Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar diplerden koyu saçım geldi 1 cm kadar.syoss altın karamele boyucam önce diplerimi boyucaz yoksa uçlarımı ..farklı farklı şeyler söylenmiş sizler nasıl yapıyorsunuz bi yardım

Kızlar 20 volümlük oksidanla 30 volümlük oksidan yani %6 ile % 9 oksidanlar birbiriyle karıştırılır mı sorun olur mu??

kızlar diplerden koyu saçım geldi 1 cm kadar.syoss altın karamele boyucam önce diplerimi boyucaz yoksa uçlarımı ..farklı farklı şeyler söylenmiş sizler nasıl yapıyorsunuz bi yardım

önceden de karamelse saçların diplerde 20dk filan beklet kalanı uçlara sür ama başka renkten karamele geçiyosan diplerde bi 10dk tut sonra geri kalanı uçlara sür yarım saat beklet bence ben öyle yapıyorum da

Kızlar 20 volümlük oksidanla 30 volümlük oksidan yani %6 ile % 9 oksidanlar birbiriyle karıştırılır mı sorun olur mu??

karıştıran var mı hiç duymadım ama %9luk oksidan saçı açmak için, %6lık olan oksidan da hani diplerden çıkar da ton farkı yakın olur ya işte o zaman boyanın iyi tutması için kullanılıyo benim bildiğim

hu huuu kızlar bişey sorcam benim saçlarım sarı şuan ama dipler koyu sarı uçlara doğru daha açık ben açık kumral istiyorum palettenin 7.0 kumralıyla boyasam koyu mu olur yoksa yıkandıkça açılır mı zemin sarı ne de olsa bu konuda deneyimi, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

önceden de karamelse saçların diplerde 20dk filan beklet kalanı uçlara sür ama başka renkten karamele geçiyosan diplerde bi 10dk tut sonra geri kalanı uçlara sür yarım saat beklet bence ben öyle yapıyorum da

saçım şuan aşağıda eklediğim gibi
sence ne yapayım ?

diplerimde 1 cm çıktı siyaha yakın

canım foto koyarak cevap vereyim sana , senin tarif ettiğin kadar sarı değil ama sanırım , saçlarım bu şekildeydi ;
aslında iki foto aynı saç ama ışıktan falan farklı çıkmış , sağdaki gerçek olan diyim :)

sonra bende orta kumral ile koyu kumralı karıştırıp boyattım ;

sonuç olan resmi bulamadım ama , gerçek saçıma dönmüştüm yani bu fotodaki dipler gibi oldu ,

amaaa yıkaya yıkaya falan gene işte bu fotolarda gördüğün gibi açıldı saçım ben memnun olmadım tabi gene boyattım canım koyu kumrala , şuanda kızılım gerçi o ayrı ama bu evredeki fotolar bunlar , dilerim sana biraz olsa yardımcı olmuştur :)

cevap vermene çok sevindim canım çok çok teşekkür ederim yardımcı oldu tabi ki benim istediğimden biraz daha koyu olmuş en iyisi koyu kumrala bulaşmıyım açık kumral yada orta kumral bulmaya çalışıyım teşekkürler tekrardan

Kızlar buğday tenliyim kaşlarım çook fazla olmasa da seyrek.Böyle çok seksi durucak bir saç rengi arayışındayım.Şimdiki saç rengim bir konu açmıştım oraya yüklediğimden dileyenler bakabilir.Aslında seksi saç rengi denince direk kızıl geliyor akla ama bana kızılın yakışıp yakışmıycağından şüpheliyim.Acaba kızıl-kestane olabilir mi? Ya da başka herhangi bir renk? Tavsiyelerinizi bekliyorumm.....

Son düzenleme:

açtığın konuda bi foto koymuşsun küllü kumral gibi kızın saçları aralarında ışıltılar var bence öyle gayet güzel olur

evet kızıl da güzel olur ama cesaret edemem diyosan bronz kahve de çok güzel bi renk sıcak kahve tonu ama içinde kızıllıklar var

açtığın konuda bi foto koymuşsun küllü kumral gibi kızın saçları aralarında ışıltılar var bence öyle gayet güzel olur
O rengi çok beğeniyorum ama artık kızıl rengini düşünüyorum.Tenime uygun olacak bir kızıl tonunu :26:
buğday tenliyim demişsin.. bence canlı bir kızıl tonu oldukça hoş duracaktır sende..

Emin misin hem de canlı bir kızıl tonu? Buğday tene gider mi ki bazen sarımsı duruyor yüzüm bunu da bir ayrıntı olarak söyleyeyim

buğday tenli bayanlar, kahve tonlardan kızıl kahve tonlarını boyatıp içinde kızıl ışıltılar olan tonlar seçmelidirler.. Buğday tenlilere uygun saç renkleri açık kahve altın sarısı ve açık kızıl tonlarıdır. ateş kızılı ve patlıcan moru denenebilir.. Ama ben patlıcan morunu pek yakıştıramıyorum buğday tenli bayanlara.. canlı kızıllar ve açık kahve tonları daha iyi.. sen zaten açık kahve tonlarını kullanmışsın sanırım.. yanlış anlamadıysam.. yani şimdi canlı bir kızıl tonu seni çevrendeki insanlara karşı çizdiğin imajdan tamamen farklı bir çizgiye taşıyacaktır..

Açık kahve-kahve-koyu kahve bunları kullandım,altın sarısını da kullandım geriye sadece kızıl tonu kaldı.Onu da çok güzel taşıyacağımı bilsem hemen yaparım.Galiba kızıl kahve benim için en azından şimdilik en uygunu.Bu boyamadan sonra yansımasına bakarım kızıl yakışıyormu diye yakışıyorsa bir sonra ki boyamam da daha fazla kızıllığı olan bir boya alırım.Bu arada ben patlıcan morunu hiç kimseye yakıştırmıyorum.O renk pek hoşuma gitmiyor:26:

benim denemediğim bir renk kalmadı diyebilirim.. en son cumartesi akşamı hürrem kızılı saçımı mavi siyaha boyadım yoğun istek üzerine.. peruk takmışım gibi geliyo şuan.. herkez yakıştığını söylesede kendi düşüncesi önemli insanın.. kızıl tonlarının da hepsini boyadım bi kaç yıl önce.. en zor kurtulabileceğin renktir kızıl.. kararsız kalmanı anlıyorum.. emin olmadan hemen kızıl yapma sakın.. dönüşün zor olur.. dediğin gibi kahve tonlarının kızıl ışıklısı senin için ideal bencede.. onun bunun benim yakışacağını düşünmemiz sadece ayrıntı.. sen rahat kullanabileceğin ve aynada kendini mutlu hissettiren bir görüntü yarat güzelim..

Senin fotoğraftaki saç rengin Aslı Tandoğan'ın saç renginden çok daha güzel bence. :) Yüzünü göremediğim için yakışıp yakışmadığını bilemiyorum tabii, ama dediğim gibi, renk çok tatlı.

bence de senin saçların daha güzel ama sıkıldın sanırım.. karamel boyatmışsın.. kızıl tonu olan bir renktir karemel.. kızıllıkta hemen gitmez ne boyarsan boya.. işin zor yani.. istediğin saf kumral tonu olunca iş iyice zorlaşıyor.. hangi markayı kullanıyorsun bilmiyorum ama paletteyi öneririm.. kutudaki resmi tutturma açısından benim denediklerimin en iyisi çünkü.. palettenin kumrallarına bir göz at katalogtan bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…