Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok sevinirim.Hayatımda ilk kez sacımı boyattım ama bana açık geldi.Diplerine dokunulmadı.Fotoyu ekliyorum.Dibine dokunmadan evde kendim,uçlarını nasıl dip renginde yapabilirim? Boya ve uygulama önerilerinizi bekliyorum

diplerin ne renk normalde ? kestane yada kumral gibi duruyor, koyu sanki dimi

siz bana yorum yapmadınız değil mi 😁
Ben tamamen yanlış anlamışım

senin saçlarla attığın foto arasında çok ton değişiklikleri var ondan dolayı yorum yapmak istemedim aslında sana :KK14:
istediğin ton daha karamel gibi uçlar falan. senin dipler çok koyu bide ordakine göre. bilemedim yani. ne desem yalan olur

senin saçlarla attığın foto arasında çok ton değişiklikleri var ondan dolayı yorum yapmak istemedim aslında sana :KK14:
istediğin ton daha karamel gibi uçlar falan. senin dipler çok koyu bide ordakine göre. bilemedim yani. ne desem yalan olur
Ayy teşekkür ederim yinedee
Ben boyattım ama istediğim gibi olmadı 🙄
Yani kuaför bu renklere dönmeyelim dedi dinledim
2243081
Böyle birşey çıktı ortaya
Dipler daha açık ışıkta kahve rengi görünüyor
Başka bir ışıkta başka renk
Burda aslında tam istediğim koyulukta çıkmış 😂
Dipler doğal dursun hiç ellemeyelim demiştim ama yanlış anlattım sanırım 🤷‍♀️🤷‍♀️
Neyse alışıcam inşallah

Ayy teşekkür ederim yinedee
Ben boyattım ama istediğim gibi olmadı 🙄
Yani kuaför bu renklere dönmeyelim dedi dinledim
Eki Görüntüle 2243081
Böyle birşey çıktı ortaya
Dipler daha açık ışıkta kahve rengi görünüyor
Başka bir ışıkta başka renk
Burda aslında tam istediğim koyulukta çıkmış 😂
Dipler doğal dursun hiç ellemeyelim demiştim ama yanlış anlattım sanırım 🤷‍♀️🤷‍♀️
Neyse alışıcam inşallah
çoğu insan şu sarıyı tutturamıyo kuzucum :) güzel olmuş bence bozma :KK52:

merhaba arkadaşlar,
iki hafta önce kızıla dönen saçlarıma ombre yaptırdım cilasını küllü açık kumral yaptırdım ama rengi sarıya ilk rengine döndü. ben de mor şampuan kullanmaya başladım. iki kere kullandım ama henüz bi etkisini görmedim. cilasını (yeşil ve kızıla çalmadan) evde yenileyebilir miyim bilgisi ve tecrübesi olan var mı aramızda?

Merhaba benim de sorum olacak, saçlarım küllü kahve tonlarında ve omuz hizasından biraz uzun.. daha önce ombre yaptırmıştım ama sıkıldım biraz değişikliğe ihtiyacım var önlerde de beyazlar başladı moralim bozuluyor. Kızıla çalan koyu bir kahverengi istiyorum ama bu konulardan hiç anlamayan biri olarak soruyorum ne marka ve kaç numara önerirsiniz bide bu uzunlukta kaç kutu boya almam gerekir acaba?

Merhaba benim de sorum olacak, saçlarım küllü kahve tonlarında ve omuz hizasından biraz uzun.. daha önce ombre yaptırmıştım ama sıkıldım biraz değişikliğe ihtiyacım var önlerde de beyazlar başladı moralim bozuluyor. Kızıla çalan koyu bir kahverengi istiyorum ama bu konulardan hiç anlamayan biri olarak soruyorum ne marka ve kaç numara önerirsiniz bide bu uzunlukta kaç kutu boya almam gerekir acaba?
bakır kahve yada tarçın kahve tavsiye ederim

X