Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaşlar ben saçımıı colormax 5.63 çikolata kahveye boyamştım şimdi bayağı aktı kendi rengim sarı diplerim geldi baya.şimdi evde alixin açık kestane kızılına boyuyacağım.sizce diplerim daha açık olduğu için boyayı diplerimde daha uzun süre mi tutmalıyım.Uçlarla dipler arasında çok tuhaf bir fark olmasını istemiyoum.yani ben özellikle boyama şeklini merak ediyorum.dipler turuncu ya da açık olmasını istemiyorum.

Arkadaşlar ben saçımıı colormax 5.63 çikolata kahveye boyamştım şimdi bayağı aktı kendi rengim sarı diplerim geldi baya.şimdi evde alixin açık kestane kızılına boyuyacağım.sizce diplerim daha açık olduğu için boyayı diplerimde daha uzun süre mi tutmalıyım.Uçlarla dipler arasında çok tuhaf bir fark olmasını istemiyoum.yani ben özellikle boyama şeklini merak ediyorum.dipler turuncu ya da açık olmasını istemiyorum.

Ben saçımı çikolata kahveye boyadığımda saçlarımın üst kısmı sarı sarı kalmıştı bence daha çok tut canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr merhaba..ben saçımı voıle 7.33 dore kumrala boyadım..uç kısımlarını ombre yapmak ıstıyorum sizde nsl olur ve ne renk olur uçlarım :44:

dibi 7 cm kadar gelmiş sacımı boyayacağım arkadaşlar nasıl boyamalıyım en son mu dipleri boyamam lazım yoksa ilk başta mı

Benimde saç renkleri hakkında sorum var ya bende p67 renkli saç boyası var ama şuan çok kırmızı geliyor bu renk bana neyle karıştırırsam bakır gibi olur ki.Bendeki saç boyasınıda diğer istediğime yakın rengide ekledim.

Eklentiler

• $Screenshot_2014-06-25-14-20-34.jpg
    $Screenshot_2014-06-25-14-20-34.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 233
  • $Screenshot_2014-06-23-22-45-56.jpg
    $Screenshot_2014-06-23-22-45-56.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 221
arkadaşlar annemin saçının genelde kolleston koyu kestaneye 3.4 boyuyorum dün aynısını bulamamış loreal 6.3 koyu kumral almış bununla boyayacam ama siizce nasıl olur şuanki saçları diplerinden beyazlar azda olsa geldi birde koyu kestane güneşte felan rengi biraz açıldı koyu kumral çok açık renk olmaz degil mi sarı gibi ortaya kötü bir renk çıksın istemiyorum tam olarak bu koyu kumral nasıldır koyu kestaneden çevirirken nasıl bir renk çıkar

Kizlar merhaba saclarim ombre onler ve altlar sari ama ust kisimlar acik kahve gibi. Ben sacimi komple kutu boyayla cok acik kullu sari yapmak istiyorum. Ama arkadasim kahveliklerimin aynen kalicagini saclarimin sari kisimlarininsa biraz acilicagini soyledi. Boya boyayi acmazmis. Lutfen yardim edin. Saclarimi komple sari istiyorum bu soylenenler dogrumu bana yardimci olurmusunuz

arkadaslar daha once saçlarımı 3kez boyadım renkler pronz kahve,kumral karamel ve yoğun bakırdı saç tellerım kalın ve saclarım uzun oldugu ıcın boyalar hep eksık kalıyodu bende 2 paket tarçın bakır aldım googleden fotolara baktım ve cok turuncu oldugunu gordum ama boya kutusunun ustundekı renk cok hos o fotoları gordukten sonra korktum ve 1 haftadır dusunuyorum yapsammı dıye.bide bende egzama var bir çeşit deri hastalıgı bu dönemlerde alevlendı sızce boya saç derime zarar verırımı daha once herhangı bır sorunla karsılasmadım ama bu sefer herzamankınden fazla artmıs egzamam.sızce ne yapmalıyım yardımm kızlarrrr?? :KK43:

saç tebeşirlerini kullanan ve memnun kalan var mı?
görsellerde çok güzel duruyorlar ama canlı olarak saçta hiç denk gelmedim de

