Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

selam kızlar bnde aranıza yeni katıldım saç rengim konusunda size danşmak istiyorum bnm asıl saç rengim kumraldı turuncu istiyodum kuaföre boyattım bakır tonlarnda oldu sonra 3 4 sefer tarçın bakır boyadım kendim kuaför sacımı acmadan boyadı cnkü sac rengim çok koyu bi kumral değildi.şimdi dipten kndi sacım cıktı biraz.tarçın bakırım da aktı aslında cok sevdiğim bi renk ama çok çabuk akıyor o yüzden bn sacımı loreal 8.1 küllü açık kumral yapmak istiyorum sizce diplerimi ve akan turuncuları kapatr mı bu renk sacım renk renk olur mu yoksa bu renk için saçımı açtrmam mı gerekiyo
kızlar bide saçlarım şu anda bakır ve çoğu yerde bakırı başka renge çevrmesi çok zor olur diyolar o yüzden çok mutsuz oldum gerçi akmş bi bakır ve diplerim birz fazla çıktı ama çok kötü bi renk olursa ben küülü açık kumral istiyorum

Merhaba kızlarrr .... hihoyyyt
Sacımı boyamak ıstedıgım bırkac renk buldum ama bunlar bana olurmu bılmıyorum bı bakarmısınız ve fıkır verırmısınız lüfffeen. :bbo: Bunlara bakıyorum da lındsay harıc hepsının tenı bronz gıbı bana olurmu acaba. sositososito Bı de normalde grı lens takıyorum bal rengı ıle degıstıreblırım saca gore.Ilk basa kendı fotomu koyucam dıgerlerı de begendıklerım.Yardımlarınızı beklıyorum. :uhm:

selam kızlar bnde aranıza yeni katıldım saç rengim konusunda size danşmak istiyorum bnm asıl saç rengim kumraldı turuncu istiyodum kuaföre boyattım bakır tonlarnda oldu sonra 3 4 sefer tarçın bakır boyadım kendim kuaför sacımı acmadan boyadı cnkü sac rengim çok koyu bi kumral değildi.şimdi dipten kndi sacım cıktı biraz.tarçın bakırım da aktı aslında cok sevdiğim bi renk ama çok çabuk akıyor o yüzden bn sacımı loreal 8.1 küllü açık kumral yapmak istiyorum sizce diplerimi ve akan turuncuları kapatr mı bu renk sacım renk renk olur mu yoksa bu renk için saçımı açtrmam mı gerekiyo
kızlar bide saçlarım şu anda bakır ve çoğu yerde bakırı başka renge çevrmesi çok zor olur diyolar o yüzden çok mutsuz oldum gerçi akmş bi bakır ve diplerim birz fazla çıktı ama çok kötü bi renk olursa ben küülü açık kumral istiyorum

merhaba canım hoşgeldin ayrıca.
benim saç uçlarımda akmış bakırımsı bir kızıl vardı 4 parmakta kendi kumral saçım çıkmıştı.açık küllü kumrala boyadım.Sonuç şu:dipteki kendi rengim bir miktar açıldı.kızıllar gene aynı.sadece biraz karamelimsi oldu. ama sonuçta gene iki renkli saçım.
sana diyebileceğim şey; istediğin renk çok hoş bir renk ama boya üstüne tutmuyor açık kalıyor canım.
bende koyultmak istemediğim için böyle yaptım zaten.biraz zaman geçsin küllü kumralı deniyecem artık..

