Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

resim eklemeye çalıştım ama ...
bu ne renk bilen varmı?

Eklentiler

• $sarı.jpg
    $sarı.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 500
amn iyi başarmışım!
benim saçım röfleli bu rengin olması için neye boyamam gerekir?
çok sıkıldım artık röfleden :KK43: lütfen cevaplayın!

Arkadaslar bilenler lutfen yardımcı olabılır mı ?
su ıkı ayrı sac rengıne kumral renkten nasıl ulasılır yanı yapılan ıslemlerı sıırasıyla soyleyebılırmısınız ?
oldugu gıbı bu resımde olan tonlardan olmasını ıstıyorum.. kuaföre yaptıracagım ancak daha once kac kere denedık hepsi ıddıa edıp kendı sacımın ustune yaptı ve sonuc sadece bır balyajdan ıbarettıııı.. :kızgın:
aynı gun boyattım yıne.

rfle12bj9.jpg

w437.png

charlizetheronsac6lb2.jpg

w278.png

küllümangocum banada yardım pls :S saçlarım koyu kestaneye boyalı ama açmak istiyorum en azından kumral olsam başka bişi istemem.çok sıkıldım çünkü bu renkten.açıcılarla çok açtırdım saçım zaten yeni toparlıyor..saçımı yakmadan nasıl dönebilirim :S

kızlar özellikle de küllümango yazarsan çok sevinirim.
ben saçlarıma yeni röfle yaptırdım. (sogan kabugu+platin röfle). yaptıralı 1 hafta olmadı ama ilk günkü gibi degil. hemen aktı sanki. bi de ben özellikle daha sarı olsun diye cila da yaptırmadım. şimdi ben hepsini düz platine boyamak veya boyatmak istiyorum. sizce nasıl olur? demet akalın sarısı istiyorum. napim boyatim mi sizce. o kadar da para verdim off. sanırım artık röfleye oryal katmadıkları için bi türlü istedigim sarılıkta olmuyor.

Amy-Adams_l.jpg

original.aspx

wintermovies_enchanted.hmedium.jpg

0_amy_adams_enchanted_port184.jpg

netten öğrendiğime göre bu renk çilek sarısıymış. strawberry blonde yani. nasıl yaparız bu rengi? nette revlonun starberry blonde unu gördüm ama alamam :KK43: satmıyolar burda

200.jpg

bırtanem cok tesekkur ederım ılgın ıcınsüprizzzzz bırde benım saclarım kumral ustune kullu sarı yada acık kullu sarı boyasam nasıl bır renk elde ederım acaba?

canım su renk olur dıyemem kı ama tavsıyem açık kullu sarıya boyatman. çünkü bırkaç tonluk farklarda kulluyede boyasan saçın turunculaşması sorun çıkarabılıyor.

küllümangocum banada yardım pls :S saçlarım koyu kestaneye boyalı ama açmak istiyorum en azından kumral olsam başka bişi istemem.çok sıkıldım çünkü bu renkten.açıcılarla çok açtırdım saçım zaten yeni toparlıyor..saçımı yakmadan nasıl dönebilirim :S

canım koleston 12.1 boyasıyla 1 ay arayla yavaş yavaş bıkaç kere boya. o rengin yavaş yavaş açılmasını saglar. pek hoş bı renk çıkar mı bılmıyorum su andakı saçına baglı bu ama yınede anca bu sekilde açabılırsın.

kızlar özellikle de küllümango yazarsan çok sevinirim.
ben saçlarıma yeni röfle yaptırdım. (sogan kabugu+platin röfle). yaptıralı 1 hafta olmadı ama ilk günkü gibi degil. hemen aktı sanki. bi de ben özellikle daha sarı olsun diye cila da yaptırmadım. şimdi ben hepsini düz platine boyamak veya boyatmak istiyorum. sizce nasıl olur? demet akalın sarısı istiyorum. napim boyatim mi sizce. o kadar da para verdim off. sanırım artık röfleye oryal katmadıkları için bi türlü istedigim sarılıkta olmuyor.

canım bence saçına bıraz dınlendirmeye al. daha sonrada 1 ay kadar sonra yanı duzgun bır kuafore git. loreal platınyum marka açıcı kullanması saçının daha az zarar görmesini saglar. ve şuandakı sogan kabugu olan yerlerine rofle attır. boylece suandakı rofleli yerlerın ıkı kere rofleyle açılmamış olur. eger duzgun bır kuaforse çok kolay sekilde saçın onceki rofleli yerlerini ayırıp geri klaan kısımlarını boyayabılıyorlar

netten öğrendiğime göre bu renk çilek sarısıymış. strawberry blonde yani. nasıl yaparız bu rengi? nette revlonun starberry blonde unu gördüm ama alamam :KK43: satmıyolar burda

200.jpg
[/QUOTE]

saçının zemin rengi elverişliyse tıerra 8.44 veya 9.44 rengine 1 fındık kadar 6 numara boya koy bununla boya. bu rengi elde edersin. ama saçının suandakı halı tutar mı onu bılmem. tıerradan başka bulsan bıle 8.44 yada 9.44 kızılımsı çıkar sacın

