Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar benim bi türlü çözüm bulamadıgım sorunum var. 7-8 yıl kadar önce saçlarıma röfle yaptırdım 2-3 yıl kadar sonra bi anlık gazla saçlarımı kendım siyaha boyadım bildiğin siyah ama koyu kahve falan değil.:KK52: sonra kendimi metalciler gibi hissetmeye basladım memnum kalmadım ve kumrala boyattım. bu işlem için de kuaför saçlarımı açtı ve tabi ki oryal kullanarak.! sonra benim saçlarım lastik kıvamını aldı ıslakken. neyse cok sükür biraz düzeldi yıllar geçti üzerinden ama hala tam anlamıyla toparlanmadı kullanmadıgım bakım ürünü de kalmadı tabiki ! bikaç kez yine kuaförde boyattım saçlarımı kumral renklere, acık kahve tonlarına ama malesef sacım ara renkleri tutmaz oldu sarıya dönüo böyle garip bi renk halini alıo bu yüzden de koyuya boyar oldum hep. sımdi yaklasık 6aydır boya kullanmıyorum.diplerim doğal rengime kıyasla bir iki ton daha acık halde cıkıyor. kahve tonlarına boyatmak istiyorum sacımı ama yine boya tutmaz sarıya döner diye de korkuyorum kuaföre bayıldıgım paralar da koymaya basladı artık. benim durumumu yasamıs ve bi çözüm bulmus olan var mı? acaba boyatsam yıne saçlarım boyayı kusar mı ? kuaförler para tuzagı ürün satmaya calısıyorlar artık bıktım :KK43:

kuyudakises arkadaşım sen saçının durumuna dua etmelisin bence ben senin yaptırdıklarını yaptırıp bir de kuaför gazına gelerek saçıma su dalgası yaptırdım dümdüz saçlarım tiftik tiftik oldu.sana ilk olarak kesinlikle saç serumu kullanmanı öneriyorum ve en az ik ay arayla saçını koyu kahveye boyamalısın umarım yardımcı olmusumdur.

kuyudakises arkadaşım sen saçının durumuna dua etmelisin bence ben senin yaptırdıklarını yaptırıp bir de kuaför gazına gelerek saçıma su dalgası yaptırdım dümdüz saçlarım tiftik tiftik oldu.sana ilk olarak kesinlikle saç serumu kullanmanı öneriyorum ve en az ik ay arayla saçını koyu kahveye boyamalısın umarım yardımcı olmusumdur.

çok geçmiş olsun havvacım ya ne olcak bizim bu kuaförlerle sonumuz :KK43: saçlarının tiftik tiftik olması su dalgasından önce mi oldu canım sonra mı? yani demek istediğim senin de mi saçlarının yıpranmasının sebebi oryal? ve şuan saçların ne durumda, düzelme yok mu hiç? ben şu lastik kıvamından kurtulmak istiyorum, ne güzel sağlıklı parlak saçlarım vardı önceden şimdi bi matlık bi cansızlık :KK43: kuaförlerin gazına gelmemek gerek aslında adamlar bizi kobay olarak kullanıyor resmen. oryal için ben cok önyargılıydım, adam beni öyle bir kandırdı ki güven sonsuz oturdum o lanet koltuğa.. boyadan sonra saçlarım ıslakken parmaklarımı arasında gezdirirken bi baktım saçlarım kopuyor!! :KK52: o anki kalp çarpıntımı korkumu anlatamam, mümkün değil.. serum hakkında senden bilgi almak istesem? bana marka ve fiyat hakkında bilgi verir misin? senin de önceden kullandığın bir serum bu değil mi? cesaret edemiyorum çünkü birinin deneyip de işe yaradığını görmediği ürünü kullanmaya :KK50: cevabını bekliyorum canım, teşekkürler şimdiden..

