- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ara teşekkür ederim canim ☺Eki Görüntüle 1910041
Güzel duruyor canım benim de kızıldı sarıya döndüm zorda olsa. Güle güle kullan canım
Canım koleston açıcıdan sonra Garnier Gümüş sarısı uyguladım o olmayınca Garnier 110 Elmas sarısı uyguluyorum. Ama 6. boya olmuştur. Garnier ekstra açıcı gümüş sarısı rengi çok güzel. Bu platformda bana bebek sarısı dediler. Platinin 1 tık koyusu bir renkteBu sarinin adi ne canim sariyi sevmem ama bu rengi hosuma gidiyo annemin saci sari bu rengi yapmaya calisiyor platin sariya bnziyo sanki ama tutmuyo bi turlu
En son attığın renk çok güzel biraz daha koyusunu istiyorum ama sarının üzerinde aktıkça turuncu olacak ondan korkuyorum koyu bi renk istiyorumManic panic rockn roll red yapablrsn bnm kirmizi yapmstm akti acik bakir oldu nevacolor nar kizili yaptm cok guzl oldu ondan snra da akos cilek kırmızısı yaptım bayildm super bi renk akinca bakir olan ilk resm deki nar kizili ikincide snra da cilek kirmizisini atcm cilek kırmızısı akarak suan sarap kizilina bnzer oldu seninki sari ve daha guzl olurlar manic panic yapan birini taniyorm oda cok hostu ins istedgn olur
Manic panic rockn roll red yapablrsn bnm kirmizi yapmstm akti acik bakir oldu nevacolor nar kizili yaptm cok guzl oldu ondan snra da akos cilek kırmızısı yaptım bayildm super bi renk akinca bakir olan ilk resm deki nar kizili ikincide snra da cilek kirmizisini atcm cilek kırmızısı akarak suan sarap kizilina bnzer oldu seninki sari ve daha guzl olurlar manic panic yapan birini taniyorm oda cok hostu ins istedgn olur
Merhaba kızlaŕ bel yıllardır saclarima 7.1 e boyuyorum ilk hafta küllü renk hoş duruyor belli oluyor küllüsü fakat 2. Haftadan sonra kızıllıklar basliyor . Bu arada saclarimi evde kendim boyuyorum küllü rengi tam anlamiyla nasil elde edebilirim yani boyanin icine ekstradan ne koymaliyim . Sac kremi onermislerdi fakat oda etki etmiyor
merhaba
ben saçımın üstünü --kumral-- altı ise -- koyu küllü sarısı-- yapacaktım ama olmadı tamam bire bir beklemiyordum ama bir iki ton açılmasını bekliyordum
saçım da boya yoktu ( bu 2.defa boyamam ilk boyamam 2013de oldu ve açık renkti)
loreal i kullandım
Saçım tek renk oldu
önce sadece dip boyası olarak kumralı yaptım temizlemeden koyu küllü sarıyı peşine yaptım ama saçım tek renk oldu
sonuç
2 hafta oldu ben saçımın alt kısmını açık sarı yapmak istiyorum ne önerirsiniz
buarada saç rengim doğal durdu istesem başaramazdım
Griyi de denedim oda maksimum 10 gun duruyor yine ayni sonra . Mor şampuan ? Ilk defa duydum nerede bulunur
merhaba
ben saçımın üstünü --kumral-- altı ise -- koyu küllü sarısı-- yapacaktım ama olmadı tamam bire bir beklemiyordum ama bir iki ton açılmasını bekliyordum
saçım da boya yoktu ( bu 2.defa boyamam ilk boyamam 2013de oldu ve açık renkti)
loreal i kullandım
Saçım tek renk oldu
önce sadece dip boyası olarak kumralı yaptım temizlemeden koyu küllü sarıyı peşine yaptım ama saçım tek renk oldu
sonuç
2 hafta oldu ben saçımın alt kısmını açık sarı yapmak istiyorum ne önerirsiniz
buarada saç rengim doğal durdu istesem başaramazdım