- 22 Kasım 2011
- 25
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.421
head and shoulders çok güzel şampuan önerrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba ya ben konuyla alakası varmı bilmiyorum ama saçlarımı boyamak için boya aldım palettenin altın parıltılı serisinden boyamak içinde sabırsızlanıyorum adet olduğum için bekliyorum dun sondu adetimin ama bugunde azda olsa gelmişti şimdi hani adetliyken saç boyanmaz diyolarya öle duymuştum nedenini halen çözemedim ya bu akşam boyasam olurmu saçlarımı acaba
Kizlar kopuk boya kullanan var mi aranizda? ve bu boyadan memnun kalan ?
benım ablam kullanıyor cok memnun
Gercekten mi bunu duyduguma sevindim
Ablan hangi rengi kullaniyor canim bide renk kutudaki gibi mi oluyor?
o koyu kızıl kullandı
tabıkı onunsacı koyu renk bıre bır aynısı zor olur
ama genede bellı oluyo renk degısıklıgı boyayınca
Herkese selam,
Ben cok yeni bir kullaniciyim... zaman zaman google dan burda ki forumlara bakarak bilgi ediniyordum ve ben de uye olmaya karar verdim. site kullanımını becerebilecek miyim bilmiyorum ama.. bana da bir konu da yardımcı olursanız çok sevinirim bayanlar.
ben de saçlarımı içinde hafif bakırlık olan karamel ve sarı karışımı- bal a benzeyen bir renk yapmak istiyorum. su an ki sacım ona zaten yakın. Dün marketteki satışçı kızın saçını cok beğendim ve bana palette deluxe ün altın karameli ile altın ışıltılı balını karıştırdığını söyledi. konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? yaparsam iyi olur mu? ya da daha iyi bir öneri var mıdır?
Merhabaalarrr Benim saçım daha öncesinden sarı röfleliydi belli bi süre kullandıktan sonra siyaha boyadım aralıklarla iki kez çünkü çok akma olmştu Ama şu an en son boyadıgım zamandan 1 sene geçti nerdeyse saç renginde baya akma oldu kahverengi şu an uçlar ise daha açık bi renk şimdi ben farklı bi renk yapmak için açtırmak zorundamyım saçımı Hala siyahın etkkisii varmıdır saçlarımda
kızlar merhaba ,, saçalrım platın rofleydı 5 aydır dıplerım uzamıstı tanıdıgımın kuaforune gıdıp sık kalın rofle yaptırayım dedımm ,, fakat adam savcımın dıbıne oryalı surdu yaa snra bıdha paket attıı acıcıclıı ( sonra 10 numara boyaya boyadı sacımm fecııı sarıııı cıvcıv gıbıyımm beyaz tenlıyım ama sokaga cıkamaıyorum 8 yıldır rofle yaparım sacıma . bolesı basıma gelmemsıtııı sokaga cıkamıyorum kuaforee guvenmıyorum yasafdgım yerde yenıyız zatenn sızde altın parıltılı bal rengıne boyasam nasıl olurrr ((( acıl onerıı ve yardımlarınızzz ayrıca sacımın ust kısımalrı kece gbı sert ((( umarım en kısa surede bırınız yardımcı olabılırr
Merhabaalarrr Benim saçım daha öncesinden sarı röfleliydi belli bi süre kullandıktan sonra siyaha boyadım aralıklarla iki kez çünkü çok akma olmştu Ama şu an en son boyadıgım zamandan 1 sene geçti nerdeyse saç renginde baya akma oldu kahverengi şu an uçlar ise daha açık bi renk şimdi ben farklı bi renk yapmak için açtırmak zorundamyım saçımı Hala siyahın etkkisii varmıdır saçlarımda[/QUOT
Ben şunun için uyarmak istiyorum seni : Benim saçlarım siyahtı aynı senin gibi yaptım ama sonunda bende beklicektim bu sefer senin gibi yapmadım 1 , 5 sene oldu kuaför bozuntusu yüzünden saçlarım orıelden yaktı öldürdü resmen ya kalın telli gür saçlarımı 1 dünya saçımdan oldum açma işlemine girme dikkatli ol bu saç yıpranması berbat 1 durummuş sadece seni uyarmak istedim