-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.141
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Evet hata olduğunun sonradan farkına vardım. Açıcı yetmez korkusu ile o boyanın da çok açık sarı olmasına güvenerek karıştırdım. Şimdi alt diplerim cart bir sarı. Geri kalan saçın tamamı turuncu. Garnieri hangi markette bulabilirim acaba? Benim sürekli alışveriş yaptığım yerlerde hiç göremedim çünkü. peki bu renk dip ve turuncuyu eşitlermi. Ya da boyarken önce dipleri sonra uçları mı yoksa önce uçları sonra dipleri mi boyamaya dikkat etmeliyim. Açmışken çok koyu olsun istemiyorum. Biraz dinlendirip tekrar açabilirim yaza doğru.Yardımcı olurum umarım şimdi dip renginiz ne tam olarak turuncumsu hala. ama zaten ilk hatanız ne biliyormusunuz palette renk açıcı kaliteli iyi bi üründür siz gidip acıcıyla normal boyayı karıstırmanız hata ılk acıp sonra boyasaydınız keske actıktan sonraki renge göre adam akıllı boya alırdınız. yo düz bir koyu küllü kumrala boyayın sacınızı turunculugu alsın. Yok ben açık renk istiyorum sarı olsun derseniz Garnierin 11.1 Ekstra açık gümüş sarısı var hem boyayıp hemde 4 tona kadar acıyor sacı küllü bir sarı bence garnieri kullanın en azından turuncu olan bölgeler hem daha az yıpratır hemde turunculugu tamamen alır
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Evet hata olduğunun sonradan farkına vardım. Açıcı yetmez korkusu ile o boyanın da çok açık sarı olmasına güvenerek karıştırdım. Şimdi alt diplerim cart bir sarı. Geri kalan saçın tamamı turuncu. Garnieri hangi markette bulabilirim acaba? Benim sürekli alışveriş yaptığım yerlerde hiç göremedim çünkü. peki bu renk dip ve turuncuyu eşitlermi. Ya da boyarken önce dipleri sonra uçları mı yoksa önce uçları sonra dipleri mi boyamaya dikkat etmeliyim. Açmışken çok koyu olsun istemiyorum. Biraz dinlendirip tekrar açabilirim yaza doğru.
Renkte dorelik var gibi.. Dore sarı olabilir..Kızlar hiç kimse yok mu ya bu saç rengini bilen nedir ne renk almam lazım bi yardımcı olsanız diyorum
Cevabin icin tesekkur ederim haklisin ama hangi marka ve numarada bulabilirim bu remgi acabaRenkte dorelik var gibi.. Dore sarı olabilir..
Tamam cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin, su anki rengim orta kumral ama dediginiz noyla daha once boyamistim beyazlarimi kapamadi ben de dun garnier color naturels in 9.0 ini aldim onunla boyucam bakalim nasil olucak foto atarim insallah guzel olursaSacınızın suanki rengını bılmıyorum Palette 10.5 dore sarı fakat saçınız koyu ise boyama sonrası dore olduğu için turunculuk ve bakırlık yapabilir.. 9.0 daha güzel bir sarıdır.. İsterseniz araştırın hangi ton içinize sinerse.... :)
İnsallah boyayinca resim koyarim sagol9.0 gayet güzel bir sarı.. Umarım güzel olur
Iki kutu 11.1 koleston aldim. Cig sarilara once vurdum boyayi turunculara sonra gectim. Bakalim ne olacak. Uclara boya yetmedi gibi geldi.. sonucu bekliyo. Renkler soyleEki Görüntüle 2078391 Eki Görüntüle 2078392
Tamam cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin, su anki rengim orta kumral ama dediginiz noyla daha once boyamistim beyazlarimi kapamadi ben de dun garnier color naturels in 9.0 ini aldim onunla boyucam bakalim nasil olucak foto atarim insallah guzel olursa
açık bakır gibi olur ama yani 8 noyla bakırı karıstırsanız daha iyi açık sarıyla bakırı karıştırmak pek mantıklı gelmedibana :/Ay kimse de fikir vermiyor? Nerdesiniz müdavimler
Bakırı sarıyla karıştırmanız sadece bakır yansımanın rengini kıracaktır. Saçlarınızın doğal rengiyse 2 ton falan açılabilir ancak boyalıysa ancak 1 ton açılma olur ve bakır parlar. Yalnız saç uçlarınız boyalı ve dibi kendi rengiyse dibi daha açık olan bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.Eki Görüntüle 2090128
Kızlar saçım böyle,
Eki Görüntüle 2090130 Eki Görüntüle 2090131
Bu ikisini karıştırıp kullanmayı düşünüyorum, sizce?