- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm saçlarm koyu kahve boyalı resim atablmişimdr umarm bunun üzerine kumral boyasam turmı ve brz rengni açarmı arkdşlar yardım edermisiniz ?
tonunu biraz kırman muhtemel ama ben bir renk tutturmak adına bir haftada 5-6 kez saçımı boyamama rağmen.. palette'nin yoğun renk açıcısını kullandım ve saçımda herhangi bir yıpranma olmadı.. onun üstüne de iki kez boyadım hala birşey yok.. ki benim saçım ince tellidir.. istediğin rengin tam tutması için açıcıyı öneririm yani.. ben kuaförde açtırmıştım 5 yıl önce falan.. saçlarım kendine gelemeden uzadı kestik gitti.. ama palettenin ki onlarla alakalı değil gayet iyi bir açıcı..
bnm saçıma hiç acıcı değmedi sağlıklı ve gürdür saçlarm zaten cok acık bi renk istemyrm kahve tonu istyrm kumral yada açık kumral boyasam brz acılırmı rengi acaba :2:
Imm bu renkte güzelmiş.Benim şu anki saçımda turunculuk var hafiften bu kızılın tonunu etkiler mi ?
Senin fotoğraftaki saç rengin Aslı Tandoğan'ın saç renginden çok daha güzel bence. :) Yüzünü göremediğim için yakışıp yakışmadığını bilemiyorum tabii, ama dediğim gibi, renk çok tatlı.
benim denemediğim bir renk kalmadı diyebilirim.. en son cumartesi akşamı hürrem kızılı saçımı mavi siyaha boyadım yoğun istek üzerine.. peruk takmışım gibi geliyo şuan.. herkez yakıştığını söylesede kendi düşüncesi önemli insanın.. kızıl tonlarının da hepsini boyadım bi kaç yıl önce.. en zor kurtulabileceğin renktir kızıl.. kararsız kalmanı anlıyorum.. emin olmadan hemen kızıl yapma sakın.. dönüşün zor olur.. dediğin gibi kahve tonlarının kızıl ışıklısı senin için ideal bencede.. onun bunun benim yakışacağını düşünmemiz sadece ayrıntı.. sen rahat kullanabileceğin ve aynada kendini mutlu hissettiren bir görüntü yarat güzelim..
bence etkilemez o turunculuklar koyulaşır hatta ensonki boyamanın üstünden zman geçtiyse bişeycik olmaz benim de saçlarım açık bi renkti turuncu turuncu parlıyodu aralardan azcık ama yazın bronz kahveyle sarıyı karıştırıp boyamama rağmen o turunculuklar görünmüyodu
cevap vermene çok sevindim canım çok çok teşekkür ederim yardımcı oldu tabi ki benim istediğimden biraz daha koyu olmuş en iyisi koyu kumrala bulaşmıyım açık kumral yada orta kumral bulmaya çalışıyım teşekkürler tekrardan
Kurban bayramindan once boyamistim valla canim ustunden de kac defa sinameki kurunu uyguladim iyice acildi turuncular bariz belli gun isiginda umarim dedigin gibi olur cunku turunculuklar yuzunden rengi tam elde edememekten korkuyorum insallah istedigim gibi olur
rica ederim canım , orta kumral yap istersen sen ama sonra akıcak yani söyleyim :))
Mavi siyah mi cok begeniyorum o rengi canim fotografin varsa rica etsem yukleyebilir misin? Acik renkten birden koyuya hatta EN koyuya gecince boyle dusunmen cok normal yavas yavas koyulastirsaydin keske ama hurrem kizilini guzel tasiyabildiysen eminim ki mavi siyahi da cok guzel tasimissindir Hemen kizil yapamam benim bi sevgilim var ve beni oyle cok seksi bir sac rengiyle gorurse ucurur yavas yavas anca yaniiii En kisa zamanda palette deluxe serisinin kahve kizil rengini alacagim ama kahve kizil bulamazsam da kestane kizil alirim birbirine yakin tonlar zaten bunlar Evet canim cok haklisin insallah sevecegim bir sac rengi olur ve goruntum de guzel olur
Merhabalar, benim de danışmak istediğim bir konu söz konusu.
23 yaşındayım ve henüz saçımı hiç boyatmadım, saçlarım koyu kahve, evde boyamak istiyorum, daha doğrusu sevgilim istiyor boyamamı.
Kuaföre gitmek gibi şansım ve vaktim uzun vadede yok gibi.
Koyu kahveden geçmek istediğim renk Schwarzkopf Perfect Mousse- 6.65 yani açık altın kahve.
fotoğrafını ne yazık kı bulamadım, ama umarım kafanızda bir şeyler canlanmıştır.
Geleyim soruma, tutma ihtimali nedir?
Saçımın mahvolma durumu söz konusu mu?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
güzelim bu akşam ablamda kalıcam yarın akşam koyarım fotoğrafımı.. benim sözlümde seksilik peşinde böle çok seksi oluyomuşum.. bide canlı kızıl tonlarını seviyodu.. açık renkleri pek sevdiremedim kendisine.. dayanamadım en sonunda boyadım mavi siyaha.. palettenin mavi siyahını boyadım.. çok memnunum.. bilmiyorum fotoda nasıl çıkar ama cidden mavi siyah oldu.. mavi parlıyo gerçekten.. belki zeminimden kaynaklanıyodur.. hürrem kızılı koyu renk değil pek biliyosun.. tam olarak kutudakini bile geçtim ben mavilik konusunda.. süpper parlıyo.. tavsiye ediyorum yani.. ama erkek arkadaş faktörünü çok çok iyi anlıyorum.. neticede en sevdiğim renkten döndüm o faktör yüzünden:) kahve ve kestane kızılları da çok güzel.. umarım istediğin renk tutar canım.. görüşürüz yine.. fotomu yüklicem senin için ama ancak yarın akşam..
Tamam canım tabi yarın akşam yüklesende olur.Aslında benimki de seksi olsun ister ama sadece ona kimse görmesin beni öyle seksi falan ama saç renginde de böyle bir şey mümkün değil işte. Evet senin zemininde açık olduğuna renk tam tutmuştur ah ne güzel parıl parıl parlasın saçlarrr Bugün koyu kestane rengini buldum dediğim markanın ve arkadaki renklere baktığımda resmen kızıldı yani kızıl kızıl bir renk çıkmış ortaya.Ama koyusu benim saçlarımı daha bir koyu yapar normal kestanesini bulmam gerekiyor.
koyu kestane neredeyse siyah yapıyo güzelim.. ilk boyadığında o kızıllığı hissediyosun ama sonra akıp gidiyo saçta hiç ışık kalmıyo.. sen dediğin gibi açık bi kestane bul..
Açık kestanenin kızıllığı sonradan açılmaz dimi canım yavaş yavaş turuncuya doğru dönmez umarım