Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

her kuaför röfleyi beceremio baya riskli kızlar ben yaptırdım boyicam şimdi saçımı.iyi düşünün derim röfleden önce.birde yaşından olgun gösteriyor röfle insanı.

Yine kuaföre git diyeceğim kendin uğraşma diye ama sen kendin boyama taraftarısın sanırım... Bence kuaförü istediğin rengi yakalamak için kullanmalısın. Çünkü renk geçişleri çok sıkıntı yaratıyor. Ama yine de sen bilirsin. Boya tavsiyesi istersen o renklerin üzerine en iyi koleston 5/37 kışkırtıcı kahve... sık boya ve sık yıka... Akmasına izin ver... Bir kaç boyadan sonra renk oturur. Tek boyamayla asla kızılı atamazsın saçlarından... Eğer tekrar kızıla döneceksen geçişi daha kolay olan bir renk dene... kızıl kahve gibi mesela...

cok teşekkür ederım canım kuaföre gıtmek istemıyorum çünkü saclarımı actırmak ıstemıyorum yıne mahfoldular oyuzden.

saçlarımı açık kumral yapmaya çalışıyorum ben küllümango'nun dediklerini yaptım boyadım poşetledim ısı verdim bakalım açılcaklar mı küllü kumral yapmadım çünkü elimde normal açık kumral boya vardı onlar deneyim tekrar dedim. eğer bu seferde rengi düzgün olmazsa alıcam kahverengi boyucam sıkıldım çünkü uğraşmaktan:KK70:

senağlama ya kızlar saçım yine simsiyah oldu ben bir türlü beceremiyorum bu boyama işlemini
vitali 6 numarasını aldım sözde koyu kumral saçım simsiyah oldu sanki 1 numara ile boyamışım bu saç nasıl açılır ya tecrübeli arkadaşlarım yardım

senağlama ya kızlar saçım yine simsiyah oldu ben bir türlü beceremiyorum bu boyama işlemini
vitali 6 numarasını aldım sözde koyu kumral saçım simsiyah oldu sanki 1 numara ile boyamışım bu saç nasıl açılır ya tecrübeli arkadaşlarım yardım

Ay canım 6 numara koyu bir renktir, kahve tonları keşke 7 yada 8 numara kullansaydın açık istiyorsan hatta 8 daha da açık 7 ye göre. Koyu geldiyse hemen beyaz sabunla yıkamaya başla da aksın boya yavaş yavaş, 3 haftaya kadar açılır rengi sabunla. hihoyyyt

daha önce 7,1 boyamıştım palette ile saçımı hiç boyanmadı hatta beyazlarım kapanmamıştı dipler açık uclar koyu renkti bu defa adam akıllı olsun diye boyadım 6 numara simsiyah saçlarım:KK43:

Koleston deneseydin keşke en iyi açan Kolestonmuş , Palette bende denemiştim pek memnun kalmadım ama memnun olanlar var. Bir de herkezin saç yapısı farklı nede olsa.

kızlar benim de fikirlerinize ihtiyacım var saçımın fotosunu koydum 1 ay önceki hali öyleydi uçlarını kestirdim şimdi sadece kahvemsi bi hali kaldı ben aslında küllü kumral yapmak istiyorum ama loreal 7.1 ile boyadım fakat dipleri siyaha yakındı ve neredeyse hiç tutmadı:KK43: küllümango senin dediğin gibi yaptım ısı verdim fln ama beceremedim canım sanırım :KK43:beğendiğim saç renginin de fotosunu da aşağıya koyuyorum o rengi evde nasıl elde edebilirim şimdiden herkese teşekkür ederim:1hug:

bu benim saç rengim kızlar
ImageShack - Hosting :: yenibitelemresmioi5.png

ImageShack - Hosting :: unlulerinsacmodellerilicq5.jpg

sevgi arkadaşım sanırım saç rengin çok koyuymuş senin ısı verdıgıne göre 7.1 hiç açmadıysa dırençli demek ki. benimde koyu mesela asıl saç rengim ama 7.1 olmasada yınede açıyor.
canım fotosunu yolladıgın kişinin saçı kullu kumral değil. ama sen tahmınımce loreal exelence krem boyanın 03 çok açık kullu sarısıyla boyayıp poşet geçirip ısı verırsen 25 dk kadar sonrada toplam 50 dk beklersen saçının rengi anca bu kadar acılır.
sonuçta suandaki mevcut saç renginden daha açık bır renk ıstıyorsun ve suandaki saçında boyalı. boya boyayı zor açıyor o yuzden sana en açık rengi onerdim. istedıgın gibi çıkmazsa bıle saçının maksımum açılma derecesine kadar açmış olursun ve daha sonradan cıla mayetli saçına renk verebılırsın. ama şuanda yıne dıyorum ıstedıgın saç rengi açıksa sımdıkı saçından bırde bu soyledıgım rengi denemende fayda var

