- 18 Eylül 2009
- 50
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.601
Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
ben petunyaya cevap yazıyorum diye alıntı yapmadan yazmışım yanlışlıkla bu arada pardon arkadaşlar
Merhaba arkadaslar boyasiz kumral saca sari renk tutarmi?
Birde Loreal rectal preference california sarisi hakkinda bir bilginiz veya deneyiminiz varsa paylasirmisniz?
merhaba hanımlar, 2 ay önce koyu kumral olan saçlarımı röfle yaptırdım şimdi düz sarı yapmak istiyorum,kuaföre gitmeye vaktim yok evde yapmak istiyorum ama hangi marka ve numarayı alacağımı bilmiyorum,önerileriniz varmı?çiğ bir sarı olmasını istemiyorum,deneyenler cevaplayabilirlermi acaba?
merhabalar..
saçlarımın rengi kumralımsı=/ azcık açık azcık da küllü sanki .. anlıycağınız tek kelimeyle tarif edemeyeceğim bi renk =/ uçları yoğun olmak üzere rengini açtırmak istiyorum.. ama saç rengime uygun boyayı bulma konusunda endişeliyim... doğal dursun istiyorum çünkü.. saçlarımın bi kaç ton açığı mesela...
yardım ltfn=/ fikre ihtiyacım var kullanabileceğim boya hakkında.. =)