yada boya ile kumrala dönemiyorum.saçlarım yanarmış.konuştuğum bir kuaför öyle söyledi.saç boyama konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsun.inanın hiç alışamadım ve biran önce sarıya yada kumrala dönmek istiyorum ne yapayım..acil yardım..ama ne olur sabret saçlarının uzamasını bekle falan demeyin..teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…