- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.161
Kizlar ben de siyaha boyali saclarimi 2 ay once 2 defa actim.Suan rengi turuncu gibi bir sey platine yakin bir renk elde etmek istiyorum sizce bir defa daha acmam mi gerek yoksa 11.1 gibi boyasam acilir mi? Flasli, flassiz, gun isigindaki hallerini ekledim.
Benimkinin açığı olmuş turunculuktan kurtulmak istiyorum bende. Küllü olanlar turunculuğu alır diyolar ya da açmak lazımmış ama ben açmak istemiyorum acaba açıcı ozelliği olan boyalar etki eder mi
Akmasın yaBen kullu acik kumral falan kullanmistim cidden turunculugu buyuk olcude aliyor ama geri akiyordu benim.
Birkac boyamaya renk oturur diye dusunuyorum akmaya devam ederse cila yaparsin canimAkmasın ya
koleston almayın kolestonun kumralı bile kopkoyu yapıyor palette alın onun yerinesaçım koleston 7.0 kumral ve 7.3 fındık kabuğu karışımı iki kutu aldım kuaföre boyattim tam yetmedi şimdi koyu gibi sanki kolestonda hep görünenden bi ton köyü yapiyo acaba bu sefer iki kutu 7.3 fındık kabuğu ile bir kutu 8.0 açık kumral alsam boyatsam saçım bir ya da iki ton açılır mı acaba bilgisi olan lütfen yardımcı olsun !
Ne kadar süre arayla boyuyorsunuz ?Birkac boyamaya renk oturur diye dusunuyorum akmaya devam ederse cila yaparsin canim
Ben 2 haftada bir boyuyordum aktigi icinNe kadar süre arayla boyuyorsunuz ?
Ben 3 gün olucak boyayalı siyah boyasam bir sorun çıkar mı acaba korkuyorum ama yaptığım rengi de hiç beğenmedim . açıcı uygulamadım .Ben 2 haftada bir boyuyordum aktigi icin
Ben 3 gün olucak boyayalı siyah boyasam bir sorun çıkar mı acaba korkuyorum ama yaptığım rengi de hiç beğenmedim . açıcı uygulamadım .
BENDE öyle düşünüyorum artık çünkü rengi biraz iyi olsada bi iki yıkamadan sonra iyice koyulasiyo teşekkürlerkoleston almayın kolestonun kumralı bile kopkoyu yapıyor palette alın onun yerine
Bnm çok çok önceden hatta ilk boyatmadan önce saçımda biraz kına vardı saçlarım siyahtı çok hafif kızılımsı olmuştu ama belli olmuyodu kuaför komple açtı heryeri sarı olmadi kınalı yerler hafif turuncu gibi oldu ama açık tonlara boyatmicaksan eğer ben köyü karamel boyatmistim hiçbirşekilde bi yıpranma veya bi renk farklılığı olmadi para skntin yoksa iyi bi kuaför bul ve anlat onlar hallediyo 130 tl vermiştim değdi deKizlar kinali saç boya tutmaz mı?? Açtırsam diplerden mi kopar uçlar mı çok kırılır?? Kuaför veya bilen birileri yardım edin
Bnm çok çok önceden hatta ilk boyatmadan önce saçımda biraz kına vardı saçlarım siyahtı çok hafif kızılımsı olmuştu ama belli olmuyodu kuaför komple açtı heryeri sarı olmadi kınalı yerler hafif turuncu gibi oldu ama açık tonlara boyatmicaksan eğer ben köyü karamel boyatmistim hiçbirşekilde bi yıpranma veya bi renk farklılığı olmadi para skntin yoksa iyi bi kuaför bul ve anlat onlar hallediyo 130 tl vermiştim değdi de
Eger simsiyahsa ben lorealin mavi siyahini kullanmistim canim isil isildi cok begenmiştim.Palettenin siyahi da parlaktı.Dogal olarak bir boya denemedim.Diger arkadaslar o konuda yardimci olabilir.Saçlarım boyadan çok fazla yıpranmıştı, bir sene önce kısacık kestirdim o zamandan beri doğal renginde(siyah) uzatıyorum. Ama önlerde çok fazla beyazım var uzadıkça iyice belirginleştiler, artık rahatsız oluyorum.
Sadece beyaz yerleri mi boyasam? Önerebileceğiniz doğal boyalar var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.