Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

MaRaba arkadasLr bende sacimi boyamak istiorumm ama hangi renge boyicama karar veremioRm yhaa banada yaRdimcii oLsanizz :KK43: Esmer tenLiym ve sacimi 1 bck sne once turkiyede karamele boyadimm sonra hamile kaLdm sacLarimi boyuyamadmm simdi ise dipLerimm yani kendi sac rengim cikti sacdiplerim kahverengiye kacik uclarii isee sari karemel her renk var yani nerdeyse :KK70::KK70: degisiklik isTiorumm bana yardimm edinnnnnn lutfen :KK43:

Merhaba kızlar cok fazla soru ve cevap var aklım karıstı bu işi iyi bilen birinden yardım almak istiyorum.
Saçlarımı koleston köpük boya ile fındık kabuğu rengine 2 kez boyadım ama üst taraf açık renk altlar koyu kaldı şimdi hepsinin aynı renk olması için açıcı kullanıp saçlarımı yıpratmadan nasıl kahverengi yapabilirim??ya da bu mümkün müdür?Acil cevap verirseniz cok sevinirim

slm,,,koyu kısımlar için bir tarif vericem,,bende işe yaramıştı ama garanti vermiyorum,,,,

%12 lik oksidasyon sütü ile(1 yemek kaşığı_yaklaşık 30-35gr) bir paket karbonatı iyice karıştır.....karışım tam homojen olsun.....kimyasal olarak ikisi karıştırdığında reakte olacak......saçlarının koyu kalan alt kısımlarına düzgünce sür ve tarakla tara...yaklaşık 40dakika bekle ve sonrasında ılık suyla durula.....iyi bir bakım kremiyle yedire yedire sonrasında tekrar durula,,,, bu rengi kırmanda biraz yardımcı olur,,,yetmezse 3-4 gün aradan sonra tekrar dene fakat saç kremini etabını unutma,,,,geçmiş olsun....

bugün palette 10-5 dore sarı ile açık kahve (çikolata kahvesi zemin sarı boyalı olduğu için aktı)saçlarımı boyadım 2 ton açtı,nasıl diyeyim çok koyu bir sarı oldu..aynı işlemle saçlarımı sarıya kadar açabilir miyim acaba?3 haftada bir boyasam..boya çok güzelmiş bu arada..palette yi tavsiye etti kozmetik mağazasındaki kız...:KK9:

slm,,,koyu kısımlar için bir tarif vericem,,bende işe yaramıştı ama garanti vermiyorum,,,,

%12 lik oksidasyon sütü ile(1 yemek kaşığı_yaklaşık 30-35gr) bir paket karbonatı iyice karıştır.....karışım tam homojen olsun.....kimyasal olarak ikisi karıştırdığında reakte olacak......saçlarının koyu kalan alt kısımlarına düzgünce sür ve tarakla tara...yaklaşık 40dakika bekle ve sonrasında ılık suyla durula.....iyi bir bakım kremiyle yedire yedire sonrasında tekrar durula,,,, bu rengi kırmanda biraz yardımcı olur,,,yetmezse 3-4 gün aradan sonra tekrar dene fakat saç kremini etabını unutma,,,,geçmiş olsun....

Çok Tesekkürler canım denicem umarım işe yarar

MaRaba arkadasLr bende sacimi boyamak istiorumm ama hangi renge boyicama karar veremioRm yhaa banada yaRdimcii oLsanizz :KK43: Esmer tenLiym ve sacimi 1 bck sne once turkiyede karamele boyadimm sonra hamile kaLdm sacLarimi boyuyamadmm simdi ise dipLerimm yani kendi sac rengim cikti sacdiplerim kahverengiye kacik uclarii isee sari karemel her renk var yani nerdeyse :KK70::KK70: degisiklik isTiorumm bana yardimm edinnnnnn lutfen :KK43:
bence bronz kahveye boyayabilirsin esmersin yakışır bence :KK66: palettede var dedğim renk 6.68 miydi neydi tam hatırlayamadım yada koyu karamel de yakışır :KK66:

