- 12 Eylül 2008
- 491
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.921
her kuaför röfleyi beceremio baya riskli kızlar ben yaptırdım boyicam şimdi saçımı.iyi düşünün derim röfleden önce.birde yaşından olgun gösteriyor röfle insanı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine kuaföre git diyeceğim kendin uğraşma diye ama sen kendin boyama taraftarısın sanırım... Bence kuaförü istediğin rengi yakalamak için kullanmalısın. Çünkü renk geçişleri çok sıkıntı yaratıyor. Ama yine de sen bilirsin. Boya tavsiyesi istersen o renklerin üzerine en iyi koleston 5/37 kışkırtıcı kahve... sık boya ve sık yıka... Akmasına izin ver... Bir kaç boyadan sonra renk oturur. Tek boyamayla asla kızılı atamazsın saçlarından... Eğer tekrar kızıla döneceksen geçişi daha kolay olan bir renk dene... kızıl kahve gibi mesela...
senağlama ya kızlar saçım yine simsiyah oldu ben bir türlü beceremiyorum bu boyama işlemini
vitali 6 numarasını aldım sözde koyu kumral saçım simsiyah oldu sanki 1 numara ile boyamışım bu saç nasıl açılır ya tecrübeli arkadaşlarım yardım
merhabalar,ben yeni üye oldum ama forumlarınızı bir süredir takip ediyorum.Küllümangonun boya konusunda çok bilgisi var bana da yardımcı olmasını isterim a.s
Saçlarım geçen haftaya kadar palette 7-65 le boyuyordum.Bu kez renk değiştrimek istedim loreal recital prefence 7.43 kumral bakır dore ye boyadım.Saçlarım inanılmaz koyu kızıla döndü,sanki şarap kızılı gibi klava: Yıkadıkça akıyor biraz daha açılıyor ama akşam ışığında kestane kızıl gündüzse koyu bir kızıl duruyor,acaip canım sıkkın bu nedenle.Kuaföre sordum 200 ytl ye silip karamele boyarız dedi .O kadar da vermek istemiyorum,mahfettim güzelim saçlarımı .Sizce ben bu renkten kuaföre gitmeden nasıl eski haline dönerim ??? Çok uzun yazdım kusura bakmayın,önerileri bekliyorum...
arkadaslar banada yardımcı olun.akmış bronz kahve üzerine kuaför acık kumral gibi bi renk boyadı ama daha sonra bu renk hemen aktı.sonra ben gidip palette acık kumral ve kumralı alıp karıstırdım.süper bi renk çıktı ortaya herkes hayran masallah.düşünün bir bucuk ay oldu boyayalı.ama şimdi dibim geldi ve sacım cansızlastı.bende tekrar aynı renge boyayayım hemde canlansın istedm.palette soluyor diye kolston alayım dedim.ama kumralı yoktu.şimdi elmde koleston küllü kumral ve acık kumral var.ama boayamaya korkuyorum.koleston koyu tutuyormus diye duydum.birde cok koyu olmasın sacım.küllü kumralını az acık kumralını fazla katsam ayarlayablr miyim.çok korkuyorum ama canlanması azm saclarımın.birde diplerim ne renk tutar acaba ucu farklı dibi farklı olmasın bana bir tavsiye vereblrmsnz
ama şidi almış bulundum iki tüp boya etrafımdaklern çogu memnun koestondan ama şmdi korktum.\ of okdadrda para verdm ne yapsakki hiç mi önermiyorsun?
Ya kızlar,ben şöyle koyu kızıl bir renk istiyorum,şu an saçımda palettenin ''çikolata kahve''si var..İlk defa boyamıştım.Bunun üstüne boyasam açık bir renk mi olur kızıl? İlk önce koyu kahveye boyayıp onun üstüne mi boyasam kızıl :uhm:
Koleston özel kızıl serisinden aşk alevi ile koleston şarap kızılını karıştırsam :uhm: Koyu olur mu? Yani öyle kıpkırmızı olsun istemiyorum da .. :uhm:
Ben ne yapayım ? Kıpkırmızı olmayayım sonra ya...:çok üzgünüm:
teşekkür ederm canım yaa nette şöyle bir gezineym dedim herkes kolestondan şikayetci acık kumralı bile koyu kahve cıkıyormus.ama palettedende cok memnun olan yok.ben bugüne kadar hep palette kullandm neblm her boya gibi biraz kuruluk yapıyor ama dökme veya alerji yapmadı.hangi boya en iyisidirki:\