Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

İyi geceler kızlar, ben birşeyi merak ediyorum.Saçlarımın kendi rengi koyu kestane, kumral gibi birşey.Ben uzun zamandır saçlarımı sarı tonlarına boyuyorum.açık küllü kumraldan açık papatya ve platine kadar birçok rengi kullandım.Saçlarımı 2 haftada bir, en geç 3 haftada bir boyuyorum.Yani eskiden tanımayan çok kişi orjinal sarışın sanıyor, ben dipte koyu renk görünür görünmez boyuyorum.Şimdi sıkıntım saçlarım çok yıpranmış çok fazla seyrekleşti.3 Aydır boyamadım yani 3 parmak koyu renk saçlarım var hoş görünmüyor.Merak ediyorum Müge Anlı'yı izliyorum bazen ve ne zaman görsem dibinden boyalı o saçlar.Eski fotoğraf ve resimlerine baktım hep öyle ve uzun saçları var.O nasıl yapıyor o da iki haftada bir boyuyorsa nasıl yıpranmıyor bu kadar uzamış o saçlar ya da ne kullanıyor ünlüler bilen var mı ?

kadının saç rengi açık diye biliyorum ondan siyah gibi gözükmez birde 2 haftada bir yapıyorlardır bence

kadının saç rengi açık diye biliyorum ondan siyah gibi gözükmez birde 2 haftada bir yapıyorlardır bence
Koyu kumral gibi gördüm eski fotolarından.İki hafta da bir boyandığını düşünüyorum bende.Ama nasıl yıpranmadan o kadar uzatıyor ben üç yıldır öyle kullanıyorum saçlarım hem çok azaldı hemde o kadar incelip yıpranıyorki uçlarından sürekli düzelttirdiğim için çoook yavaş uzuyor.Bunlar ne yiyor içiyor Ne kullanıyorlar acaba

Koyu kumral gibi gördüm eski fotolarından.İki hafta da bir boyandığını düşünüyorum bende.Ama nasıl yıpranmadan o kadar uzatıyor ben üç yıldır öyle kullanıyorum saçlarım hem çok azaldı hemde o kadar incelip yıpranıyorki uçlarından sürekli düzelttirdiğim için çoook yavaş uzuyor.Bunlar ne yiyor içiyor Ne kullanıyorlar acaba

bence hiç sağlıklı değil. Çünkü fönle her saç düz durur. yaklaşınca kamera kedi tüyü gibi gözüküyor saçları .. emin olun sizin saçlar o fön bakımla daha hoş gözükürdü

Kızlar sarı saçlarınızın dip boyasını kaç numarayla yapıyosunuz?
Küllü sarı benim saçlarım
11.1 numara dip boyuyorum turunculaşıyo maalesef. 8.1 9.1 de denedim yine turuncu

Kızlar sarı saçlarınızın dip boyasını kaç numarayla yapıyosunuz?
Küllü sarı benim saçlarım
11.1 numara dip boyuyorum turunculaşıyo maalesef. 8.1 9.1 de denedim yine turuncu

saç renginiz koyuysa en açık rengi uygulasanızda turuncu oluyor gerçektem açmak gerekli yada dibi koyu tutmak

saç renginiz koyuysa en açık rengi uygulasanızda turuncu oluyor gerçektem açmak gerekli yada dibi koyu tutmak
Ön yanlarım sarı kendi saçım ama ortalar arkalar koyu kahve oralar turuncu oluyo :KK43:
Diplere açıcı sürmek zararlı değil mi 2 ayda bir açıcı yapmak saçı mahveder :KK43:
Sarı saçlı olup dip boyasını turunculaşmadan yapan biri görse de söylese bize keşke :)

Ön yanlarım sarı kendi saçım ama ortalar arkalar koyu kahve oralar turuncu oluyo :KK43:
Diplere açıcı sürmek zararlı değil mi 2 ayda bir açıcı yapmak saçı mahveder :KK43:
Sarı saçlı olup dip boyasını turunculaşmadan yapan biri görse de söylese bize keşke :)

zararlı tabiki kuzenim sarı saçlı kuaförde dip yaptırıyor içine büyük ihtimal acıcı koyuyorlar o halde bile sarı diyemeyiz turuncumsu sarı oluyor.
zemini kumral olanların direk oluyor ama

zararlı tabiki kuzenim sarı saçlı kuaförde dip yaptırıyor içine büyük ihtimal acıcı koyuyorlar o halde bile sarı diyemeyiz turuncumsu sarı oluyor.
zemini kumral olanların direk oluyor ama
Ben hep küllü boyuyodum bu sefer diplerim gelince koleston 9.0 sarı boyamayı düşünüyorum. Yansıma yapmaz belki ana renk oldugu için.
Silver şampuan aldım yorumlara baktım orda da sadece açıcının turunculuğunu alıyo boyanın turunculuğunu almıyo yazmışlar yani açıcıyla açılıp boyanam saçı düzeltiyomuş doğru mu bilginiz var mı?

Ben hep küllü boyuyodum bu sefer diplerim gelince koleston 9.0 sarı boyamayı düşünüyorum. Yansıma yapmaz belki ana renk oldugu için.
Silver şampuan aldım yorumlara baktım orda da sadece açıcının turunculuğunu alıyo boyanın turunculuğunu almıyo yazmışlar yani açıcıyla açılıp boyanam saçı düzeltiyomuş doğru mu bilginiz var mı?
silver bende kullandım öyle turuncu saçı sarımsı yapar diye birşey asla diyemem. dediğiniz doğru açılmış saçı daha matlaştrıyor sadece. ben 8.1 ile dip yaptım o bile turuncu oldu yani gerçekten sıkıntı.

silver bende kullandım öyle turuncu saçı sarımsı yapar diye birşey asla diyemem. dediğiniz doğru açılmış saçı daha matlaştrıyor sadece. ben 8.1 ile dip yaptım o bile turuncu oldu yani gerçekten sıkıntı.
Saç rengim o kadar güzel ki dipleri böyle nasıl yapıcam bilmiyorum koyulaştırsam bu sefer de renge kıyamıyorum çok kararsızım

dibini dusuk volumde acabilirsiniz yuzde 10 luk volum le acici tozu karistirin hemen 5 dk bekletin hafiften acar turunculastirir sonra dip boyasini kullu tonlarda yaparsınız. acma isleminde gozunuz sacinizda olsun dipleri acicaksiniz dip hizli acilir beyne yakin oldugu icin kafada isi yuksektir ..dusuk volumle aciciyi karıştırdiginizda sacinizda yanma yipranma olmaz. zaten her boyama isleminde sac nem kaybeder kuruluk olur..onun icinde bakım maskelerini kullanin ..

bir marka oneremem.. cunku boyalar her sacta ayni etkiyi yapmaz.. sacin cinsi yapisina gore boyalarin etkisi degisiyor.. marka tercihi kisinin bilecegi bisi...

X