Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllümango banda yardım edermısınz lutfen :sinifsinif: sacımın kendı rengı kumral hıc boyatmadım .bugday tenlıyım. sımdı du renge boyatmak ıstıorum bana yakısırmı acaba :kedi: bıde hangı markada bulabılrım bu rengı.kolestonun cok aktıgını duydum.loreal de varmıdır bu renk :çok üzgünüm: iyi bı marka ve numarasını soyleyebılırmısın mınnettar kalırım gercektn opuyorumnanaktan

kızlar geçen saçıma gölge yaptırdım hiiiçççç hoşuma gitmedi ve tek renk boyattım ama buda pek hoşuma gitmedi şimdi ana saç rengime boyatıp koyu kahveye ve üzerine balyaj attırsam biras renk vermesi açısından saçım yanarmı?? düğüne çok az kaldı bu saçla gelin olmak istemiyorum bide boyayı bitkisel yaptırsam yanmaz heralde bilginiz varmıı??

arkadaslar ben de sacımı bakır yapmak ıstıorum kumral bakır ama bi türlü istediğim tona ulasamadım.içinde kızıllık olmasını ıstemıorum. En son kolestonun carpıcı bakır ve kızıl bakırını denedım ama sonuc yıne olmadı.. bi türlü istegim rengi yakalaymıyorum bu arada sacımı kendım boyuyorum. kendı sac rengım de koyu kestane. bır yardım edın lutfeennnnn. çıldırcam

çagla şikelin bu fotosundakı saç rengıde cok hosuma gıttı bılen varsa benı bılgılendırın rıca edıorum. cewaplarsanız sewınırım sımdıden teskrler :)

http://www.gossipgirltrends.com/wp-content/uploads/2009/04/karamel1.jpg

ya bi kere şunu sölemek zorundayım evde yapılan bakırla kesinlikle istedigin renge ulasamazsın ve cagla sikelin o sacına ulasmk istiosan bi kaç kere boyatmk zorundasın ve bnu kuaförde yaptrman lazım sacının acılması lazım astar boya yapıldıktan sonra 1 hafta 10 gün sonra asıl renk boyanmalı ancakk ve ancak bu sekildeeee istedign renge ulasabilirsin...bunu hangi kuaföre sorarsan aynısını der bakır kullanmış biri olarak sana tavsiye :)

selam kızlar ben doğal sarışınım ve beyaz bi tenim war.ama saçlarımın siyah nasıl olucagını çok merak ediyorum o yüzden geçici saç spreyleri arıyorum buldum sayılır.merak ettiğim şu saçlarım açık renk oldugu için acaba yıkadıktan sonra geçmemezlik olur mu?bide yıkayınca kesin çıkıyorlar mı? lütfen yardımcı olun saçma bi renge dönsün istemiyorum saçlarım..:KK43:

benimde sorunum saçımı koyu renge boyayınca dipler açık kalıyo açık renge boyayıncada daha açık kalıyo uca göre az önce kestane küllü kızıl yaptım kakülümün tepesi kızıl ucu kestane olmuş kafayı yiyeceğim bende saçımı arkaya doğru topladım öyle kullanıyım madem üst üste boyasam saçım iyice yıpranack yazdan beri 4. boyam bu

meraba arkadaşlar ben size bişey sorucaktım benim saç rengim ilk resimde gördüğünüz gibi koyu kahve yaa siyah gibi bişey ama tam siyah değill ben ikinci resimdeki gibi olsun istiyorum bu rengi nasıl tuttura bilirim lütfen yardımm

Imageshack - gossipgirl32

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum hemen taze taze sorumu sorayım dedim:kedi:ya benim gözlerim koyu ela renkte.tenim ise sarımsı bi beyaz..ben saçlarımı daha önce hiç boyatmadım rengi açık kahverengi ve karamelimsi tonlarında..ben yüzümün ve gözlerimin daha ön plana çıkmasını istiyorum sizce hangi renkleri denemeliyim??lütfen yardımcı olunnn

peki arkadaşlar hiç boyanmamış açık kahverengi saçın üstüne çikolata kahve boyasak çok mu koyu durur...ben sarımsı beyaz tenliyim gözlerimde ela böle koyu renkler çikolata tonları veya sıcak çikolata rengi nasıl durur yakışır mı??

mrb arkadaşlar.saçlarımı kendim boyuyorum .palette nin yada lorealin karamel kahve köpüğü ,altın pırıltılı kahve,gibi numaraları 7.. olan ana ve ara renklerin birçoğunu denedim.şakak bölgesindeki ve tepe bölgesindeki beyazlar çok inatçı.yada bu 7 tonları kapatmıyor.ne ile boyamam lazım fikri olan varmı?galiba kuaförler başka renklerle karıştırıyorlar.15 günde bir saçımı boyamak zorunda kalıyorum.

aldığın boyaya destek renk sık arkadaşım mesela diyelim ki 7.43 numara bir renk aldın bunun içine de 7.00 karıştırıp kullanmalısın yada 8.65 mi aldın 8.00 no karıştır böylece ana rengi desteklemiş olursun daha yoğun bir kumral olur yansımalarını da bozmamış olursun kolay gelsin

slm arkadaslar benim sacim uzun zamandan belli röfleliydi platin en son yaptirdigimda baya bembeyaz oldu daha sonra bi kac gün sonra siyah boya yaptim keske yapmasaydim aslinda cok yakisti ama aliskin oldugum icin acik tonlara degistirmek istiyorum su an ya kahve yada karamel istiyorum degisiklik olsun diye sacimi bir ay önce siyah yapmistim ne yapmaliyim

henüz yeni boyamışsın kuaföre bile gitsen açmazlar o saçı yanar arkadaşım anca akıtman gerek o siyah rengi bunun içinde hacışakir sabunu arapsabunu birde karbonatlı su kullanmış burda arkadaşlar bir iki aya akar o merak etme platin rengin üstüne boyadığınagöre yıkandıkça açılacaktır hiç dert etme sık sık yıka saçını olur mu canım

$Kopyası SNV31578.jpg

X