çok geçmiş olsun havvacım ya ne olcak bizim bu kuaförlerle sonumuz :KK43: saçlarının tiftik tiftik olması su dalgasından önce mi oldu canım sonra mı? yani demek istediğim senin de mi saçlarının yıpranmasının sebebi oryal? ve şuan saçların ne durumda, düzelme yok mu hiç? ben şu lastik kıvamından kurtulmak istiyorum, ne güzel sağlıklı parlak saçlarım vardı önceden şimdi bi matlık bi cansızlık :KK43: kuaförlerin gazına gelmemek gerek aslında adamlar bizi kobay olarak kullanıyor resmen. oryal için ben cok önyargılıydım, adam beni öyle bir kandırdı ki güven sonsuz oturdum o lanet koltuğa.. boyadan sonra saçlarım ıslakken parmaklarımı arasında gezdirirken bi baktım saçlarım kopuyor!! :KK52: o anki kalp çarpıntımı korkumu anlatamam, mümkün değil.. serum hakkında senden bilgi almak istesem? bana marka ve fiyat hakkında bilgi verir misin? senin de önceden kullandığın bir serum bu değil mi? cesaret edemiyorum çünkü birinin deneyip de işe yaradığını görmediği ürünü kullanmaya :KK50: cevabını bekliyorum canım, teşekkürler şimdiden..
Şimdi söyle anlatayım bu olay başıma nisanda geldi evet açıcı yüzünden oldu bu durum ama kuaföre belirttim canilik mi dersin acımasızlık mı dersin ne dersen de saçımı göz göre mahvetmesini seyrettim bunları geçelim şimdi saç serumu schwarzkopf 16 tl ye almıştım, saçımı yumuşattı oradaki görevlide saçın çok kurumuş ve lastik gibi dedi serum kullanmak zorunda olduğumu söyledi ben şunu anladım ki serumu aslında hep kullanmak lazım çünkü saçı ısıdan koruyor yumusatıyor vs. saçımda düzelme oldu tatlı badem yağı vazgeçilmezim her duştan önce sürüyorum bekliyorum uzamasunu hızlandırıyor ve ayrıca serumu uçlara sür allahtan sende su dalgası ilacı yok ve öyle şeylere gitme insan bunalınca farklı çareler arıyor ama bakım en güzeli ve bu ara saçım çok dökülüyor bunun için bitkisel şampuana bemiks katmayı düşünüyorum ve birde sarımsak.

Merhaba, saçım altta paylaştığım fotoğraftaki gibi arkadaşlar. saç rengimi değiştirmek istiyorum.

$berensaatfoto_1341767076158.jpg

.......................................................

İki renk arasında kaldım. 1. saçlarımın arasına sarı renkler attırmak istiyorum. yani altta paylaştığım fotoğraftaki gibi olsun istiyorum.

$pOQxwx2U.jpg

....................................................

2. alternatifte altta paylaştığım fotoğraf gibi.

$koyu-kahve-saç-rengi-trendleri-449x500.jpg

......................................

Şimdi sizlere sorum şu; en üstteki fotoğraftaki saç rengiyle benim saç rengim aynı. bu saç nasıl 1. veya 2. fotoğraftaki gibi olur acaba, daha önce kolestonun sarı renklerini denedim ama turuncu çıktı :KK43: bir türlü sarı rengi yakalayamadım. ben saçlarımı evde boyuyorum buarada. kuaför yardımı almıyorum. saçımda şuan boya yok kendi rengim. bana bu konuda yardımcı olun lütfen. sevgiler

merhaba benim saçlarım şu an alttaki gibi saçımda kat kat boya var aslında ama aktı rengi soluk ve cansız görünüyor.Saç modelim katsız dümdüz göğüs hizasında.
$319447_273955072705028_642903785_n.jpg

ben saçlarım doğal kahve tonlarında olsun istiyorum ama küllü boyadıkça inatla alttan kızıllık cıkıyor ve hiççç sevmem kızıl yansımalı saçları
mesela irina hanım kızın saç rengi çok güzel.kaşlarım koyu renk ve kalın kullanıyorum rengini açmayla uğraşmamak için ve inceltmemek için çok açık olmayan tonlara yöneldim.ten rengim yazın bronzlaşınca sütlü çikolata rengi oluyor ama kışın oldukça soluk ve sarı-gri-beyazım gözlerim kahve ama saç rengime göre tonu değişiyorr:KK14:

