Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar merhaba..bende dayanamadım ve yeni üye oldum yazdıklarınızı okudum..umarım benimde size bir faydam dokunur.:teytey:

çünkü benim saçların vaziyeti şöle..dipler kumral,ortalar kızıl,uçlar siyah.aylardır böle feci dolaşıyordum.ee kuaförümde bu saçı adam etmek için öle bi fiyat verdiki arkama bakmadan kaçtım.ve kendim el atmaya karar verdim.yazdıklarınızı okurken lorealin platinium saç açıcısından bahsettiginizi gördüm saçı pek yıpratmayan bişeymiş.baya araştırıp aldım.denicem bakalım.benimkini düzene sokarsa inanın hepinizinkinde işe yarar.

ya kızlar banada derman olun ben saçımı koleston fındık kabuguna boyadm 7.3 ama saçımı koyuya boyamstm oncekinde tutmadi bana deiler ki 8.3 boya oda cok acık gibi geliyo sarimsi bi renkte istmyrm istdgm renk cok acık olmck acık bi kahve olcak sarılıgı anımsatablr ama sarı olmck smdi 7.3 u mu denesem bide lorealin mi kolestonunn mu denesem fark var mı

canım saçını daha önce koyuya boyadıysan ve şimdi yine boyayla saçının rengini açmak istiyosan çok zor.çünkü boyayla boyalı saç açılmıyor...o ancak dogal saçta olabiliyor

boyayı ( eğer aıcı varsa içinde) ilk önce koyu saçlarına sürüp bekle bence mesela sarı yapmak isteniyor uçlar daha açık renkse diplerden ilk önce diplere sürüp bekletmeli son 15-20 dk kala uçlara

selam kızlar ben 10 gün önce falan boyadım sacımı,istedigim gibi sonuc alamadım,tekrar boyaamak istiyorum..nekadar sonra tekrar boyanabilir sac?yani yıpranmaması icin..15 gün erkenmi mesela? 1 ay beklesem dahamı iyi yoksa..koyu kızıl şuan ben kumral bakır istiyorum girermi ? off bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olsun lütfeeen

herkese slm.saçlarımla başım büyük dertte lütfen yardım edin:KK43:(bundan 6 ay öncesine kadar kızıldı saçlarım sonra ben koyu kahve aldım kızıldan sıkılıp.şu anda kahverengi saçlarım var ama altlardan kızıl kızıl parlıyo tabi dört aydır da hiç boyamadım baya bi aktı boya ama yine boyamak istiyorum.sorum şu acaba orealle açmadan saçımı bi ton bi ton kırabilir miyim?aslında küllü koyu kumral istiyorum ama cesaret edemiyorum tutar mı die lütfen cvp bekliyorum acillll :KK43:(

Son düzenleme:
küllümangocum senden yardım istiyorum lütfen bu msjıma cevap ver saçım röfleliydi kuaföre gittim karamel yapmak istiyorum dedim uçları iyi gibi oldu ama dipleri resmen kırmızı oldu bugünde gittim loreal exelence 9.1 küllü sarı aldım sürsem biraz düzelir mi yoksa çok açık küllü sarı mı alsam?ne önerirsin bu kırmızılıktan kurtulmak için acil cevap bekliyorum senden tekrar sarıya dönmek için zemin hazırlamak istiyorum :KK43:

ya kullumangocum benim şu kararsızlığım ne olacak hiç blmyrm sana danışmıştım fındık kabuğumu kullu mu boyasam kullu nasıl diye findik kabuğuna boyadım saçım koyu dye tutmadi turuncu yansımalı bi renk oldu ya bu dore turuncu mu demek oluyo ben parlak koyu sarı bi yansıma verir sanmıstım simdi istdgm rengi ekliyorum ama loreal excellence da ne renk boyasam da elde etsem su rengi 7.1 i mi boyasam 8.1 i mi saçım açık bi renk degl suan ne yapmalym bir an once kurtulmak istyrm bide ekliyim esmere yakın bi tenim var koyu bugday tenlym oyle bi ten rengi var mi naniknanik bunun brz dha koyusuda olabilir onemli olan yakısması

kızlar faydası olurmu bilmiyorum ama bende kızıla boyamıştım daha önce sonra sıkıldım kahve boyadım üstünü.belki kızılı kapanır diye oda maşallah baya koyu bi kahve çıktı.neyse kızıllıgı kapattı biraz koyu renk oldugu için ama yinede alttan ne yaparsan yap kızıllık yansıyo.sonra küllü renkler kırar kızıllıgı biraz dediler 4 ay sonra kollestonun küllü kumralından aldım ama tutmuyo kapanmıyo o kızıllık anca yarım ton belki kırdı rengini ama onuda bir ben anlayabiliyorum dışardan bakıldıgında degişen bişi yok.ben zaten sarı falan istemiyordum biraz açık bi kahve istiyordum ama olmuyo keşke bulaşmasaydım şu kızıllıga sonunda içinde amonyak içermeyen bi açıcı var dediler saçı yıpratmıyomuş lorealin platiniumu gittim onu aldım denicem bakalım ama korkuyorum.inşallah yıpratmaz.kaldıki benim saçlarım ince telli.

