Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

2240877

arkadaşlar fotoyu küçük koymayı beceremedim çok özür. siyahtı, kumrala kendim geçtim. yıpranma olmadı çok,yanma kopma vs..

merhaba. bende siyahtan orta kumrala döndüm. palettenin 10.0 açısı var onla açtım sonra 6 ve 7 karışımı kumral rengi yaptım üzerine. kuaför açılmaz bu saç demişti. gidip gösteresim geliyo :halay:

Vallahi ikiside yakışmış size. Saçlarım biraz kendine gelsin son çare olarak artık bende açıcıyla açıcam artık. Çünkü yıkaya yıkaya rengin parlaklığı gitti ama fazla açılma olmadı ne yazıkki

Vallahi ikiside yakışmış size. Saçlarım biraz kendine gelsin son çare olarak artık bende açıcıyla açıcam artık. Çünkü yıkaya yıkaya rengin parlaklığı gitti ama fazla açılma olmadı ne yazıkki
Teşekkür ederim :) yıkayınca açılmıyor ya. biraz sabırsız olduğum için dayanamadım boyadım ben :)

Teşekkür ederim :) yıkayınca açılmıyor ya. biraz sabırsız olduğum için dayanamadım boyadım ben :)
Vallahi bende çok sabırsızım aslında çünkü siyaha hiç alışamadım. Ama neredeyse 3 ay içinde 4 kere boyadım ve birde açma uygularsam saçlar elimde kalacak diye korkuyorum

Vallahi bende çok sabırsızım aslında çünkü siyaha hiç alışamadım. Ama neredeyse 3 ay içinde 4 kere boyadım ve birde açma uygularsam saçlar elimde kalacak diye korkuyorum
:KK45::KK48::-) kuzum ben 15-20 güne bir saç boyayan insanım. korkma hiç bişi olmaz fazla tutmadıkça

Arkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok sevinirim.Hayatımda ilk kez sacımı boyattım ama bana açık geldi.Diplerine dokunulmadı.Fotoyu ekliyorum.Dibine dokunmadan evde kendim,uçlarını nasıl dip renginde yapabilirim? Boya ve uygulama önerilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• B91DA5D4-6FB8-44AB-BCC1-DCD5F3255AC8.jpeg
    B91DA5D4-6FB8-44AB-BCC1-DCD5F3255AC8.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok sevinirim.Hayatımda ilk kez sacımı boyattım ama bana açık geldi.Diplerine dokunulmadı.Fotoyu ekliyorum.Dibine dokunmadan evde kendim,uçlarını nasıl dip renginde yapabilirim? Boya ve uygulama önerilerinizi bekliyorum
güzel olmuş niye boyatıyorsunki

:KK45::KK48::-) kuzum ben 15-20 güne bir saç boyayan insanım. korkma hiç bişi olmaz fazla tutmadıkça

Hahaha beni gaza getirdiniz şu an. Üzerinden bir ay geçsin bi kuaföre göstereyim bari. Açılmaz derse sizin gibi evde açmaya çalışacam :KK71:

Kızlar merhaba benim şuanki saçlarımda platin yerler ve hafif turuncumsu sarılar var ayrıca dip boyasıda var dibi çıkmış kendi saçlarım da var
Saçlarım şurdaki gibi koyu olsun istiyorum
Bana yardım edermisiniz lütfen

Fotoğraf ekleyemiyorum
Dosya büyük diyor anlayamadım

Son düzenleme:
İstediğim renk bu şekilde
Uçlar açık olduğu için hangi boya ile boyasam tutar

Eklentiler

• 109B5797-654A-4DDF-B49B-1D5D80A05E64.jpeg
    109B5797-654A-4DDF-B49B-1D5D80A05E64.jpeg
    187,6 KB · Görüntüleme: 118
X