- 18 Şubat 2011
- 111
- 5
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.481
Anladım şuanki saç rengin ne
Şuan açık kumral altlar biraz daha koyu açmadığım için 😕
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım şuanki saç rengin ne
Şuan açık kumral altlar biraz daha koyu açmadığım için 😕
Anladım canım kullan o zaman bişey olmaz
Arkadaşlar ben saçımıı colormax 5.63 çikolata kahveye boyamştım şimdi bayağı aktı kendi rengim sarı diplerim geldi baya.şimdi evde alixin açık kestane kızılına boyuyacağım.sizce diplerim daha açık olduğu için boyayı diplerimde daha uzun süre mi tutmalıyım.Uçlarla dipler arasında çok tuhaf bir fark olmasını istemiyoum.yani ben özellikle boyama şeklini merak ediyorum.dipler turuncu ya da açık olmasını istemiyorum.
arkadaslar daha once saçlarımı 3kez boyadım renkler pronz kahve,kumral karamel ve yoğun bakırdı saç tellerım kalın ve saclarım uzun oldugu ıcın boyalar hep eksık kalıyodu bende 2 paket tarçın bakır aldım googleden fotolara baktım ve cok turuncu oldugunu gordum ama boya kutusunun ustundekı renk cok hos o fotoları gordukten sonra korktum ve 1 haftadır dusunuyorum yapsammı dıye.bide bende egzama var bir çeşit deri hastalıgı bu dönemlerde alevlendı sızce boya saç derime zarar verırımı daha once herhangı bır sorunla karsılasmadım ama bu sefer herzamankınden fazla artmıs egzamam.sızce ne yapmalıyım yardımm kızlarrrr??
Bence bi doktora Sor derim belirli doktorun mutlaka vardır egzama için git bi öğren yaparsan nolur ilerler mi falan diye sonuçta bu bir kimyasal madde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
boyadım hiç bir sorun cıkmadı ama boya hıc guzel olmadı dıpler cok tutmus bıde gıttıkçe rengi patlıcan moru gıbı oluyoo ((