Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Malesef saç rengim ile çok oynadım en son artık son deyip kumral yaptım. Bu renk de saçımı zamanla kızıl yansıma gibi oldu. Tekrar kuaföre gidip son bu kez deyip kendi rengime koyu kestaneye döndüm. Ama 2 hafta sonra eski kızıl yansımalı halime döndü. Biraz daha uzamasini beklerken tekrar boya yapmak da istemiyorum. Ama saçım kaçıncı boya da kendi haline döner. Veya 4.0 a evde kendim mi boyasam çok saçma bir renk olur mu?

Merhaba,
Benim de saçların sarıydı. Evde kendim yapmıştım. Dün koleston 8.1 ve 30 volum açıcı ile tüm boya yaptım . Gayet küllü açık kumral oldu.
merhabalar , benim saçımda ombre , türlü türlü renkler var kafamda ve sarısını saçlara altlara atmış kuaför, nasıl sarı elde ettiniz bnde evde daha yoğunlaştırmak istiyorum

4DEBAAB7-6836-4B83-9450-E4329943CAF5.jpeg
Dip boyam geldiğinde bu saclarımın üzerine ne önerirsiniz palette 7.77 bu renk biraz kızılı fazla bu tonu ne ile karıstırmalıyım öneris olan var mı?altın sarısıyla mı altın karamelle mi bilemedim kızılını birazcık azaltmak icin rengi yumısatmak icin bu akmıs hali 7.77 cok kızıl cıkarıyor o yüzden dibi gelince tekrar sadece 7.77 yapıp kızıllastırmak istemiyorum karısım önerisi olan var mı daha yumusak tarcın bakırlar icin

Eki Görüntüle 2222260 Dip boyam geldiğinde bu saclarımın üzerine ne önerirsiniz palette 7.77 bu renk biraz kızılı fazla bu tonu ne ile karıstırmalıyım öneris olan var mı?altın sarısıyla mı altın karamelle mi bilemedim kızılını birazcık azaltmak icin rengi yumısatmak icin bu akmıs hali 7.77 cok kızıl cıkarıyor o yüzden dibi gelince tekrar sadece 7.77 yapıp kızıllastırmak istemiyorum karısım önerisi olan var mı daha yumusak tarcın bakırlar icin
Merhaba. Saçının rengini açmadan mı bu renk oldu. Benim saçım doğal boyasız kahverengi. 12.0 boya açıcı olmadan açar mı ? Kutuda siyaha kadar açar yazıyor ama alıcı olmadan o kadar açması mümkün mü ? Kutudaki renk bu. Arkasinda doğal saçta açma oranını gösteriyor

Eklentiler

• 20190113_174658.jpg
    20190113_174658.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190113_174633.jpg
    20190113_174633.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 45
Lorealin12.0 boyası doğal koyu kahve saçı resimdeki vaad edilen gibi açar mı kızlar ? Açıcı hiç kullanmadan hangi boya kaç ton açar ?

Eklentiler

• 20190113_174658.jpg
    20190113_174658.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 20190113_174633.jpg
    20190113_174633.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 50
Lorealin12.0 boyası doğal koyu kahve saçı resimdeki vaad edilen gibi açar mı kızlar ? Açıcı hiç kullanmadan hangi boya kaç ton açar ?
Doğal boyasızsa garanti acar ama hos bi sarı olmaz üzerine bakır falan boyayacaksınız heralde bana sormuşsunuz cünkü benim bakır.üzerine istediğiniz bakır tutar bu 12 ile boyadıktan sonra

Doğal boyasızsa garanti acar ama hos bi sarı olmaz üzerine bakır falan boyayacaksınız heralde bana sormuşsunuz cünkü benim bakır.üzerine istediğiniz bakır tutar bu 12 ile boyadıktan sonra
Canım sana sordum. Saçım doğal koyu kahve boya yok. Açıcı toz kesinlikle kullanmak istemiyorum. Çünkü daha önce yaktım. Şimdi 3 numara kestirdim :) bir kaç ay sonra boyayacağım. Boya kutularına bakıyorum. Loreal 12.0 açıyor diyor . Kolleston 12.0 da açma ile ilgili hiç bir şey yok. Ne yapayım bilmiyorum. Ben bakır istemiyorum . Sarı bir ton istiyorum mümkün olduğu kadar . Koyu sarı da olabilir. Önce ne ile boyamam gerekiyor bilmiyorum. Saçının rengi çok güzel. Doğal rengi neydi. Açıcı kullanmadan mı boyadın. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursan sevinirim . Şu anda benim için en önemli şey boyasız koyu kahve saçımı açıcı toz olmadan açmak

