- 28 Aralık 2011
- 3
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.461
Önemli olan bunları bu bakımları uzun süre kullanmak, bir kere iki kere de olcak iş değil minimum 2 ay düzenli kullanmak gerekiyor.O zaman bakın ne kadar güzel oluyor saçlarınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğraftaki doğal saçlarıma bakır ışıltı atıldı ama yeterli gelmedi bana ve hiiiç beğenmedim.
Eki Görüntüle 318116
bunun üzerine altın karamel boyatsam ne olur? gerçi tigi creative academy'de boyattım ve onlarda artego diye bir marka var sadece. dolayısıyla altın karamel tam karşılığı var mıdır bilmiyorum...
olmazsa alıp evde mi boyasam? ne dersiniz?
ben sıkıntıdan patlamadan fikirlerinizle imdadıma yetişirsiniz umarım...
Doğal saç rengin güzel yerinde olsam altın karamele boyatmayı düşünmezdim bile.
küllü renkler turunculuğu gideriyo ama diplerden çıkan saçları turuncu yapıyo ben de küllü sarıya boyuyorum diplerden çıkan kendi saçlarımda turuncu parlamalar oluyo ama tekrar sadece dipleri boyuyorum geçiyo az da olsa...Arkadaşlar, bana fikir verecek kimse yok mu?
Bi önceki baslıktada bu rengin tam olarak hangi numara oldugunu sordum ama henüz öğrenemedim.Bilen varsa burdanda yazabilirse cok sevinirim.Asıl sorum tam aradığım,istediğim ton bu ve koyu kahve saçımdan bu renge dönmek istiyorum.evde kendim yapabilirmiyim sizce? kuaföre para vermek hiç istemiyorum.
fotoğraftaki doğal saçlarıma bakır ışıltı atıldı ama yeterli gelmedi bana ve hiiiç beğenmedim.
Eki Görüntüle 318116
bunun üzerine altın karamel boyatsam ne olur? gerçi tigi creative academy'de boyattım ve onlarda artego diye bir marka var sadece. dolayısıyla altın karamel tam karşılığı var mıdır bilmiyorum...
olmazsa alıp evde mi boyasam? ne dersiniz?
ben sıkıntıdan patlamadan fikirlerinizle imdadıma yetişirsiniz umarım...
Kızlar Selam,
Boya yaptırmak için çok kuaföre gittim ama malesef çoğu kuaför istediğim rengi tutturamıyor. bende çok titizim öyle her rengi beğenmiyorum malesef. iyi bir kuaförüm var caddede o da her gittiğimde 300-350 tl den kapı açıyor (( bunun için kendim araştırıyorum,kendim boyuyorum napiyim.(kuaförlerde süperman değil ya :))) çok araştırırsa bir insan bence doğru sonuca ulaşır. Tabi bunun için sizlerin görüşleri de benm için önemli) genellikle loreal tercih ediyorum kesinlikle saçı yıpratmıyor. son olarak ıgora ile boyadım o bile biraz yıprattı saçımı. şuanda saçlarım aşağıda gördüğünüz gibi sarı üzerine ıgora bej sarı ile boyadım. rengini seviyorum fena değil ama aşağıda gördüğünüz diğer rengi çok beğeniyorum ve bu rengi tutturmak istiyorum. Bu renk nedir? Yine loreal ile boyayacağım luo color markasına da bakıyorum. fakat bilginiz gibi katologla aynı sonuçlar çıkmıyor genelde. bilgisi olan biri bana neyle neyi karıştıracağımı söyleyebilir mi? Birde diplerim uçlara göre biraz koyu kendi saçlarım var dipte hiç oriel değmemiş. şimdi tierranın amonyaksız açıcısını aldım oksidasyonu 4 numara az tutup açacağım rengini, bu konuda yorumunuz var mı?
Eki Görüntüle 325372 Eki Görüntüle 325373