Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhabalar bugün saçlarımı gidip boyattım.normalde saçlarım siyahtı..bende modaya uyup bakır rengi istedim...ama malesef istediğim bakır rengi olmadı..benim suan saclarım cok iddalı bir turuncu oldu...ben daha tarcın bakırdan bir ton daha koyu durabilecek bir renk istemiştim.şimdi saçlarımı evde kendim boyamak istiyorum lütfen yardımcı olun istediğim renge ulaşmak için hangi renk boya ve marka kullanmalıyım

merhaba arkadaşlar. benim de saçım akmış bakır oryalle açıldığından şu an sarıya yakın çok soluk bi bakır. küllü kumralla boyasam yeşillenme olur mu? deneyen var mı hiç akmış bakırın üstüne küllü kumral ? :KK9:

merhabalar bugün saçlarımı gidip boyattım.normalde saçlarım siyahtı..bende modaya uyup bakır rengi istedim...ama malesef istediğim bakır rengi olmadı..benim suan saclarım cok iddalı bir turuncu oldu...ben daha tarcın bakırdan bir ton daha koyu durabilecek bir renk istemiştim.şimdi saçlarımı evde kendim boyamak istiyorum lütfen yardımcı olun istediğim renge ulaşmak için hangi renk boya ve marka kullanmalıyım

merhaba canım ben yıllardır bakır tarcına boyattıgm için bu işin uzmanı oldum diyebilirm artık :) siyah olduğuna göre oryalle açmıştır saçını kesin. birkaç yıkamaya akmaya başlar. aktıgı zaman selective markanın 8.44 ünü kullanmanı öneririm. portakal bakır sarısı diye geciyor ama harika duruyor saçta tam bakır tarcının koyusu ve mükemmel parlıyor. ben onu daha açık olsun diye sarıyla karıştırıyordum. belki dandik bi markadır bilmiyorum ama (parlama konusunda) şu ana kadarki kullandığım en iyi boyadır kendileri. güvenebilirsin tecrübeyle sabit :)

Bu renkler hakkında bilgisi olan var mı?? Teşekkürler... :KK49:

1. $uvs101204-036.jpg

2. $3-750x600.jpg

3. $4-750x600.jpg

4. $Emma+Watson+Gets+Busy+Bling+Ring+Set+mZRC7ARGlytl.jpg

5. $hataway.jpg

6. $mariamenounospicture1.jpg

Benım de bır sorum olacak saclarımın asıl rengı kumral, suanda acık karamele boyadım ama bıraz koyu oldu, daha acık bır ton ıstıyorum ustune hangı renk ve numara boyayla boyasam hos durur

kızlar yardımınıza ihtiyacım var acil.. saçlarım şuan bu halde $563420_10150946253946342_1933643862_n.jpg doğal rengimde bu $229030_10150162010866342_7625337_n.jpg benim ne yapmam gerekiyor hangi boyaya boyamam gerekiyor. doğal rengıme yakın bır renk ıstıyorum tabi simsiyah istemiyorum :S

kızlar ben 18 yaşındayım ve saçımı daha bu sene boyatmaya başladımm saçımı sarıya boyuyorumm ama turunculuktan kurtulamıyorumm yardım edin

kızlar ben 18 yaşındayım ve saçımı daha bu sene boyatmaya başladımm saçımı sarıya boyuyorumm ama turunculuktan kurtulamıyorumm yardım edin

sac rengın cok koyuysa gnlde turuncu gibi oluyo. yada bazen sarı renklılerde bıle arada turuncu tonlar olur boyama hatasından kaynalnıyo.ama senın sacların koyu renkse o nedenle olyodur.sarı neden yaptınkı.benım sac rengım koyu kahveydı kumrala boyadım annem boyadı hatta.uclarınada yengem acıcı ıle sarılar attı mukemmel olmustu yanı yolda kadının biri durdurup sormustu magazada kızlar sorardı yurttakıler sorardı cok havaö olmustu fakat cok yıprandıı ıcın koyu renge dondum ve artk ugrasmyorum saclarmla zaten ıstesemde deıstremem hınt kınası ıle boyadım . ama eskı rengıme doncem ılerde kesnlıkle tavvsıye ederım sende nasıl durcanı bılemem tabı bronz tenlıysen acık tonlar hos gider kumral ve kullu kumrallar

bence çok güzel olur canım saçın platin oldugu icin ilk boyamada tam kutunun üstündeki renk tutar ama birkaç yıkamayla akar. 1 kere daha boyarsan üstüne tam rengi tutar sanırım :KK1:

merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. kendi saç rengim kumral. şu anki saçım dore sarı bakır. dip boyamaktan sıkıldım diye yine kumrala mı dönsem diyorum ama bi yandan da kızıl aşkı başladı son günlerde bende. sizce bana yakışır mı?? yoksa pişman mı olurum?(beyaz tenliyim.) yardımcı olursanız çok sevinirim ??? :18:

saçlarım da açık kahve renk var ve turunculuk oldu bir çok renk oldu saçlarımda Şimdiki hali şu şekilde $563420_10150946253946342_1933643862_n.jpg
Doğal rengi de bu şekildeydi benim ne yapmam gerekiyor doğal rengime yakın bir renk istiyorum ve artık tek renk saç istiyorum :KK43: $229030_10150162010866342_7625337_n.jpg :KK5::KK5::KK5::21::18:

Kızlar loreal excellence önerdiler bana turuncuuluktan kurtulmak için, 6.1 i ama kendi kutusu resmen turuncu :))))))) anlamış değilim yardımcı olur musunuz? $Adsızn.jpg

6.1 i Küllü olduğu için önermiş olabilirler. Kutudaki resimlere aldanmamak lazım diye düşünüyorum. Bende yıllarca sarı kullandım. Bir süre sonra turuncuya dönme durumu yaşadığım oldu. diplerimi sürekli palette 8.0 açık kumral ile boyadım turunculuk için 6.1 yerine 7.0 tercih etmelisin diye düşünüyorum. Bir kaç yıkamada rengin oturur.

6.1 i Küllü olduğu için önermiş olabilirler. Kutudaki resimlere aldanmamak lazım diye düşünüyorum. Bende yıllarca sarı kullandım. Bir süre sonra turuncuya dönme durumu yaşadığım oldu. diplerimi sürekli palette 8.0 açık kumral ile boyadım turunculuk için 6.1 yerine 7.0 tercih etmelisin diye düşünüyorum. Bir kaç yıkamada rengin oturur.

Canım ben ama eski doğal rengime dönmek istiyorum üst resimde olduğu gibi siyaha yakın küllü bi rengi vardı saçımın 7.0 açık kalmaz mı? ıgora royal 6.2 bulabılsem onu kullanacağım guneşe falan daha dayanıklıymış sanırım ama bir türlü bulamıyorum her yerde 6.2 si tükenmiş:KK49:

X