merhabalar,ben yeni üye oldum ama forumlarınızı bir süredir takip ediyorum.Küllümangonun boya konusunda çok bilgisi var bana da yardımcı olmasını isterim a.s
Saçlarım geçen haftaya kadar palette 7-65 le boyuyordum.Bu kez renk değiştrimek istedim loreal recital prefence 7.43 kumral bakır dore ye boyadım.Saçlarım inanılmaz koyu kızıla döndü,sanki şarap kızılı gibi :eek:klava: Yıkadıkça akıyor biraz daha açılıyor ama akşam ışığında kestane kızıl gündüzse koyu bir kızıl duruyor,acaip canım sıkkın bu nedenle.Kuaföre sordum 200 ytl ye silip karamele boyarız dedi .O kadar da vermek istemiyorum,mahfettim güzelim saçlarımı .Sizce ben bu renkten kuaföre gitmeden nasıl eski haline dönerim ??? Çok uzun yazdım kusura bakmayın,önerileri bekliyorum...

merhabalar,ben yeni üye oldum ama forumlarınızı bir süredir takip ediyorum.Küllümangonun boya konusunda çok bilgisi var bana da yardımcı olmasını isterim a.s
Saçlarım geçen haftaya kadar palette 7-65 le boyuyordum.Bu kez renk değiştrimek istedim loreal recital prefence 7.43 kumral bakır dore ye boyadım.Saçlarım inanılmaz koyu kızıla döndü,sanki şarap kızılı gibi :eek:klava: Yıkadıkça akıyor biraz daha açılıyor ama akşam ışığında kestane kızıl gündüzse koyu bir kızıl duruyor,acaip canım sıkkın bu nedenle.Kuaföre sordum 200 ytl ye silip karamele boyarız dedi .O kadar da vermek istemiyorum,mahfettim güzelim saçlarımı .Sizce ben bu renkten kuaföre gitmeden nasıl eski haline dönerim ??? Çok uzun yazdım kusura bakmayın,önerileri bekliyorum...

canım teşekkürler. ama sabretmen gerekir saçındakı boyaın akması için. beyaz sabun kullan. hatta arada rap sabunu kullan hanı marketlerde satılıyor ya. saçını kurutur ama kesinlikle açtırmak için yapacagın boyalar gibi yıpratmaz. 2 3 hafta yogun tempoda saçını yıka bu sekilde. ama sonrasında sampuanda kullan saçındaartıkları kalmasın.
sonrada saçının koyulguna açıklıgına göre bırseyler onerırım canım.çünkü suanda saçının akma derecesini bılmıyorum

arkadaslar banada yardımcı olun.akmış bronz kahve üzerine kuaför acık kumral gibi bi renk boyadı ama daha sonra bu renk hemen aktı.sonra ben gidip palette acık kumral ve kumralı alıp karıstırdım.süper bi renk çıktı ortaya herkes hayran masallah.düşünün bir bucuk ay oldu boyayalı.ama şimdi dibim geldi ve sacım cansızlastı.bende tekrar aynı renge boyayayım hemde canlansın istedm.palette soluyor diye kolston alayım dedim.ama kumralı yoktu.şimdi elmde koleston küllü kumral ve acık kumral var.ama boayamaya korkuyorum.koleston koyu tutuyormus diye duydum.birde cok koyu olmasın sacım.küllü kumralını az acık kumralını fazla katsam ayarlayablr miyim.çok korkuyorum ama canlanması azm saclarımın.birde diplerim ne renk tutar acaba ucu farklı dibi farklı olmasın bana bir tavsiye vereblrmsnz

canım sakın kolestonla boyama saçının canlanması değil olmesine nedenolursun. çok yıpratan ve kurutan bır boy saçı ayrıca koyu çıkmasıda cabası.önceden palette kullandıysan yıne palette kullan.

