Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım daha önce boyamıştım çok sert yapmıştı o yüzden deneyen ve memnun kalan varsa yardımcı olurmu ..teşekkür ederim canım..

saçlarım kumral tonunda 6-7 tonu gibi bişey açık küllü kumrala boyasam nasıl bi renk olur? Koleston 8.1 ile mesela yada koyu mu tutar Loreal Paris Excellence Creme 8.1 le mi boyasam yada 9.1

canım daha önce boyamıştım çok sert yapmıştı o yüzden deneyen ve memnun kalan varsa yardımcı olurmu ..teşekkür ederim canım..

ben market boyalarının çoğunu denedim 5 tl olanda aynı 15 tl olanda ama son bir yıldır sadece nevacolor kullanıyorum tüp boya alıyorum bulamadığım zaman hazır setini alıyorum ve çok memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben market boyalarının çoğunu denedim 5 tl olanda aynı 15 tl olanda ama son bir yıldır sadece nevacolor kullanıyorum tüp boya alıyorum bulamadığım zaman hazır setini alıyorum ve çok memnunum

canım teşekkür ederim sende siyahamı boyuyorsun..bende hemen alıyorum birde onu deneyim o zaman ...heryerede bulabilirmiuyim bu markayı..

canım teşekkür ederim sende siyahamı boyuyorsun..bende hemen alıyorum birde onu deneyim o zaman ...heryerede bulabilirmiuyim bu markayı..

ben altın sarısı boyuyorum nevacolor ile ilgili forumda çok konu var ucuz olduğu için bende ilk başta tereddüt etmiştim fakat gerçekten çok memnunum.Normal marketlerde pek bulamazsın raf bedeli ödememek için marketlere hiç girmemiş bu marka japon pazarlarında var birde kuaf. malzemesi satan yerlerde var canım

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400581715.112535.jpg merhaba kızlar benim saçımın rengi böyle, dibi geldi koyu renk kumral veya açık kumral istiyorum rengini sizce tutarmı sarılıklar kapanırmı ve yeşillik olurmu saçlarımda 😱

ben altın sarısı boyuyorum nevacolor ile ilgili forumda çok konu var ucuz olduğu için bende ilk başta tereddüt etmiştim fakat gerçekten çok memnunum.Normal marketlerde pek bulamazsın raf bedeli ödememek için marketlere hiç girmemiş bu marka japon pazarlarında var birde kuaf. malzemesi satan yerlerde var canım

bugün hemen alıp deniycem canım çok teşekkür ederim yardım ve ilgin için boya sonunda düşüncelerimi yazacağım sevgiler ...:KK16:

Acil bir durum Yardim edin. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400685703.212885.jpg Sacimi dun kahve kizil a boyadim AMA bal kopugune dondurmek istiyorum.evde nasil yapabilirim?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acil bir durum Yardim edin. Eki Görüntüle 1123942 Sacimi dun kahve kizil a boyadim AMA bal kopugune dondurmek istiyorum.evde nasil yapabilirim?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç deneme saçını mahfedersin kızıldan kurtulman çok zor olacak flaşlı olduğu içinmi acaba çok aşırı kızıl çıkmış saçın

canım merhaba nevacolor bulamadım desem inanırmısn :KK43: bende en son olarak markette dolaşırken biboplas saç boyası çıkmış yeni içinde yağ karışımı maske ve şampuanı var keratin içern yğlar saçın kurumasını engelliyormuş .ve dün boyadım inn saçlarım pamuk gibi odu yumuşak ve parlak canlı :) ilgin için tekarar teşekkür ederim canım inşallah resim yüklediğim zaman yorumunu alırım öpüyorum ...:KK16:

canım merhaba nevacolor bulamadım desem inanırmısn :KK43: bende en son olarak markette dolaşırken biboplas saç boyası çıkmış yeni içinde yağ karışımı maske ve şampuanı var keratin içern yğlar saçın kurumasını engelliyormuş .ve dün boyadım inn saçlarım pamuk gibi odu yumuşak ve parlak canlı :) ilgin için tekarar teşekkür ederim canım inşallah resim yüklediğim zaman yorumunu alırım öpüyorum ...:KK16:

bioblas hiç kullanmadım canım ama memnun kaldığın için sevindim fotoları koyuver bi ara😘

ben sadece loreal saç boyası kullanıyorum hem çok hoş kokuyo göz yakması olmuyo hemde saç kremi okadar yumuşak yapıyoki saçları uzun kalıcı ve istediğim rengi elde ediyorum şuan kullandığım boyayla ayrıca kaliteli loreal tavsiye ederim :))

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar, ben yapacagım islemleri tek tek yazıcam birinde yanlıs bisi varsa uyarır mısınız?

İlk baskat saclarım suan acık kumral ustler daha belirgin altlar daha koyu.O yuzden ilk basta palette açıcı kullanıcam,
2-3 gun sonra tum kızıllıklar gitsin diye loreal paris açık kullu kumral kullanıcam.
bundan bi hafta sonra uclara da loreal paris in altın sarı rengiyle ombre.

Sanırım bi hatam yok 😮aydınlatırsanız seviniriim 😘😘

Kızlar merhabalar, ben yapacagım islemleri tek tek yazıcam birinde yanlıs bisi varsa uyarır mısınız?

İlk baskat saclarım suan acık kumral ustler daha belirgin altlar daha koyu.O yuzden ilk basta palette açıcı kullanıcam,
2-3 gun sonra tum kızıllıklar gitsin diye loreal paris açık kullu kumral kullanıcam.
bundan bi hafta sonra uclara da loreal paris in altın sarı rengiyle ombre.

Sanırım bi hatam yok 😮aydınlatırsanız seviniriim 😘😘

Sanırım yok ama küllü yeşilimsi yapmasın birde

Merhaba, saçımın rengi orta kumral.saç rengimi bal köpüğü rengine boyamak istiyorum.saçımda hiç boya yok.tamamen kendi rengi.Loreal inova serisinden aşağıdaki resimdeki inoa 6,34 ve inoa 9,03 ile karıştırsam nasıl bir renk elde ederim.orantıyı nasıl kurarım.daha önce saç boyamadım hiç.yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım ilk defa saç boyayacaksan bence kuaföre boyat..bir de saçın açıcı isteyebilir düşündüğün gibi olmazsa üzülürsün :/

X