- 3 Temmuz 2011
- 867
- 285
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.721
Bu akşam ya da yarın boyuyoruum :) Teşekkürler
bi resim koyar mısın lütfen bende saçımı kendi rengine boyayıp, loreal bal köpüğü boyamayı düşünüyorum da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam ya da yarın boyuyoruum :) Teşekkürler
bi resim koyar mısın lütfen bende saçımı kendi rengine boyayıp, loreal bal köpüğü boyamayı düşünüyorum da...
Bal köpüğü bulamadım biraz aceleye geldi gidip başka yerden alma fırsatım da olmadı 'sublime mousse enfes açık kahve'ye boyadım. İyi hoş renk verdi de benim istediğim gibi açmadı tabi
2-3 hafta sonra bal köpüğü ya da onun gibi bi renge boyayıp fotoğraf atıcam inşallah :81:
bu arada senin istediğin renkte çilek kızılı
Tesekkur ederim canımm
bu renk tam olarak nedir evde boyayarak hangi markayla ve numarayla elde edebilirim acaba?
saç rengi kumral uçlarına sarı balyaj atılmış..işte tam istediğim renk bu
bunun gibi olmasada buna yakın bir şeyler istiyorum
bilen arkadaşlar lütfen söyleyin ne renktir bu
bu saçının şu anda hangi renk olduğuna bağlı..
direk boyayla bu rengi elde edemezsin saçını açman gerekir ilk öncesaçımın doğal rengi koyu kahveydi 5-6 ay önce loreal köpük boya 70 (çok açık kestane) boyadım simsiyah oldu ama aktı saçım doğal rengi oldu yine
bu saçının şu anda hangi renk olduğuna bağlı..
anladım teşekkürler sizi çok uğraştırdım
benim saçım şuanda açık küllü kumral kolestonun açık kumralına boyayıp uçlarına balyaj attırsam hemen hemen yakın tonlarını tutturabilirmiyim sizce?