- 27 Şubat 2007
- 3.158
- 4.486
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.481
kızlar diplerden koyu saçım geldi 1 cm kadar.syoss altın karamele boyucam önce diplerimi boyucaz yoksa uçlarımı ..farklı farklı şeyler söylenmiş sizler nasıl yapıyorsunuz bi yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar diplerden koyu saçım geldi 1 cm kadar.syoss altın karamele boyucam önce diplerimi boyucaz yoksa uçlarımı ..farklı farklı şeyler söylenmiş sizler nasıl yapıyorsunuz bi yardım
Kızlar 20 volümlük oksidanla 30 volümlük oksidan yani %6 ile % 9 oksidanlar birbiriyle karıştırılır mı sorun olur mu??
saçım şuan aşağıda eklediğim gibi
sence ne yapayım ?
diplerimde 1 cm çıktı siyaha yakınEki Görüntüle 326855
hu huuu kızlar bişey sorcam benim saçlarım sarı şuan ama dipler koyu sarı uçlara doğru daha açık ben açık kumral istiyorum palettenin 7.0 kumralıyla boyasam koyu mu olur yoksa yıkandıkça açılır mı zemin sarı ne de olsa bu konuda deneyimi, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Kızlar buğday tenliyim kaşlarım çook fazla olmasa da seyrek.Böyle çok seksi durucak bir saç rengi arayışındayım.Şimdiki saç rengim bir konu açmıştım oraya yüklediğimden dileyenler bakabilir.Aslında seksi saç rengi denince direk kızıl geliyor akla ama bana kızılın yakışıp yakışmıycağından şüpheliyim.Acaba kızıl-kestane olabilir mi? Ya da başka herhangi bir renk? Tavsiyelerinizi bekliyorumm.....
O rengi çok beğeniyorum ama artık kızıl rengini düşünüyorum.Tenime uygun olacak bir kızıl tonunu :26:açtığın konuda bi foto koymuşsun küllü kumral gibi kızın saçları aralarında ışıltılar var bence öyle gayet güzel olur
buğday tenliyim demişsin.. bence canlı bir kızıl tonu oldukça hoş duracaktır sende..
evet kızıl da güzel olur ama cesaret edemem diyosan bronz kahve de çok güzel bi renk sıcak kahve tonu ama içinde kızıllıklar var
buğday tenli bayanlar, kahve tonlardan kızıl kahve tonlarını boyatıp içinde kızıl ışıltılar olan tonlar seçmelidirler.. Buğday tenlilere uygun saç renkleri açık kahve altın sarısı ve açık kızıl tonlarıdır. ateş kızılı ve patlıcan moru denenebilir.. Ama ben patlıcan morunu pek yakıştıramıyorum buğday tenli bayanlara.. canlı kızıllar ve açık kahve tonları daha iyi.. sen zaten açık kahve tonlarını kullanmışsın sanırım.. yanlış anlamadıysam.. yani şimdi canlı bir kızıl tonu seni çevrendeki insanlara karşı çizdiğin imajdan tamamen farklı bir çizgiye taşıyacaktır..
arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bende de kumral saç rengine takmış durumdayım ama amacım bildiğiniz mat küllü kumral rengi elde etmek yani saçımda bakırlık yada turunculuk kalsın istemiyorum,aslı tandoğanın eklediğim resmindeki rengine dönük bir kumral istiyorum bakırlık turunculuk olmasın :/ kendi ana rengim koyu kestane şuan ki rengim dipler karamel diye boyattım ama turunculuk var biraz uçlarda ise kısım kısım açık karamel krepeler var sarıya yakın resim ekledim yardımlarınızı bekliyorum ne yapsam da istediğim tona kavuşsam
Eki Görüntüle 305825 Eki Görüntüle 305826
arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bende de kumral saç rengine takmış durumdayım ama amacım bildiğiniz mat küllü kumral rengi elde etmek yani saçımda bakırlık yada turunculuk kalsın istemiyorum,aslı tandoğanın eklediğim resmindeki rengine dönük bir kumral istiyorum bakırlık turunculuk olmasın :/ kendi ana rengim koyu kestane şuan ki rengim dipler karamel diye boyattım ama turunculuk var biraz uçlarda ise kısım kısım açık karamel krepeler var sarıya yakın resim ekledim yardımlarınızı bekliyorum ne yapsam da istediğim tona kavuşsam
Eki Görüntüle 305825 Eki Görüntüle 305826