mrb arkadaşlar bende bilen arkadaşlardan bilği almak istiyorum
benim saçlarım siyahtı saçımı bakır ve karamel karışımına boyandı üzerinede ışıltılar koydu kuaför.
1 yıldır kullanıyordum ama artık saçımı tekrar siyah rengine dönsün istiyorum
saç diplerim uzadıkca çirkin bir görüntü oluyor.acaba bu renklerin üzerine hangi boyayı yapsam
siyah olur saçlarım.teşekürler.

mrb arkadaşlar bende bilen arkadaşlardan bilği almak istiyorum
benim saçlarım siyahtı saçımı bakır ve karamel karışımına boyandı üzerinede ışıltılar koydu kuaför.
1 yıldır kullanıyordum ama artık saçımı tekrar siyah rengine dönsün istiyorum
saç diplerim uzadıkca çirkin bir görüntü oluyor.acaba bu renklerin üzerine hangi boyayı yapsam
siyah olur saçlarım.teşekürler.

doğrudan siyah boyasan olur ama geri dönüşü zor eskiden saçların siyahmış biliyosundur saçlar çok yıpranıyo aç boya derken benim de öyleydi pişman olmıcaksan boya canım siyah direkt tutuyo bi arkadaşımınkini boyamıştık öyle :KK66:

Kızçeler doğal saç rengim küllü kumral.Diplerimden de geldi 3-4 cm.Doğal rengime döneceğim için diplere boya sürmeden sadece saçımın boyalı kısımlarını boyayacağım.Saçlarımın şimdiki rengi bu.Aslında kumrala boyamayı düşünüyordum ama hemen akar turunculuklar ortaya çıkar diye tereddüt ettim.acaba kahve tonlarına mesela çikolata kahveye boyasam nasıl bir sonuç elde ederim? Çok mu koyu olur? Diplerim çok sırıtmaz,çok fazla renk farklılığı olmaz değil mi? Yardımcı olabilir misiniz?....
$DSCF3878.jpg

kızlar yardım edin bana yaa lütfen ne renk yapmalıyım bilmiyorum.Değişiklik istiyorum saçlarımda ama o kesin.Buğday tenliyim gözlerim ela Yuvarlak yüzlüyüm.Yaşım 19.Saç rengim ise şu anda kestane boya.Kendi saç rengim koyu kumral derler öyle işte.Çok koyu değil esmer olmadığım için yani.Şu anki saç rengimi boyayalı 4 ay oldu.İlkten bakır denedim beğenmedim koyu renk boyadım bende.Bakır hiç yakışmadı açıkçası.Şimdi sizlere sorum ne renk yapmalıyım?karamel bal köpüğü vs açık renkler düşündüm ama kötü sonç almak istemiyorum.Güzel olmazsa üzülürüm yine koyu renge dönerim.Böyle üzülmek istemiyorum anlayacağınız.Demet akalın rengide düşündüm ama sizce ne renk yapmalıyım

birinci resim saçımın karanlıkta görünen hali, ikinci aydınlıkta çekilmiş görünen hali. daha önce boya, kına vs değmedi ucuna bile. kumralım açık tenliyim. saçımı dipten uca boyamak tamamen rangni değiştirmek istemiyorum ama saçımda bi ışıltı olmasını istiyorum. saçımdan daha açık tonlarda bi parlaklık görünsün saçımın içinde istiyorum. umarım anlatabilmişimdir. bu nasıl olur acaba. ne yapılabilir bi fikriniz varmı. boyamayla ilgili hiç bilgim yok yanlış bişey yapmak istemiyorum $Fotoğraf-0038.jpg $Fotoğraf-0040.jpg

Kızlar yoğun bakır açık kumral karıştırcaktım. Fakat vazgeçtim. Loreal koyu dore sarı bakır ve açık kumral karıştırsam olur mu. Ya da bronz sarı kolestonun onu mu denesem. Şuan saçım karamel kararsız kaldım.:KK31:

