Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Eğer saçınızda hiç boya yoksa, güneş bize veda etmeden papatya suyu ve limonu deneyin derim ben boyadan ziyade :)

Öncelikle ilginize teşekkürler.. Papatya suyunu denedim fakat pek iyi bi sonuç alamadım=/ Daha kısa yoldan bi çözüm istiyorum ve de =) Boya ..=) Acaba diyorum saçlarımın uçlarını direk açık bi sarıya boyasam alakasız bi sonuç alır mıyım? =/

ahh canım sakın bak boya değirme bak papatya ile açılan saç böyle oluyor 2 hafta boyunca kurutma makinesi ile yap bak nasıl resmime

apatya suyu ile açılan saç rengi öyle boya gibi de basit durmuyor güneşte parlıyor mükemmel saç boyayıcısı papatya allah'ın bitkileri ne kadar çok faydalı papatya ile açılan saç böyle oluyor daha fazlada açılıyor ama hep doğal durur mükemmel bir yöntem

Gerçekten mükkemmel sonuç almışşınız...Doğal saç renginizi merak ettim bi de ? Güneş olayı beni üşendiriyordu, saçlarımda papatya kokusu ile dışarı çıkmak falan..=) Ama saç kurutma ile hiç denememiştim... Belki de kullanımını becerememişimdir... Ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz rica etsem =)

Kurutma makinası olayını ben de ilk defa duyuyorum. Merak ettim.
Papatya kötü kokmuyor ki, zaten kuruyunca hemen kokusu uçuyor. Banyodan sonra son durulama suyunu onunla yapabilirsin. Ya da başını banyoya eğip direkt onun ıslayabilirsin. Zaten dışarı çıkacağın bir günde denersen, zahmete girmeden sonuç almış olursun.Havalar soğumadan dene derim. Boya ile evde yapamazsın, yapsan da doğal sonuç alan arkadaş kadar başarılı bir sonuç alamazsın diye düşünüyorum.

ay sahane olmus. ben de eskiden hep papatya yapardim sarisin sanarlardi halbuki kahve sacim. sonra bi bulastim boyaya simdi ozler oldum eski sacimi. simdi diorm beklesem kendi sacimi da papatya mi yapsam. kac yilda gider bu boya allah bilir kesinlikle cok doal duruor :)

kullanım önemli saç kurutma makinesi saçınıza çok 5 cm uzaklıkta devamlı kurut ama böyle fön çekermiş gibi tarak yardımı ile yap 7-8 dk boyunca devamlı kurut dedğimi yap fön çekermişcesine gibi tara kurut tara kurut

keinefrau

Meraba keinefrau papatyayla olumlu bi sonuc almissin saclarini gördügüm kadariyla gercekten cok dogal duruyor.. eminim boya gibi yipratmiyordur..bende yapmak isterim ama ben almanyada yasiyorum...nikine bakinca sende sanirim almanyada yasiyorsun? burada nereden aliyosun papatya kurusunu merak ediyorum..bende yaparim eger iki haftada sonuc alabilirsem mükemmel olurdu.. cevabini bekliyorum heyecanla :))

şekerim ne kadar saç açıcı spreylerde olsa onlarda mutkla başka bir şeyler var ve boya hiç bir zaman doğal durmaz ki hele bu sarıysa hiç doğal gözükmez bence sarışınlar için taviseyim sadece papatya suyu

şeker ben dönüş yaptım verstehen du es tut mir leid orada satılıyor benim bildiğim

hmmm kesin bioladen da satiliyordur.. ama yararmi bilmem :) ararim bi bakiyim insallah bulurum...ama ben sarisin deilim koyu kahve rengi saclarim ise yararmi dersin

bilemiyorum hafif bi açılma olur ama 1 ay boyunca yaparsan bi rkadaşım denemişti hafif bi açılma oldu sarıydı ama çok hafif yerleri çok doğal duruyordu(SAÇ RENGİ KOYU KAHVEYDİ)

Son düzenleme:
bilemiyorum hafif bi açılma olur ama 1 ay boyunca yaparsan bi rkadaşım denemişti hafif bi açılma oldu sarıydı ama çok hafif yerleri çok doğal duruyordu(SAÇ RENGİ KOYU KAHVEYDİ)

tamam bende yapicam ozaman, bakarsin olur.. güzel sonuc alirsam yazicm buraya.. tskler.

tamam bende yapicam ozaman, bakarsin olur.. güzel sonuc alirsam yazicm buraya.. tskler.

ö.d arkadaşım doğal saç rengkleri her zaman iiydir papatya ile açmak daha da mükemmellik verir hemde saçların inanılmaz parlıyor ve besleniyor 1 ay yap bak saçlarınız nasıl parlıyo güneşte herkes fark edecek

kızlarrr yardımmmm saçlarım afet oldu. kuaföre gttm uclarına sarı boya yaptrmak istedm röfle gibi yaptı uclarını beğenmedm üstlerimide ben ara ara acmk istedm olmadı karamel turuncu ve sarının her tonu war saçımda hangi boyayla kapayabilirim tümünü kuaförüm küllü kumral al dedi acık küllü kumral aldm bi tutamına uyguladm gry yesl gibi oldu yani o renkte olmadı napmalıyım

küllü kumral benim doğal saçımdıboshayallersmile
koyulaştırmak istemiyosun anlaşılan.bi ton koyusu hangi renk ona boyasan..

hımm anladım teşekkür ederim.. bi de kullandığınız papatya normal papatya mıydı yoksa alman papatyası denilen sarı papatya mıydı? ona göre çıkıp alıcam da =)

acık küllü kumral benm uyguladım bi koyusu küllü kumral . saclarımn ucları platin sarı oldugundan gymsi bi renk oldu küllü olmasndan kaynaklı sanrm. nabıcam bilmiyrm yani palette kahve köpüğü düşündüm ama o tamamen kapar mı blmyrm onuda. ne güzel bonica sen boya kullanmıosn sanrm .

demek ki o yüzden iyi sonuç alamamışım=/ alman papatyası kullandım da ben baya.. peki yapılışı hakkında da bilgi verir misiniz?

5 su bardağına 2 avuç dolusu olacak papatya koy kaynat süz saçına sür kurutma makinesi ile yaptım ben 2 hafta boyunca günde 2 defa sen de yap ama yaptıkdan sonra resmini koyacaksın buraya söz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…