Herkese merhabalar arkadaşlar..
KKyı çok uzun süredir takip ediyorum ve her konuda KK dan yorum okuyorum ve bana inanılmaz faydaları dokunuyo..saç renkleri konusunda ben de çok meraklıyım..saçımı boyadığım an bir sonraki boyamı hayal ediyorum ne boyasam diye..aslında uzun süre siyah kullandım, henüz yeni açtırdım 2 kezdir wella koleston 6.41 ve sonra 6.37 ye boyattım..başarısız bir açma işleminden sonra şuan saçımda her renk var..kahve kızıl bakır koyu kahve ne ararsan..tek renge dönüştürmek için bugün koleston elegan kahve aldım..henüz boyamadım ama tereddütteyim acaba nasıl bir renk çıkıcak diye..kışkırtıcı kahveyi çok sevdim bir arkadaşım boyuyor ama açtırmışken o kadar koyuya hemen dönmeyeyim diye elegan kahve aldım; ama acaba kışkırtıcı kahve mi alsaydım diye de düşünmüyo değilim..küllü mango arkadaşımız harika ya sağolsun ne kadar fedakar iyi niyetli herkese yardım etmeye çalışıyor..bana da eder mi acaba??CADIARZU:umursamaz::kedi: elegan kahve tam olarak nasıl bir renk arkadaşım, uygulanmış bir resme de rastlayamadım nette..çok merak ediyorummeyvahedigeldismile şimdiden teşekkürler..