Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

cnm bencede boya tutmaz.sac rengının bıraz acılması gerekır.onunde ıkı yol var ya saclarının yıpranmasına katlanıp boyatacaksın yada beklıceksın.ıstersen bı baska kuafore daha goster..herkes yaparız der ama sacı orıelle acıcaklarsa ıllakı yıpranır.

:uhm:kızlar mrb bnmde saçalrım uzunn ve hiç kestrmek istemıorumm buara cok dokuluo ve cok kepeklenme yaptı elıdor kullanıorum bayadr bu kepeklerden kurtulmak istıorum cok sinir oluorum acaba dıorum şampuanımı deiştrsemmi ozamanda kepek gecmez dahada cogalır dıolar ne yapsam kafam karıştı vallaaaa... :S fisfisfis

cnm ben sana hemen söilmm bnmde saçlarım röfleli ve sapsarıydı aynen senın gibi sıkıldım ve kışkırtıcı kahveye boyadım snrada hiç begenmedim ve alttaa sarı röfleler oldugu için her yıkama saçlarımın rengi açıldıı nrdeyse altıns arısına dönduu ve sonrada gttım tekrar röfle yaptrdım...o yusden bıras bekle en az 1 ay falan sacının açıldıgını sende fark edeceksın ve aradanda zaman gecmiş olur snrada gıder takrar röfle yaptr hiç bişi olmuo korkma bncee :KK66:

Kızlar saçımı 3 ay önce koyu karamele boyatmıstım. Siyahtan acıldı ve cok fazla yıprandı :KK43: 3 ay içindede böyle anormal bi renk oldu ilk basta koyuydu.
Her neyse simdi saç rengimi değiştirmek istiyorum.
Hangi renk yakısır bana ve kendim boyayabileceğim bi renk olmalı ?
Şimdiden tskler..​

Son düzenleme:
Kızlar saçımı 3 ay önce koyu karamele boyatmıstım. Siyahtan acıldı ve cok fazla yıprandı :KK43: 3 ay içindede böyle anormal bi renk oldu ilk basta koyuydu.
Her neyse simdi saç rengimi değiştirmek istiyorum.
Hangi renk yakısır bana ve kendim boyayabileceğim bi renk olmalı ?
Şimdiden tskler..

chirkinfoto1589tp0.jpg

kaç yaşındasın canım

saçlarımı boyadım= )))
çok mutluyum şu an ama yine bi sorunum var
boya sonrası tenime bulaşan boyaları nasıl çıkarabilirim??

18 yasındayımm a.s.

sana bişe dicem inanmıcaksın:1rolleyes:
bence sana açık renkler yakışır ve yaşın itibariyle açık olan rengin doğal da olması gerekirr..şu anki saçın doğal görunuyor sanki boya değil de kendi saçlarınmış gibi bence boyatna ama boyatma desem olmazfisfisfis eğer illaki boyatayım diyorsan bence bir kaç ton açabilirsinna.s.

ChiRKinsHeyy cnm saç rengin çok yakışmış bence..seyrek balyajlar attır...zamanla sıklaştırırsın balyajları..çok yakışır eminiim:)

arkadaşlar benim saçlarımda röfleydi,yani sarıydı..hadi dedim sarıdan vazgeçip kahverengi yapıp,daha sağlıklı olsun dedim.yaklaşık 2 aydır kahveyi kullanıyorum ama ne eşim nede ben hiç beğenmiyoruz saçımı.şimdide röfle ile sarıya yada boya ile kumrala dönemiyorum.saçlarım yanarmış.konuştuğum bir kuaför öyle söyledi.saç boyama konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsun.inanın hiç alışamadım ve biran önce sarıya yada kumrala dönmek istiyorum ne yapayım..acil yardım..ama ne olur sabret saçlarının uzamasını bekle falan demeyin..teşekkürler..
arkadaşlar kumral boya boyatırsam yeşil falan olur diyorlar.saçım çukulata kahve gibiydi (gerçi kuaför çok azda kızıllık katmış.ben istemediğim halde..)ama biraz açıldı tabi.altta röfleler çıkmaya başladı...direk kumral boya boyatamazmıyım?saçlarım ince telli ve yıpranık..yardım edin.

bu arada bana cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
ama saçlarıma kısa bi zamanda çözüm bulmam gerekiyor..sarıya öyle alışmışım ki,kahve rengi yüzüme hiç gitmedi..

bu arada bana cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
ama saçlarıma kısa bi zamanda çözüm bulmam gerekiyor..sarıya öyle alışmışım ki,kahve rengi yüzüme hiç gitmedi..

canım eger saçında daha onceden rofle varsa küllü renklerle boyadıgın takdırde evet yeşilimsi olur. ama sen duz kumrala boyarsan yeşerme olmaz saçında ki bırde önceden cıkolota kahvesıne boyadım dıyorsun . kesinlikle olmaması gerekir yeşermenin. küllülerden kaçın yınede.

başka bi kuaförle konuşayım bakalım.kumrala boyamak istiyorum diye..ne diyecekler?
sonucu yazarım.ama yinede yorumlarınızı yazmaya devam edin.teşekkürler.

X