- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.681
kizlar benim sacim dogalinda kullu kumral 6 yada 7 tonunda tam emin degilim ben 2 sene once krepeli balyaj attirmistim balyajdan skldim cunku kuafor bi hata yapmisti ve bi yerinde sacima boya surmek zorunda kaldi oda akinca turuncumsu oldu bende kendi sacimda tiurunculuktan nefret ederm dedim koyu renge boyarsam bidaha acamam once bi acik renk deniyim olmassa eski rengine donerim dedm baya arastrdim ve loreal 8.1 le neva color 8.1 i karistrp(cunku neva daha iyi acmisti sacimi denemistimbi tutamda) icinede bi damla mavi renk boya kattim (bildiginiz masmavii lacivert bi renk boya:)) saclarim gercekten mukemmel oldu yolda soranlar bile oldu nerde yaptrdigimi cagla sikelin sac rengi gibi oldu ayni ama ben cok skldm eski dogal halime donmek istiyorum dip boya yapmak cok skci zaten ilerde beyazlarm ciknca ugrascam simdi ugrasmiyim diyorum..bide takintiliyim azcik ciksa boyamam gerek hemen.simdi ben boyle dusunerek gittim 2 kutu loreal 6.1 aldim icine yine mavi kattim cunku mavi turuncu karsitymis oyle yaziyodu yesillenme oluyo ama cabuk gdiyo ve ben turuncudansa yesili tercih ediyorum.saclarim yine acik rengi hatta nerdeyse eski rengine yakin tam tek renk oldu dibi az daha otrdu sadece uclarda balyaj oldugundan onlar aciliyo tamamda tum sacim neden acildi..bide sanki kestane gibi ama cok cok acik yani kizilimsi bi renk oldu sacim yine 8 tonlarinda ben nasil eski rengim olucam?sacim hazal kayanin rengiydi tam olarak belki cok az acik olablir ama ben hazal kayanin rengine raziyim..bide 3 ay sonra dugunum war artik duzelmeli sacim.kuafore git demeyin inanin hic birine guvenmiyorum..benm sacima senin sacin 3 tonlarinda diyen bile oldu los isikta bakip ilk basta istedgim renk icin acici kullancam diyen oldu ben hic acici olmadan actim sacimi ve gercekten mukemmel olmustu ama kuaforler daha farkli bakiyo olaya ben guvenmiyorum tedrgin oluyorum kenidm yapicam sacimi yanii ama bana nolur yardim edinnnn:)reesim eklicektm ama mesaj sayim yetersiz ekleyemedm suanki halini sacimin