Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bi resim koyar mısın lütfen bende saçımı kendi rengine boyayıp, loreal bal köpüğü boyamayı düşünüyorum da...

Bal köpüğü bulamadım biraz aceleye geldi gidip başka yerden alma fırsatım da olmadı 'sublime mousse enfes açık kahve'ye boyadım. İyi hoş renk verdi de benim istediğim gibi açmadı tabi :KK43:
2-3 hafta sonra bal köpüğü ya da onun gibi bi renge boyayıp fotoğraf atıcam inşallah :81:

Bal köpüğü bulamadım biraz aceleye geldi gidip başka yerden alma fırsatım da olmadı 'sublime mousse enfes açık kahve'ye boyadım. İyi hoş renk verdi de benim istediğim gibi açmadı tabi :KK43:
2-3 hafta sonra bal köpüğü ya da onun gibi bi renge boyayıp fotoğraf atıcam inşallah :81:

merakla bekliyoruz:KK34: palettenin bal köpüğü çok renksiz duruyo umarım lorealinkini bulursun :KK31::KK31:

ana renk için hangi kumral olmalı küllü kumral, küllü açık kumral ya da sadece kumarl mı almalıyım

acil fikirlere ihtiyacım var :KK50:
dün saçımı platin yaptırdım ama fildişi rengi oldu yani beyaz-sarı bir renk. oysaki ben
sari21495.jpg
sari016878.jpg
bu renkler gibi istemiştim. bu defa kuaförde değil evde kendim üstüne boyıcam zaten zemin uygun oldugu için problem değil. bu renkler için önerisi olan var mı
img00014201207171925.jpg
şuan saçım bu renk.

Arkadaşlar ben yeniyim. Aslında boya konusunda da yeniyim. Daha önce hiç saçımı boyamadım. Saç rengim aşağı yukarı şöyle: http://www.blog-city.info/en/img1/18844_tumblr_lr0y6neeR41qah5ozo1_500.jpg ben şu renk istiyorum ya da sarı renk önerilerinize açığım: http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=405499&d=1335997284 biraz korkuyorum bu boya olayından. hangi renk boya almalıyım? evde annemle birlikte boyamayı düşünüyoruz. bir de ben üniversiteye başlıyorum bu yıl, sizce bakımı çok mu zor? yani ne kadar sürede bir dip boyası yapmalıyım? yardımcı olursanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.

benim saçım şuanda açık küllü kumral kolestonun açık kumralına boyayıp uçlarına balyaj attırsam hemen hemen yakın tonlarını tutturabilirmiyim sizce?

evet alttaki tonu böyle elde edebilirsin ama boyadıktan sonra sarısının tonunu oluşan renge göre boya...:KK34:

X