Son düzenleme:
Canım sana sordum. Saçım doğal koyu kahve boya yok. Açıcı toz kesinlikle kullanmak istemiyorum. Çünkü daha önce yaktım. Şimdi 3 numara kestirdim :) bir kaç ay sonra boyayacağım. Boya kutularına bakıyorum. Loreal 12.0 açıyor diyor . Kolleston 12.0 da açma ile ilgili hiç bir şey yok. Ne yapayım bilmiyorum. Ben bakır istemiyorum . Sarı bir ton istiyorum mümkün olduğu kadar . Koyu sarı da olabilir. Önce ne ile boyamam gerekiyor bilmiyorum. Saçının rengi çok güzel. Doğal rengi neydi. Açıcı kullanmadan mı boyadın. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursan sevinirim . Şu anda benim için en önemli şey boyasız koyu kahve saçımı açıcı toz olmadan açmak
Kesin acılır bence üzerine de küllü cila yaparsın güzel bir sarı tonu olur.tesekkür ederim ama benim sacım bakır tamamen bakır istemiyormussun☺️

Kesin acılır bence üzerine de küllü cila yaparsın güzel bir sarı tonu olur.tesekkür ederim ama benim sacım bakır tamamen bakır istemiyormussun☺️
Canım bana bakır yakışmaz. Benim anlamadığım palette 12.1 ve benzer boyaları 4 ton açar yazıyor. İçinde açıcı pudra yok. Zaten açıcı pudra hiç istemiyorum. Loreal kollestonda aynı m numaralarda saçı 4 ton açar ve... gibi şeyler yok. Palette neden 4 ton açar yazıyor . Pudra içermeyen palette ile boyasam açması daha mı garanti olur sence. Bu arada teşekkür ederim cevapların için. :)

Ya ben ombre yaptırmıştım bir sene önce. Bidaha da bakıma makıma gidemedim. Şimdi bebeğim oldu evden dışarı çıkamıyorum pek. Kendim boya alıp diplere gelmeden güzelce bir boya yapmak istiyorum. Sizce benim saçıma hangi renk gider bir türlü karar veremedim? :işsiz: (Not sarı olan kısımlar hariç kendi rengim,diplerde hiçbir işlem Yok)

Eklentiler

• ADD8F34B-8888-456F-8A5D-8E8C10E505F2.jpeg
    ADD8F34B-8888-456F-8A5D-8E8C10E505F2.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 65103717-E10F-4B0A-893C-94BE402F7C21.jpeg
    65103717-E10F-4B0A-893C-94BE402F7C21.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 56
  • A60E9DF5-0EEC-45FD-A668-E5B930CEEB7F.jpeg
    A60E9DF5-0EEC-45FD-A668-E5B930CEEB7F.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 73
Lütfen biriniz yardım edin saçlarımı bugün kuaför de actirdim diplerimi çok açık platin sarısı saçlarım bazı yerlerde de turunculuk var ben saçını 2 ton köyü olsun istiyorum platin rengini istemiyorum ne renk boya alabilirim de saçlarımı normal bi sarı yapabilirim

Lütfen biriniz yardım edin saçlarımı bugün kuaför de actirdim diplerimi çok açık platin sarısı saçlarım bazı yerlerde de turunculuk var ben saçını 2 ton köyü olsun istiyorum platin rengini istemiyorum ne renk boya alabilirim de saçlarımı normal bi sarı yapabilirim
Eğer hafif turunculuk ve sıcak istersen yani altın sarısı-bal gibi bir renk düşünürsen Palette 9.5 altın parıltılı bal rengini tavsiye ederim.Ben kahverengi saçlarımı hiç açmadan direk boyuyorum ve görseldeki gibi oluyor.Senin ilk boyamanda tabiki daha açık olacaktır rengi şuan saçın platin rengi olduğundan.

Küllü ve soğuk bir sarıysa istediğin 9.1 küllü sarı renge çok az 8.1 karıştırırsan orta tonda güzel soğuk bir sarı olur.

Eklentiler

• IMG_4850.jpg
    IMG_4850.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Eğer hafif turunculuk ve sıcak istersen yani altın sarısı-bal gibi bir renk düşünürsen Palette 9.5 altın parıltılı bal rengini tavsiye ederim.Ben kahverengi saçlarımı hiç açmadan direk boyuyorum ve görseldeki gibi oluyor.Senin ilk boyamanda tabiki daha açık olacaktır rengi şuan saçın platin rengi olduğundan.

