- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.849
- 38
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.941
siyah ın üstüne fındık kabuqu rengi tutar mı
SEVGİ benim de saçım aynı renk tonunda KÜLLÜMANGO ya tam tarif edememiştim ama resimler iyi açıklamış benim saç rengim de aynısı ne yaptın denedin mi o rengi nasıl saçta tutturacağız haber verirsen sevinirim KÜLLÜMANGO ya da ayrıca teşekkürler bize çözüm bulur mu acaba...kızlar benim de fikirlerinize ihtiyacım var saçımın fotosunu koydum 1 ay önceki hali öyleydi uçlarını kestirdim şimdi sadece kahvemsi bi hali kaldı ben aslında küllü kumral yapmak istiyorum ama loreal 7.1 ile boyadım fakat dipleri siyaha yakındı ve neredeyse hiç tutmadıküllümango senin dediğin gibi yaptım ısı verdim fln ama beceremedim canım sanırım beğendiğim saç renginin de fotosunu da aşağıya koyuyorum o rengi evde nasıl elde edebilirim şimdiden herkese teşekkür ederim:1hug:
bu benim saç rengim kızlar
ImageShack - Hosting :: yenibitelemresmioi5.png
ImageShack - Hosting :: unlulerinsacmodellerilicq5.jpg
canım teşekkürler. ama sabretmen gerekir saçındakı boyaın akması için. beyaz sabun kullan. hatta arada rap sabunu kullan hanı marketlerde satılıyor ya. saçını kurutur ama kesinlikle açtırmak için yapacagın boyalar gibi yıpratmaz. 2 3 hafta yogun tempoda saçını yıka bu sekilde. ama sonrasında sampuanda kullan saçındaartıkları kalmasın.
sonrada saçının koyulguna açıklıgına göre bırseyler onerırım canım.çünkü suanda saçının akma derecesini bılmıyorum
saçıma röfle yaptırdım ama beğenmedim loreal casting açık kestaneye boyayacağım...
nasıl olmuş sizce kızlar?
saçıma röfle yaptırdım ama beğenmedim loreal casting açık kestaneye boyayacağım...
nasıl olmuş sizce kızlar?
yardım edin lutfen..
saçlarıma kzıl attırdım ben şimdi aktı iğrenç bi renge dönüştü..
ne renge boyatsam hemen akıyo bu alttaki saçma renkler ortaya çıkıyo..
ne yapıcammbenneyaptımki:1no2:
cnm kızıl renk akar.daha once bende kullanıyordum.benım saclarım mavı sıyah arada sıkılıyorum sacımdan uclarına kızıl attırıyorum ama 10 gun sonra rengı turuncuya donuyor.zor bı renk sureklı cıla yaptırman gerekıyor.ben aktıgında komple mavı sıyah boyatıyordum.bence koyu bı renge boyatman gerekıyor saclarını.secım senın cnm ya sureklı cıla yaptırıcaksın yada tek ve koyu renge boyatıcaksın.2. boyamanda sac rengın oturur altındakı kızıllar orataya cıkmaz.ınsallah yardımcı olabılmısımdır.kararını acıklarsan sevınırım.
ben de boyatmayı düşünüyorum aslında ama renge karar veremiyodum..2 bpyadan sonra oturucaksa yapıcam..
çünkü boyattım daha önce koyu bi renge ama yine açıldı 3 hafta sonra
sürekli boyatmak istemiyorum da..