200.jpg

saçının zemin rengi elverişliyse tıerra 8.44 veya 9.44 rengine 1 fındık kadar 6 numara boya koy bununla boya. bu rengi elde edersin. ama saçının suandakı halı tutar mı onu bılmem. tıerradan başka bulsan bıle 8.44 yada 9.44 kızılımsı çıkar sacın[/QUOTE]

çok sağol. peki tierra yı nerde bulabilirim? istanbul anadolu da oturuyorum, fiyatları ne kadar peki? büyük bir boyaymış diye duydum çünkü. bu arada 8.44 portakalımsı bakır, 9.44 açık sarı bakır sanırım ama 6 numara hangi renk oluyor? teşekkür ettim :)

çok sağol. peki tierra yı nerde bulabilirim? istanbul anadolu da oturuyorum, fiyatları ne kadar peki? büyük bir boyaymış diye duydum çünkü. bu arada 8.44 portakalımsı bakır, 9.44 açık sarı bakır sanırım ama 6 numara hangi renk oluyor? teşekkür ettim :)[/QUOTE]

anadolu yakasında yenı açılan optımum alışverış merkezi var. onun oralarda da metro alışverış merkezi var. o ikisinin arasında cosmoplex dıye buyuk bı kozmetık magazası var. ordan bulabılırsın tıerrayı. 120 ml si 20 ytl idi. normal boyalarda 60 ml zaten pahalıya gelmiyor. ama tıerranın ozel oksıdanları var onuda alman gerekli oda 1 litresi 15 ytl cıvarıydı.
6 numara kumral oluyor. 8.44 mango (sarı bakır) 9.44 de açık sarı bakır. ama tıerrada var mıdı 9.44 hatırlamıyorum. ama sen dogal duran bır renk ıstıyorsan 8.44 rahat işini görur. 6 numaradanda çok az koyacagın için onu ucuz bı boyadanda alabılırsın. ama bır fındık kadar koy daha fazlası saçını koyulaştırabılır

eskiden ben selective'in 9.45 açık sarı bakırını kullanıyordum. çok güzel bir renk AMA boya gerçekten aşırı kalitesiz. saçları süpürgeye çeviriyor. senin bildiğin açık sarı bakır barındıran marka var mı? ben igora royalde 9.77 sarı bakır buldum ama açık mı bilmiyorum.

http://www.kuaformetinkendir.com/images/kartela.jpg

Son düzenleme:
eskiden ben selective'in 9.45 açık sarı bakırını kullanıyordum. çok güzel bir renk AMA boya gerçekten aşırı kalitesiz. saçları süpürgeye çeviriyor. senin bildiğin açık sarı bakır barındıran marka var mı? ben igora royalde 9.77 sarı bakır buldum ama açık mı bilmiyorum.

http://www.kuaformetinkendir.com/images/kartela.jpg

evet selektivein renkleri çok guzel ama saçı mahvedıyor. tahmınımce tıerrada olması gerekiyor ama yoksa bılemem canım. kullanmadım başka markayı çünkü.

küllümangocum çok teşekkür ederim..ben dayanamadım bugün gittim.neva color 8.0 numara açık kumralla boyadım saçlarımı koyu kestane üzerine.saç çıkan yerlerim dipte baya açık oldu.diğer yerlerde baya bi açıldı.sanki o renk kırıldı baya ablamda farketti saçın açılmış biraz diye.bundan sonra böylemi dewam ediyim.bide dipler çok açık oldu .onlar ne olucak öyle bilmiyorum :S kolestonada kötü yazmışlar kafam karıştı iyiyse ondanda yapim :S

küllümangocum çok teşekkür ederim..ben dayanamadım bugün gittim.neva color 8.0 numara açık kumralla boyadım saçlarımı koyu kestane üzerine.saç çıkan yerlerim dipte baya açık oldu.diğer yerlerde baya bi açıldı.sanki o renk kırıldı baya ablamda farketti saçın açılmış biraz diye.bundan sonra böylemi dewam ediyim.bide dipler çok açık oldu .onlar ne olucak öyle bilmiyorum :S kolestonada kötü yazmışlar kafam karıştı iyiyse ondanda yapim :S

canım neva color adininde adısıdır. koleston kötu derken sen gitmişsin en adi boyayı almışşın. madem sacın açıldıysa en az 3 hafta bekle canım saçın toparlansın o zamanda 9 numarayla boyarsın başka bır markayla. o zaman daha da açılır. ama diplerine degdirmeden boya. en son dıplerinı boyarsın.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum saçları beline kadar olan birini düşünün uçlarını farklı renge boyamak istiyor ama uçlarının sarı mı siyah mı olmasına karar veremiyor yani sarı olursa dıpler kendı rengı olucak koyu kahve gıbi ucları sıyah olursa dıplerını sarı yaptırıcak siz ne onerırsınıs acaba?

X