- 26 Mart 2007
- 71
- 2
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.101
küllü renkleri deneyebilirsin ama bence çok hoş gözüküyo elleme derimmerhaba arkadaslar benim saclarim turuncumsu karamelimsi bi renk yani daha cok turuncu , saclarimi koyultmadan nasil kullu sariya cevirebilirim acil yardim eder misiniz ? Eki Görüntüle 2007522
vallahi benimde saçlarımda sorun vardır. hem boya konusunda bi kaç renk oldu yıprandı toparlanmadı. sonra bir arkadaşımın önerisini dinledim. yakın zamanda Bakırköy Lokman Kuşak Saç tasarım var oraya gittim. saolsun Lokman bey hem düzgün bir fiyata saçlarımı toparladı hem yönlendirdi. hem de loreal' ın daha önce pahalıya almış bulunduğum şampuanı baya hatta neredeyse yarı fiyatına aldım diyebilirim. bu ay sonu da tatilden döndüğüm de keratin botox bakım yapacak saçıma. arkadaşım yaptırdı bayıldım. ısrarla tavsiye ederim doğru ellerde düzgün bir iş çıktı şükür. şampuan fiyatını 120 liraya 1 buçuk litreliğini aldım bu arada hatta nakitte indirimimi bile yaptı :)kızlar saçlarımı yeni boyattım (lo... marka) önceden elidor kullanıyordum ve pamuk gibi oluyordu saçlarım şimdi ise kazık gibi oluyor
kuaför bi tane önerdi ama çok pahalı (aynı marka şampuan)
sizin kullandığınız bir marka varmı yardımcı olabileceğiniz
6.no koyu kumralMerhaba kızlar. Resimde gördüğünüz saçın dip boyasının numarası kaç sizce
tMerhaba, fotoğraftaki saç rengini elde etmek için saçlarımı palette 1.1 gece mavisi ile boyamayı planlıyorum. Doğru mu yapıyorum? Şu anda diplerim bakır ve saç uçlarım oryal nedeni ile karamel duruyor. Sizce tutar mı?
canım ben sarı saç hastası bir bayanım yaklaşık 5 yıldır da sarı saç kullanıyorum..Yıpranmıs saçımın üzerine köyü renk attrdim uzun süre bakım yaptrdm..bakm yaptım. .sadece dip boya ile yetindm. .suan saçım iyi biraz esneme de olsa çok çok iyi. .uzadı ve canlandı da..
Açık renk oldu ben yine açık renk istiyorum. .Bir ton daha açığı. .suan renk tutmuyor. .açıcı kullanmadan bu mümkün mü. .cila ile eski haline getirebilir miyim. .
rengin güzel araya ışıltı atabilirsin ya da ombre bence :)Eki Görüntüle 2036475
Saçım su an bu renk siyaha yakin mavi ya da koyu kırmızı boyatmak istiyorum. Sizce hangisi gider ten rengi Baya beyaz :) ya da normal su anki tonlardan mı gideyim?
rengin güzel araya ışıltı atabilirsin ya da ombre bence :)