Ya kızlar,ben şöyle koyu kızıl bir renk istiyorum,şu an saçımda palettenin ''çikolata kahve''si var..İlk defa boyamıştım.Bunun üstüne boyasam açık bir renk mi olur kızıl? İlk önce koyu kahveye boyayıp onun üstüne mi boyasam kızıl :uhm:

Koleston özel kızıl serisinden aşk alevi ile koleston şarap kızılını karıştırsam :uhm: Koyu olur mu? Yani öyle kıpkırmızı olsun istemiyorum da .. :uhm:

koleston önermiyor musunuz? :uhm: Ama memnun olanlarda var..Ama kolestonun kızılları güzel :KK43: Bana da bi fikir verin... :uhm:

ama şidi almış bulundum iki tüp boya etrafımdaklern çogu memnun koestondan ama şmdi korktum.\ of okdadrda para verdm ne yapsakki hiç mi önermiyorsun?

canım yerınde olsaydım parama kıyardım saçıma kıyacagıma. ama dersen ki etrafımdakıler memnun o zaman sen bılırsın en ıyısını canım. kolestonun çıkardıgı renk kesinlikle dogal olmuyor yapay bır renk oluyor ve lastık gıbı gorunuyor amonyak çok oldugundan saçı daha fazla saydamlaştırdıgından.

Ben bir defa boyadım o da paletteydi...Palettenin kızıl olarak hangi renklerini yapsam koyu olur..? İlla kızıla taktım :KK43:

sacında bakırlık varsa ve memnun değilsen dogal dursun ıstıyorsan ıkısınıde kullu kumral al. yada bırını kullu kumral dığerini açık kullu kumral al. merak etme saçın küllü olmaz. sadece bakırlıgı daha az olur.

Ya kızlar,ben şöyle koyu kızıl bir renk istiyorum,şu an saçımda palettenin ''çikolata kahve''si var..İlk defa boyamıştım.Bunun üstüne boyasam açık bir renk mi olur kızıl? İlk önce koyu kahveye boyayıp onun üstüne mi boyasam kızıl :uhm:

Koleston özel kızıl serisinden aşk alevi ile koleston şarap kızılını karıştırsam :uhm: Koyu olur mu? Yani öyle kıpkırmızı olsun istemiyorum da .. :uhm:

Ben ne yapayım ? Kıpkırmızı olmayayım sonra ya...:çok üzgünüm:

Ben ne yapayım ? Kıpkırmızı olmayayım sonra ya...:çok üzgünüm:

canım bı arkadaş cvp vermış sana kızıllar zor olur ıyı duşun dıye bende aynen katılıyrum ama illaki koyu kızıl ıstıyorsan loreal amonyaksız serısınde nar çiçegi rengide var sarap kızılı rengide var . bunlar ısteklerini karşılar senin hemde saçını daha az yıpratmış olursun amonyaksız bır boyayla boyadıgın için. loreal amonyaksız serısının kataloguna bak mutlaka ıstedıgın rengi bulursun

b.y.h.n arkadaşım sen eger bırını küllü bırını normal alacaksan ben ıkısınıde kullu almanı öneririm.ınan pıyasadakı boyaların küllülük oranları çok düşük. yanı ıkısınıde küllüyle boyadıgında külü bır saçla karşılasacagım dıye sakın korkma.eğer koyu olmasın ıstıyorsan seninde dedigin gibi birini küllü kumral 7.1 diğerinide açık kullu kumral8.1 al. saçın yıkandıkça rengi oturacaktır.

Son düzenleme:
teşekkür ederm canım yaa nette şöyle bir gezineym dedim herkes kolestondan şikayetci acık kumralı bile koyu kahve cıkıyormus.ama palettedende cok memnun olan yok.ben bugüne kadar hep palette kullandm neblm her boya gibi biraz kuruluk yapıyor ama dökme veya alerji yapmadı.hangi boya en iyisidirki:\

piyasadaki boyaların içinde en ıyısı loreal. ama sen başta palette dedigin bende koleston yerne palete kullan daha ıyı dedim. yoksa lorealden sasma market boyalarından

X