Küllü ve soğuk bir sarıysa istediğin 9.1 küllü sarı renge çok az 8.1 karıştırırsan orta tonda güzel soğuk bir sarı olur.
Baktim kimse bir sey yazmayinca ben 8.0 la boyadim saclarimi 15 dk tuttum koyu renk olmasin diye diplerim civciv sarisiydi civciv rengi gitti sadece sac uclarimda kullu acik sari sacim 2 renk oldu diplerim daha cirlak bi sari asagilar acik kullu sari ben tek renk bir sari tonunda olsun ne renge boyayabilirimde allah askina su sacı tek renk yapabilirim ??

Küllü ve soğuk bir sarıysa istediğin 9.1 küllü sarı renge çok az 8.1 karıştırırsan orta tonda güzel soğuk bir
grbJW2

https://hizliresim.com/grbJW2 bakin boyle 2 renk

8.0 açık kumral rengi sarının biraz koyu bir tonudur ama çok doğal durur. Ben olsam 3 hafta sonra tekrar boyardım bu arada sürekli bakımlar yap ki saç olabildiğince az yıpransın. İkinci boyamanda normal üzerinde yazan kadar tut, 40-45 dk olmalı. Eğer ikinci boyamanda dakika kuralına uymana rağmen alt tarafları yine tutmaz ve açık sarı kalırsa, o saç yani boyanmayan kısım ölmüştür zaten orası boya tutmaz üsteleme. Kestirirsin eğer görüntüsü gerçekten rahatsız ediyorsa ama yerinde olsam dokunmazdım fotoğrafta doğal duruyor sanki koyu sarı senin öz saç rengin de altları sarıya boyanmış ombre gibi.İkinci boyamayı yapıp uçları biraz aldırmak iyi olabilir. Ben bu konu da uzman değilim saçlarımı on yıldır sarının her tonuna kendim boyadım sadece bu yüzden yardımcı olmak istedim. Ama istersen konu aç saçının görüntüsünü ve hikayesini paylaşıp beğendiğin sarı rengi paylaşırsan burdan uzman olan kişiler daha çok yardımcı olur.

Kızlar saçlarım kızıldı eski rengime dönmek istiyorum diye, 3 gün önce, koleston 3.0'a boyadım -boyamaz olaydım- saçlarim simsiyah oldu. Bu gün çok bunalıp palette sıcak çikolataya boyadım ama renk 1 ton bile değişmedi aynı kaldı. Yaklaşık 2,5 aydır 4. boyayışım oluyor bu saçımı. Şimdi ne yapayım akmasını mı bekleyeyim daha doğrusu akıp daha yumuşak bir renk olur mu yoksa siyah olarak kalır mı?

Kızlar saçlarım kızıldı eski rengime dönmek istiyorum diye, 3 gün önce, koleston 3.0'a boyadım -boyamaz olaydım- saçlarim simsiyah oldu. Bu gün çok bunalıp palette sıcak çikolataya boyadım ama renk 1 ton bile değişmedi aynı kaldı. Yaklaşık 2,5 aydır 4. boyayışım oluyor bu saçımı. Şimdi ne yapayım akmasını mı bekleyeyim daha doğrusu akıp daha yumuşak bir renk olur mu yoksa siyah olarak kalır mı?

Bu kadar sık boyamak yerine isterseniz biraz bekleyin kendiliğinden biraz açılıp koyu kahve tonlarına bürünmesini. Sonra beyaz sabunla da akmayı pekiştirirsiniz. Saç rengi akıtma konularında birçok yöntem vardı size uygun olanı saçı biraz dinlendirdikten sonra deneyebilirsiniz.

Bu kadar sık boyamak yerine isterseniz biraz bekleyin kendiliğinden biraz açılıp koyu kahve tonlarına bürünmesini. Sonra beyaz sabunla da akmayı pekiştirirsiniz. Saç rengi akıtma konularında birçok yöntem vardı size uygun olanı saçı biraz dinlendirdikten sonra deneyebilirsiniz.

Ayy çok sağol açılır yani. Duymak bile rahatlattı. Öyle yapıcam ve güçlenmesi içinde bakım yaparım artık, insallah. Sağolun

merhaba. bende siyahtan orta kumrala döndüm. palettenin 10.0 açısı var onla açtım sonra 6 ve 7 karışımı kumral rengi yaptım üzerine. kuaför açılmaz bu saç demişti. gidip gösteresim geliyo :halay:

X