Son düzenleme:
Senin fotoğraftaki saç rengin Aslı Tandoğan'ın saç renginden çok daha güzel bence. :) Yüzünü göremediğim için yakışıp yakışmadığını bilemiyorum tabii, ama dediğim gibi, renk çok tatlı.

canım çok teşekkür ederim yeni gördüm yorumunu, fakat doğal tonum aslı tandoğana çok yakın olduğu için o rengi boyamak istedim :/ ve henüz istediğim sonuca ulaşamadım ve bir an önce doğal rengime dönmek istiyorum :KK25:

bence de senin saçların daha güzel ama sıkıldın sanırım.. karamel boyatmışsın.. kızıl tonu olan bir renktir karemel.. kızıllıkta hemen gitmez ne boyarsan boya.. işin zor yani.. istediğin saf kumral tonu olunca iş iyice zorlaşıyor.. hangi markayı kullanıyorsun bilmiyorum ama paletteyi öneririm.. kutudaki resmi tutturma açısından benim denediklerimin en iyisi çünkü.. palettenin kumrallarına bir göz at katalogtan bence..

canım teşekkür ederim sanada cevap için, koleston köpük boya kullandım olmadı :/ loreal kullandım olmadı yani her seferinde bakırlık kaldı ve akarak eski haline döndü :KK25: sanırım şimdi de palette denicem önerini dinleyerek teşekkür ederimm tekrar

kızlaar saçlarım sıcak çikolata bu tonları istiyorum lütfen biri yardım etsin bi çok konuda yazdım ama hiç kimse cevap vermiyo yok mu bi cevap vercek nolur ama artık

saclarım röfleli ama gecen senekı gıbı platin yapamıyorlar artık yapıldıktan kısa bı sure snra koyulasıyor..
sımdı yogun rofle var ama bnm ıstedıgım bı sarı deıl bunlara tekrarr cok acık rofle yaptırsam yanarmı..

Arkadaşlar saçlarım şuan koleston açık kahve boyamıştım tabi çok koyu oldu bende zaten koyu istiyordum gerçi ama ilerde sorun yaşamakta istemiyorum şimdi saçıma karamel renk alsam boyasam ne olur acaba ?
Kızıllık varsa aman uzak dursun çünkü ben siyah yüzünden daha doğrusu kuaför yüzünden dünya kadar saçlarımdan oldum
Tarçın bakırıda aklıma geliyor ama bunlar sorunlar yaşatırmı bana sarıya geçmek istersem

Arkadaşlar saçlarım şuan koleston açık kahve boyamıştım tabi çok koyu oldu bende zaten koyu istiyordum gerçi ama ilerde sorun yaşamakta istemiyorum şimdi saçıma karamel renk alsam boyasam ne olur acaba ?
Kızıllık varsa aman uzak dursun çünkü ben siyah yüzünden daha doğrusu kuaför yüzünden dünya kadar saçlarımdan oldum
Tarçın bakırıda aklıma geliyor ama bunlar sorunlar yaşatırmı bana sarıya geçmek istersem

Koyu olduysa tutmaz,koyu renk saçlarda açık tonlar tutmadığı gibi garip bir renk olabiliyor
Karamel de fazla riskli ortaya nasıl bir renk çıkacağı belli olmaz
Karamelde bakırlık vardır
Tarçın bakır ise şuanki saç renginiz üzerine hiç tutmaz zemin çok açık olmalı

Küllü kumral üzerine küllü sarı boyasam rengi daha açık olur mu?[/I]

Koyu bir küllü kumral değilse (6.1 gibi) küllü sarıya dönülebilir

farkli markalarda boya karisiminin bi zarari varmidir ?

Hayır,herhangi bir zararı yok fakat kutu resmine değil numaralara bakın,farklı,birbirine zıt renkler olmaması için

Son düzenleme:
X