- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolestonun küllüleri yeşil ve yapay bır renk verıyor. lorealı tavsıye ederim.
bırtanem cok tesekkur ederım ılgın ıcınsüprizzzzz bırde benım saclarım kumral ustune kullu sarı yada acık kullu sarı boyasam nasıl bır renk elde ederım acaba?
küllümangocum banada yardım pls :S saçlarım koyu kestaneye boyalı ama açmak istiyorum en azından kumral olsam başka bişi istemem.çok sıkıldım çünkü bu renkten.açıcılarla çok açtırdım saçım zaten yeni toparlıyor..saçımı yakmadan nasıl dönebilirim :S
kızlar özellikle de küllümango yazarsan çok sevinirim.
ben saçlarıma yeni röfle yaptırdım. (sogan kabugu+platin röfle). yaptıralı 1 hafta olmadı ama ilk günkü gibi degil. hemen aktı sanki. bi de ben özellikle daha sarı olsun diye cila da yaptırmadım. şimdi ben hepsini düz platine boyamak veya boyatmak istiyorum. sizce nasıl olur? demet akalın sarısı istiyorum. napim boyatim mi sizce. o kadar da para verdim off. sanırım artık röfleye oryal katmadıkları için bi türlü istedigim sarılıkta olmuyor.
netten öğrendiğime göre bu renk çilek sarısıymış. strawberry blonde yani. nasıl yaparız bu rengi? nette revlonun starberry blonde unu gördüm ama alamam satmıyolar burda
eskiden ben selective'in 9.45 açık sarı bakırını kullanıyordum. çok güzel bir renk AMA boya gerçekten aşırı kalitesiz. saçları süpürgeye çeviriyor. senin bildiğin açık sarı bakır barındıran marka var mı? ben igora royalde 9.77 sarı bakır buldum ama açık mı bilmiyorum.
http://www.kuaformetinkendir.com/images/kartela.jpg
küllümangocum çok teşekkür ederim..ben dayanamadım bugün gittim.neva color 8.0 numara açık kumralla boyadım saçlarımı koyu kestane üzerine.saç çıkan yerlerim dipte baya açık oldu.diğer yerlerde baya bi açıldı.sanki o renk kırıldı baya ablamda farketti saçın açılmış biraz diye.bundan sonra böylemi dewam ediyim.bide dipler çok açık oldu .onlar ne olucak öyle bilmiyorum :S kolestonada kötü yazmışlar kafam karıştı iyiyse ondanda yapim :S