- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.261
üstler açık kahve gibi duruyor sanki, yada açık kumralİstediğim renk bu şekilde
Uçlar açık olduğu için hangi boya ile boyasam tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstler açık kahve gibi duruyor sanki, yada açık kumralİstediğim renk bu şekilde
Uçlar açık olduğu için hangi boya ile boyasam tutar
düz kahveye boyasam bu şekil olur mu acabaüstler açık kahve gibi duruyor sanki, yada açık kumral
düz kahveye boyasam bu şekil olur mu acaba
evet sorayım yine benolur gibi. yinede bi kuaföre sor ama
Arkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok sevinirim.Hayatımda ilk kez sacımı boyattım ama bana açık geldi.Diplerine dokunulmadı.Fotoyu ekliyorum.Dibine dokunmadan evde kendim,uçlarını nasıl dip renginde yapabilirim? Boya ve uygulama önerilerinizi bekliyorum
koyu kumral kestane gibi de koyu ama evet :)diplerin ne renk normalde ? kestane yada kumral gibi duruyor, koyu sanki dimi
Evet baya baya koyu kahvediplerin ne renk normalde ? kestane yada kumral gibi duruyor, koyu sanki dimi
ozaman direk kahverengi boya istersen. ışıltı olsun yukardan aşağı doğru açılsın diyosan açık kahveye boya 6.32 var boya olarak. yada eşitlensin diyosan çikolata kahve tarzı bişi alEvet baya baya koyu kahve
açık kahve fikri güzel hem sıcak tonlarda olur değil mi??ozaman direk kahverengi boya istersen. ışıltı olsun yukardan aşağı doğru açılsın diyosan açık kahveye boya 6.32 var boya olarak. yada eşitlensin diyosan çikolata kahve tarzı bişi al
coook tesekkür ederimozaman direk kahverengi boya istersen. ışıltı olsun yukardan aşağı doğru açılsın diyosan açık kahveye boya 6.32 var boya olarak. yada eşitlensin diyosan çikolata kahve tarzı bişi al
rica ederim :) bizimle paylaş sonra foto,bakalım :)coook tesekkür ederim
siz bana yorum yapmadınız değil mirica ederim :) bizimle paylaş sonra foto,bakalım :)
ben sana cevap yazmışım üstte aslında arkadaşım hatlar karışmış sonrasındaŞuanki saçım böyle
siz bana yorum yapmadınız değil mi
Ben tamamen yanlış anlamışım
Ayy teşekkür ederim yinedeesenin saçlarla attığın foto arasında çok ton değişiklikleri var ondan dolayı yorum yapmak istemedim aslında sana
istediğin ton daha karamel gibi uçlar falan. senin dipler çok koyu bide ordakine göre. bilemedim yani. ne desem yalan olur
çoğu insan şu sarıyı tutturamıyo kuzucum :) güzel olmuş bence bozmaAyy teşekkür ederim yinedee
Ben boyattım ama istediğim gibi olmadı
Yani kuaför bu renklere dönmeyelim dedi dinledim
Eki Görüntüle 2243081
Böyle birşey çıktı ortaya
Dipler daha açık ışıkta kahve rengi görünüyor
Başka bir ışıkta başka renk
Burda aslında tam istediğim koyulukta çıkmış
Dipler doğal dursun hiç ellemeyelim demiştim ama yanlış anlattım sanırım
Neyse alışıcam inşallah
bakır kahve yada tarçın kahve tavsiye ederimMerhaba benim de sorum olacak, saçlarım küllü kahve tonlarında ve omuz hizasından biraz uzun.. daha önce ombre yaptırmıştım ama sıkıldım biraz değişikliğe ihtiyacım var önlerde de beyazlar başladı moralim bozuluyor. Kızıla çalan koyu bir kahverengi istiyorum ama bu konulardan hiç anlamayan biri olarak soruyorum ne marka ve kaç numara önerirsiniz bide bu uzunlukta kaç kutu boya almam gerekir acaba?
Teşekkür ederim bu renkler benm istediğimden daha açık bir ton oluyor ben daha koyu bişey düşünüyorum ama saçımda koyu da durabilir belki..belli bir marka var mı peki :)bakır kahve yada tarçın kahve tavsiye ederim