- 24 Temmuz 2008
- 96
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.481
teşekkürler cnm =) hadi kendine ii bak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bnde aranıza yeni katıldım saç rengim konusunda size danşmak istiyorum bnm asıl saç rengim kumraldı turuncu istiyodum kuaföre boyattım bakır tonlarnda oldu sonra 3 4 sefer tarçın bakır boyadım kendim kuaför sacımı acmadan boyadı cnkü sac rengim çok koyu bi kumral değildi.şimdi dipten kndi sacım cıktı biraz.tarçın bakırım da aktı aslında cok sevdiğim bi renk ama çok çabuk akıyor o yüzden bn sacımı loreal 8.1 küllü açık kumral yapmak istiyorum sizce diplerimi ve akan turuncuları kapatr mı bu renk sacım renk renk olur mu yoksa bu renk için saçımı açtrmam mı gerekiyo
kızlar bide saçlarım şu anda bakır ve çoğu yerde bakırı başka renge çevrmesi çok zor olur diyolar o yüzden çok mutsuz oldum gerçi akmş bi bakır ve diplerim birz fazla çıktı ama çok kötü bi renk olursa ben küülü açık kumral istiyorum
kızlar bal köpügü sacımı palette sıcak çikolata boyadım kahve beklerken kızıl cok koyu siyaha yakın bi kahve cıktı halbuki içinede biraz küllü açık kumralda koymuştumki koyu olmasın onu koymasam tamamen siyah olacaktı sanırım palette yıkandıkça akıyormu ben ilk defa kullanıyorumda fisfisfis
bayanlar yardım sacımın suanki hali böyle;
ve ben bu rengi Naz Elmas'ın fotoğrafındaki gibi bu renge boyamak istiyorum,
kuaförlerden çok cektiğim için evde kendim boyucam,bu rengin adı nedir nasıl bu rengi elde edebilirim lütfen bi yardımcı olun senağlamasenağlamasenağlama
küllümangocum sana bişi sorucam ablamın saçları normalde kumral boyayla 8.1 (koleston) boyuyoruz herzaman şimdid bu renk olsun istiyo aşağıya ekliyorum ne renk almalıyız çok kararsız kaldıkta canımfisfisfis
canım ustteki rengi bilmiyorum ama alttaki rengede palettenin tarcın bakır rengi var 8.77 onun ile boyarsanız ona yakın bır renk alırsınız sanırım. ilk boyanında daha kızılımsı olur ama yıkandıkça benzer sanırım.
eveeeett ben gittim konuştum kuaförle.. 249.sayfaya resim koymuştum istediğim renkle ilgili.. sarı istiyordum.. ama haziran ayından bu yana 2 kez kızıla boyadım,3 kez de mavi siyaha boyadım.. ondan dolayı sac rengim koyu sayılabilecek bir renk.. kuaför şöle bi baktı.. nerden baksan 150-200 liraya malolur sana bu renk dedi.. bitkisel boyayla açıcaz falan diye anlattı.. saclarımda yanma olmazmış.. ama 200 lira vermek beni çok zorlayacak şuan.. en iyisi 2ay daha bekle ama boyama sacını gerçi akmaz artık bu boya daha fazla bunun akıcağı en fazla bu falan dedi... 2 ay sonra gidicem bakalım ne dicek..
canım kuaforun sana yalan soylemiş:) yanı gunahını almak istemem tabı ama bıtkısel açıcı denen seyde oldukça yıpratıyor saçı. kesinlikle ınanma.
bız arkadaşımın sadece bır kez mavı sıyaha boyanan saçını açıcıyla açmıştık ve turuncu olmuştu. ki sen bırde 2 kızıl 3 mavı sıyah dıyorsun. normal saçlar bıle bu kadar sarıya açılırken mahvoluyor. bence sen yavaş yavaş saçını kumrala çevir ondan sonrada roflelerle 5 6 ayda bıle bu renge getirirsen saçını sanslısındır. sakın ınanma canım kuafore.
kendi saçım sarıya yakın bi renk zaten.. yani açık bişiy.. 5-6 ay beklesem benim saçlar uzar ki.. ozaman diplerden yeni saç çıkasıya beklerim.. napim artık..