Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Palatte Altın parıltılı serisinden kullanan oldu mu arkadaşlar?
ben birini beğendim ama acaba nasıl bir renk çıkar?
ben palette den çok memnunum. saçıma çok iyi geliyor..
aslında doğal bi kumral istiyorum ama önerebileceğiniz bir renk var mı?

kızlar şu braun un iyon özellikli maşasının reklamını gördünüz mü? reklamdaki kadının saç rengi süper ne ki acaba ?

merhaba kızlar
sarı löflein üzerine koleston doğal kahve boyattım ve zamanla boya kustu
aslında renkde kararsızlığımdan oldu doğal bi renk olsun istedim
bunu nasıl düzeltebilirim

bende açık kumral yapmaya uğraştım siyah boyalı yerleri açamadım diğer yerler güzel olmasına rağmen alix avien 5.8 koyu karamele boyadım geri güzel bi renk oldu bir daha boyamayı düşünmüyorum.

SEVGİ benim de saçım aynı renk tonunda KÜLLÜMANGO ya tam tarif edememiştim ama resimler iyi açıklamış benim saç rengim de aynısı ne yaptın denedin mi o rengi nasıl saçta tutturacağız haber verirsen sevinirim KÜLLÜMANGO ya da ayrıca teşekkürler bize çözüm bulur mu acaba...

kızlar saçlarımı kuaför 7/07 büyülü kahve 20 volüm boyadı(klstn)ben bu rengi evde tutturabilirmiyim acaba tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

küllümango bilgiler için çok tşk ederim,zaten daha önce den biraz forumu incelemiştim beyaz sabun kullandım iki kere ama saçımı çok kuruttu hatta çitiştirdi gibi.Üstüne şampuan yapmama rağmen kuruttu.Ama eğer daha akar diyorsan yaparım tabii ne yapalım.Bildiğimiz halı yıkamada kullanılan arap sabunu da aynı görevi görüyor mu yoksa hem beyaz sabun hem arap sabunu mu yapayım ?? Saçım balmumlu gibi olmasa barii:dance:

Son düzenleme:
yardım edin lutfen..
saçlarıma kzıl attırdım ben şimdi aktı iğrenç bi renge dönüştü..
ne renge boyatsam hemen akıyo bu alttaki saçma renkler ortaya çıkıyo..
ne yapıcammbenneyaptımki:1no2:

Küllümango sana bir sorum olacaktı.Bir arkadaşımın saç rengini çok begendim kuaförde boyatıyormuş Loreal Preferance irize dore rengiymiş ama ben de bugün marketten Loreal in amonyaksız olan casting color çikolata kahve rengini aldım 535 numara ikisini de denemek istiyorum aslında.Bu iki renkten hangisi daha açık?İlk önce onu deneyecegim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

saçıma röfle yaptırdım ama beğenmedim loreal casting açık kestaneye boyayacağım...
nasıl olmuş sizce kızlar?

saçıma röfle yaptırdım ama beğenmedim loreal casting açık kestaneye boyayacağım...
nasıl olmuş sizce kızlar?

cnm saclarına bence rofle degıl,golge yapmıslar.ama guzel olmus.bence boyle devam et bı kac ay sonra tekrar rofle yaptırırsın.gule gule kullan cnm saclarını :1closedeyes:

cnm kızıl renk akar.daha once bende kullanıyordum.benım saclarım mavı sıyah arada sıkılıyorum sacımdan uclarına kızıl attırıyorum ama 10 gun sonra rengı turuncuya donuyor.zor bı renk sureklı cıla yaptırman gerekıyor.ben aktıgında komple mavı sıyah boyatıyordum.bence koyu bı renge boyatman gerekıyor saclarını.secım senın cnm ya sureklı cıla yaptırıcaksın yada tek ve koyu renge boyatıcaksın.2. boyamanda sac rengın oturur altındakı kızıllar orataya cıkmaz.ınsallah yardımcı olabılmısımdır.kararını acıklarsan sevınırım
.

ben de boyatmayı düşünüyorum aslında ama renge karar veremiyodum..2 bpyadan sonra oturucaksa yapıcam..
çünkü boyattım daha önce koyu bi renge ama yine açıldı 3 hafta sonra
sürekli boyatmak istemiyorum da..

senı cok ıyı anlıyabılıyorum cnm ama kapatır yanı bı endısen olmasın.koyu kahve tonlarını sec ve boyat yada kendınde evde boyayabılırsın sacını.sacın ıyıce aksın 1-1.5 ay sonra tekrar boya.rengı kapatır yanı.cok cektım ben bunlardan :1rolleyes: bu arada sacının uzunlugu ne kadar cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…