kızlar bal köpügü sacımı palette sıcak çikolata boyadım kahve beklerken kızıl cok koyu siyaha yakın bi kahve cıktı halbuki içinede biraz küllü açık kumralda koymuştumki koyu olmasın onu koymasam tamamen siyah olacaktı sanırım palette yıkandıkça akıyormu ben ilk defa kullanıyorumda fisfisfis

kızlar bal köpügü sacımı palette sıcak çikolata boyadım kahve beklerken kızıl cok koyu siyaha yakın bi kahve cıktı halbuki içinede biraz küllü açık kumralda koymuştumki koyu olmasın onu koymasam tamamen siyah olacaktı sanırım palette yıkandıkça akıyormu ben ilk defa kullanıyorumda fisfisfis

canım bende açık kumral saçımı palette nin (şu yeşil kutularda olanlardan) bal köpüğüyle boyadım.Resmen koyu karamel oldu çok korktum çünkü yeni açtırmıştım saçımı.Hemen beyaz sabunla yıkaya yıkaya akıtmaya başladım.1 haftada eski haline döndü sayılır.a.s

bayanlar yardım sacımın suanki hali böyle;

sacrengm1un0.jpg

ve ben bu rengi Naz Elmas'ın fotoğrafındaki gibi bu renge boyamak istiyorum,
nazelmasyn9.jpg

kuaförlerden çok cektiğim için evde kendim boyucam,bu rengin adı nedir nasıl bu rengi elde edebilirim lütfen bi yardımcı olun senağlamasenağlamasenağlama

aynı bende bu rengi istiyorum.yokmu bilen kimse ?ne renk bu ?:uhm:

eveeeett ben gittim konuştum kuaförle.. 249.sayfaya resim koymuştum istediğim renkle ilgili.. sarı istiyordum.. ama haziran ayından bu yana 2 kez kızıla boyadım,3 kez de mavi siyaha boyadım.. ondan dolayı sac rengim koyu sayılabilecek bir renk.. kuaför şöle bi baktı.. nerden baksan 150-200 liraya malolur sana bu renk dedi.. bitkisel boyayla açıcaz falan diye anlattı.. saclarımda yanma olmazmış.. ama 200 lira vermek beni çok zorlayacak şuan.. en iyisi 2ay daha bekle ama boyama sacını gerçi akmaz artık bu boya daha fazla bunun akıcağı en fazla bu falan dedi... 2 ay sonra gidicem bakalım ne dicek..:KK43:

küllümangocum sana bişi sorucam ablamın saçları normalde kumral boyayla 8.1 (koleston) boyuyoruz herzaman şimdid bu renk olsun istiyo aşağıya ekliyorum ne renk almalıyız çok kararsız kaldıkta canımfisfisfis
58883515st7qn5.jpg

sacmodelleri013ki7.jpg

küllümangocum sana bişi sorucam ablamın saçları normalde kumral boyayla 8.1 (koleston) boyuyoruz herzaman şimdid bu renk olsun istiyo aşağıya ekliyorum ne renk almalıyız çok kararsız kaldıkta canımfisfisfis

canım ustteki rengi bilmiyorum ama alttaki rengede palettenin tarcın bakır rengi var 8.77 onun ile boyarsanız ona yakın bır renk alırsınız sanırım. ilk boyanında daha kızılımsı olur ama yıkandıkça benzer sanırım.

eveeeett ben gittim konuştum kuaförle.. 249.sayfaya resim koymuştum istediğim renkle ilgili.. sarı istiyordum.. ama haziran ayından bu yana 2 kez kızıla boyadım,3 kez de mavi siyaha boyadım.. ondan dolayı sac rengim koyu sayılabilecek bir renk.. kuaför şöle bi baktı.. nerden baksan 150-200 liraya malolur sana bu renk dedi.. bitkisel boyayla açıcaz falan diye anlattı.. saclarımda yanma olmazmış.. ama 200 lira vermek beni çok zorlayacak şuan.. en iyisi 2ay daha bekle ama boyama sacını gerçi akmaz artık bu boya daha fazla bunun akıcağı en fazla bu falan dedi... 2 ay sonra gidicem bakalım ne dicek..:KK43:

canım kuaforun sana yalan soylemiş:) yanı gunahını almak istemem tabı ama bıtkısel açıcı denen seyde oldukça yıpratıyor saçı. kesinlikle ınanma.
bız arkadaşımın sadece bır kez mavı sıyaha boyanan saçını açıcıyla açmıştık ve turuncu olmuştu. ki sen bırde 2 kızıl 3 mavı sıyah dıyorsun. normal saçlar bıle bu kadar sarıya açılırken mahvoluyor. bence sen yavaş yavaş saçını kumrala çevir ondan sonrada roflelerle 5 6 ayda bıle bu renge getirirsen saçını sanslısındır. sakın ınanma canım kuafore.