$8c72_0223_irina_shayk_hairy_legs_01.jpg $irina-shayk-10.jpg $irina-shayk-17.jpg

bu renkleri elde etmem için illa saçımın rengini açmak zorundamıyım.saçlarım çok yıprandı badem yağıyla toplamaya çalışıyorum şu ara. okulum açılmadan 2-3 hafta gibi bi sürem var bu arada saçlarımın rengini düzeltmek istiyorum.Evde neva color renk açıcı pudra var mavi.
önerilerinizi bekliyorum kızlarr :KK53::KK9:

kızlar ya saçınızı koyu renge boyarken alnınıza kulaklarınıza bişey sürüyor musunuz kapkara oluyo ve kolay kolayda cıkmıyor iz kalıyor :KK52:

Saçlarım koyu kahve, esmerim. Daha önce hiç boyamadım bazen kına yakıyordum hoş oluyodu. Ama artık çok sıkıldım tamamın değil ama uçlarını açtırmak istiyorum önerisi olan var mı?? Bi arkadaşımda görmüştüm adı "ışıltı atmak" mış uçlarının rengini açtırmıştı hoş olmuştu unun hakkında bilgisi olan var mı?

Saçlarım koyu kahve, esmerim. Daha önce hiç boyamadım bazen kına yakıyordum hoş oluyodu. Ama artık çok sıkıldım tamamın değil ama uçlarını açtırmak istiyorum önerisi olan var mı?? Bi arkadaşımda görmüştüm adı "ışıltı atmak" mış uçlarının rengini açtırmıştı hoş olmuştu unun hakkında bilgisi olan var mı?

tatlım ışıltı attıran arkadaşlarım var saçının bir kaç ton açığını atıyorlar yaptırmadan önce bir iki kuaföre sor ve saçlarınla çok oynama derim doğal her zaman güzeldir.

tatlım ışıltı attıran arkadaşlarım var saçının bir kaç ton açığını atıyorlar yaptırmadan önce bir iki kuaföre sor ve saçlarınla çok oynama derim doğal her zaman güzeldir.

Doğru söylüyosun da değişiklikte istiyo insan işte :) Ben kuaförlere bi soriyim o zaman teşekkürler :)

kızlar benim saçım çikolata kahve ama lorealin 7.0 kumralına boyamak istiyorum nasıl olur çünkü koyudan açığa geçicem tutarmı acaba. açtırmakta istemiyorum saçı. çünkü daha önce kızıldan döndüm ve saçlarımı açıcı çok yıprattı. acaba bir iki kere aynı renge kumrala boyasam renk yavaş yavaş otururmu.

bbiri bana yardım edebilirmi saçlarım pilatin röfleli ve çok yıprandı ve artık kendim evde boyamak istiyorum fakat yine açık tonlarda küllü açık kumral rengi istiyorum boyarsam saçımın dibi ve uçlarıfarklı olurmu hiç boyalardan anlamamda nasıl yapmalıyım kafam karışık dipleri koyu kumral

kızlarrr küllümango'ya sordum ama birde size sorayım dedim.benim kendi saclarım acık kumral koyu sarı arası bir renk.ama kuaforum bal sarısı dedigi bir renge boyadı ilk basta guzel canlı durdu ama yıkayınca turuncumsu renk acıga cıktı bakırlık bariz.guneste ve fotolarda cok turuncumsu duruyo benim hic hosuma gitmedi.kendi koyu sarı rengime yakın birseye boyamak istiyorum ama icinde turunculuk olmasın.bu turunculugu nasıl alırız? küllümango igora tavsiye etti ama igorunun ve palettenin numara okumaları cok farklıymıs sormak istedim.once küllü bir renge boyasam küllü koyu sarı falan üstüne natural koyu sarı boyasam 8.0 yada 9.0li birşey artik bilemiyorum nasıl olur ne tavsiye edersiniz? yardmcı olursanız cok sevinirm.
şuanki rengi şöyle gibi:
Eki Görüntüle 493201

ben doğal koyu sarıya dönmek istiyorum tekrar turuncu yansımaları gitsin istiyorum.mesela şunun gibi:
$sari500_4478652664fc85bd3363f7.jpg

X