küllümangocum senden yardım istiyorum lütfen bu msjıma cevap ver saçım röfleliydi kuaföre gittim karamel yapmak istiyorum dedim uçları iyi gibi oldu ama dipleri resmen kırmızı oldu bugünde gittim loreal exelence 9.1 küllü sarı aldım sürsem biraz düzelir mi yoksa çok açık küllü sarı mı alsam?ne önerirsin bu kırmızılıktan kurtulmak için acil cevap bekliyorum senden tekrar sarıya dönmek için zemin hazırlamak istiyorum :KK43:

canım sarıya zemin hazırlıyorsan bence loreal exelence 7.1 ile boya saçlarını. 9.1 pek kapatmayabılır saçındakı kızıllıgı. çünkü barız saçın turuncumsu olmuş. o yuzden önce 7.1 ile boya. bu bıraz saçının rengini kırar. koyulaşşada sakın korkma. bır sure sonra duzelir. ama 9.1 de olsa 7.1 de olsa kullanacagın boya uçlarına onceden roflelli olan yerlerine degdirmemeye calış.

ya kullumangocum benim şu kararsızlığım ne olacak hiç blmyrm sana danışmıştım fındık kabuğumu kullu mu boyasam kullu nasıl diye findik kabuğuna boyadım saçım koyu dye tutmadi turuncu yansımalı bi renk oldu ya bu dore turuncu mu demek oluyo ben parlak koyu sarı bi yansıma verir sanmıstım simdi istdgm rengi ekliyorum ama loreal excellence da ne renk boyasam da elde etsem su rengi 7.1 i mi boyasam 8.1 i mi saçım açık bi renk degl suan ne yapmalym bir an once kurtulmak istyrm bide ekliyim esmere yakın bi tenim var koyu bugday tenlym oyle bi ten rengi var mi naniknanik bunun brz dha koyusuda olabilir onemli olan yakısması

canım ıstedıgın saç rengi çok guzel:) bu kızın asıl rengi 6.1 cıvarı ama ışıkta bayagı açık çıkmış. bende koyu bugday tenliyim ve kulluler yakışıyor bu gıbı tenlilere. ayarını tutturdun mu sarı bıle kullanabılırsın tabı kullu olmak kaydıyla.
dore demek turuncu kızılımsı yansıma demek. se bundan kurtulayım derken yıne saçına dore surmuşşun. fındık kabugu 7.3 dore kumral yanı.
istedıgın renkte açık suandaki renginden. saçını ıyıce akıtmaya bak canım. ust uste kullulerle bıle boyasan bır sure sonra boya fazlalagından saç dore olmaya başlıyoır.
acele etme. saçını beyazsabun ve arap sabunuyla yıka 3 4 hafta boyunca. bakım yagları kullan. sonrada sacının o zamanki haline göre öneride bulunurum yıne canım. şuanda tek yapman gereken sey saçındakı boyayı olabıldıgınce akıtmak.

saol kullumangocum ama ben saçimi boyatali 1 ayi geciyo diplerimde cikmaya basladi nerdeyse 1 bucuk cm yi bulucak sence daha beklym mi ben o kızın saçının ışıktaki rengini begendm yani normalde oyle dursn istyrm sence olur mu ha ne dersn

arkadaşlar bırsey danısmak ıstıyorum loreal kullanamıyorum bır alerjık reaksıyondan dolayı voilanın küllü sarısı nasıldır sizce kullanan varmı aranızda?

valla hic denemdm o rengi b keresnde voilann bi rengini boyamstk anneme cok alakasız bi renk cıkmsti yani farkli cikablr piyasada bir suru marka var onlari denemeye çalıssana loreal haric tabi madem alerjin varms istersen bi eczaneye danis alerji oldm ne marka onersnz diye bana kalrsa madem o kadar hassas cildin o zmaan bitkisel kullanmaya calıs derim bide loreal casting creme cikti ya simdi amonyaksız bide onu arastr istersen canım

küllümango küllümango banada bi yardım:KK43:(((diğer arkadaşlarda olabilir lütfen bi akıl verin ben aslında daha önce yazdım ama cvp olmadı tekrar anlatayım saçımı dört ay önce kızıldan kahverengiye çevirdim ve dört aydır da hiç boyamadım. şu an baya bi aktı kahverengi arada kızıl yansımalar var tabi.bugün bi kutu küllü koyu kumralla bi kutu koyu kumral boya aldım haftasonu boyıcam tutarmı?daha beklemem gerekirmi acaba?

sesa şimdi farkettim saç hikayelerimiz hemen hemen aynı.açıcıyı kullandığında sonucunu yazabilirmisin buraya.aslında açmamaya kararlıydım ama iyiyse bende kullanıyım.umarım iyi gelir yıpranmaz saçların.

saol kullumangocum ama ben saçimi boyatali 1 ayi geciyo diplerimde cikmaya basladi nerdeyse 1 bucuk cm yi bulucak sence daha beklym mi ben o kızın saçının ışıktaki rengini begendm yani normalde oyle dursn istyrm sence olur mu ha ne dersn

istedigin renk çok açık hadı onu bırak oldukça sarımsı bır renk. ama senin sacında tahmın edıyorum ki kesinlikle sarımsılık yok hatta turuncumsu bır saç değil mi? ancak yavaş yavaş açacaksın boyayla. iyice açıldıktan sonrada bırkaç kere 7.1 ile boyayacaksın anca o sekilde buna yakın bı renk ortaya çıkar kı yıne bu kadar kullu ve sarımsı olmaz. ya sabır edeceksin uzun sure yada vazgeçeceksin.çünkü bu aşamalarda saçın ıstemeyecegın renkler alabıır. koyu bugdaysın bırde . tenine yakışmayan renklerle uzun sure geçirmek hoşuna gitmeyebılır.
piyasadaki en çok açan boya kolestonun 12 ve 12.1 renkleri bunlarla saçını boyayabılırsın açılması için. ama açıldıgında tabı kı en fazla bır ıkı ton açılır ve hoş bı renk çıkar mı bılmem. boyle boyle açacaksın sacını.

X