arkadaşım benimde saçım kmızıldı sonra siyaha boyadım aynı şey için vende kuaföre gittim ve bana aynı şeyi söyledi.. ben yaptırdım ama çok yoğun sarı değil kumralın üzerine rofle yaptırdım, ve dediği gibi bitkisel bir ürünle açtı saçıma sürdü ve ısı verdi bu işlmem saçlarımdaki boyayı akıttı üstünede boya ve rofle işlemini yaptı. saçlarım yıpranmadı diyemem tabiki yıprandı ama kopma gibi durum olmadı allaha şükür. sadece sarı yerleri ıslanınca lastik gibi oluyodu 1 telinin tutup çektiğimde esniyordu oda uçlarında olmuştu. ama dediğim gibi bi yanma ve kopma olmadı.. çok yıpranmıyo oryal le yapılan gibi ama sonuçta saçlar 3 işlemden geçiyor. ben pişman olmadım aksine çok memnun kalmıştım ben tecrübemi anlattım gerisi sana kalmış.. ama dediğim gibi gerçekten bitkisel işlem yapacağından emin ol. ve nasıl yapacağını sor tüm işlemleri ayrıntılı sor. çünkü bazıları bitkisel diyor bildiğin oryalle açıyor.. benim yaptırdığım işlem açıcı değildi dediğim gibi kızıl ve siyah rengi akıtmak içindi yani bunu sürüo ve sıcak tututo o şekilde saçın siyahları kızılları gidiyor.. bilmem anlatabildimmi biraz karışık oldu ama :)

canım kuaforun sana yalan soylemiş:) yanı gunahını almak istemem tabı ama bıtkısel açıcı denen seyde oldukça yıpratıyor saçı. kesinlikle ınanma.
bız arkadaşımın sadece bır kez mavı sıyaha boyanan saçını açıcıyla açmıştık ve turuncu olmuştu. ki sen bırde 2 kızıl 3 mavı sıyah dıyorsun. normal saçlar bıle bu kadar sarıya açılırken mahvoluyor. bence sen yavaş yavaş saçını kumrala çevir ondan sonrada roflelerle 5 6 ayda bıle bu renge getirirsen saçını sanslısındır. sakın ınanma canım kuafore.

kendi saçım sarıya yakın bi renk zaten.. yani açık bişiy.. 5-6 ay beklesem benim saçlar uzar ki.. ozaman diplerden yeni saç çıkasıya beklerim.. napim artık..

kendi saçım sarıya yakın bi renk zaten.. yani açık bişiy.. 5-6 ay beklesem benim saçlar uzar ki.. ozaman diplerden yeni saç çıkasıya beklerim.. napim artık..

canım eger çok ıstıyorsan ve kararsızsan al kolestonun açıcısını ve saçının çok ufak bır kısmında dene. eğer renk turuncumsu bır renk çıkmazsa o zaman git kuafore bıtkısel açıcıyla açsın. yanı tum sacını mahvetmezsın hiç olmazsa hemde paran gıtmış olmaz boşuna.

Kızlar bende Schwarzkopf un GLISS OIL NUTRITIVE şampuanını ve kremini kullanıyorum 1 yıldır.Argan ve Shea yağı içeriyor.Çok memnun kaldım.Bir çok şampuan denedim ama en güzeli buydu bunda karar kıldım ve asla vazgeçmeyeceğim.Saçı yumuşacık yapıyor ve ayrıca kırılmaya karşı birebir.6 aydır saçımı hiç kestirmedim ve hiç kırılma yok saçımda..Şiddetle tavsiye ederim pişman olmuycaksınız.. yerimseniben

X