Biraz gec bi cevap olacak ama Canım bende gorsellerden ozenerek almıştım ama sonuc bana göre bi hüsran oldu mor ve açık mavi renklerini yaptim mesela kutu üzerinde 2 gun hiç akmadan kalıcılık diyor ama alakası yok sabah yapmıştım ve öğlene doğru kıyafetimin yakası mosmordu boynumu morarmis zannediyorlardi daha sonra birde saca onu sürerken git gel yaptığım için saç birazcık yıpraniyor son olarak da pek canlı durmuyor yani ben pek önermiyorum diyebilirim umarım sana geç fe olsa yardımcı olabilmisimdir

arkadaslar daha once saçlarımı 3kez boyadım renkler pronz kahve,kumral karamel ve yoğun bakırdı saç tellerım kalın ve saclarım uzun oldugu ıcın boyalar hep eksık kalıyodu bende 2 paket tarçın bakır aldım googleden fotolara baktım ve cok turuncu oldugunu gordum ama boya kutusunun ustundekı renk cok hos o fotoları gordukten sonra korktum ve 1 haftadır dusunuyorum yapsammı dıye.bide bende egzama var bir çeşit deri hastalıgı bu dönemlerde alevlendı sızce boya saç derime zarar verırımı daha once herhangı bır sorunla karsılasmadım ama bu sefer herzamankınden fazla artmıs egzamam.sızce ne yapmalıyım yardımm kızlarrrr?? :KK43:

Bence bi doktora Sor derim belirli doktorun mutlaka vardır egzama için git bi öğren yaparsan nolur ilerler mi falan diye sonuçta bu bir kimyasal madde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bi doktora Sor derim belirli doktorun mutlaka vardır egzama için git bi öğren yaparsan nolur ilerler mi falan diye sonuçta bu bir kimyasal madde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

boyadım hiç bir sorun cıkmadı ama boya hıc guzel olmadı dıpler cok tutmus bıde gıttıkçe rengi patlıcan moru gıbı oluyoo :KK43:((

merhaba benim saçım bu böyle

üstleri kendi rengi altlarını actırdım
kuaförde saçımı boyatsam bu sonuçlara ulasırmıyım dogal durur mu yanı

kızlar mesela koleston saç boyaları koleston kutusu üzerindeki saç renginden aha koyu sonuç veriyor. birebir resimdeki rengi veren boya markalarını bilen varsa paylaşabilirler mi acaba. bu arada bugüne kadar koleston kışkırtıcı kahve kullandım onu altın kahve ile karıştırsam nasıl olur sizce

Merhaba benim sorunum diplerimdeki dorelik. Dorelikten nefret ediyorum bu ay da dip boyamı arkadaşıma yaptırdım. Palette'nin 9 u ile 10.1 ini karıştırdık aynen kuaförümün yaptığı tonda birebir tuttu. Dip boyaya verdiğim paraya acıdım resmen. Ayrıca kuaföre saçımda dorelik olmasın adam gibi açsın diye para veriyorum, kendi dip boyamı kendim yapabileceksem ne anladım ben o kuaförden. Doreli dip boyayı biz de yaparız ki yaptık dediğim gibi.

Benim saçlarımda sık küllü sarı, balyaj vardı. Aylardır saçım dinlensin diye sadece dip boya yaptırıyordum. Kuaförüme daha balyaj işlemini yapmadan evvel net bir şekilde dorelik istemediğimi söyledim fakat kendisi saç diplerimi bayağı bayağı dore yaptı. Açmadan boyadığı için tabii ki de. Ben şimdi önümüzdeki ay güzel bir röfle yaptıracağım küllü olarak, ama dibi nasıl küllü kumralara çevirir de üstüne balyaj atılabilir. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Kendim yapmayacağım ama kuaförlere laf anlatamıyorum gördüğünüz gibi, en azından bilgili olayım ki ona göre yaptırayım.

Son düzenleme:
X