Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

yaa resim bulamadım ama dktorların 80. bölüm fragmanındaki saçları nettende izledim ama resmi çekemedim... :KK43:

koleston ışıltılı kahvenin renginden loreall casting colorda da varmı?lorealle boyamak istiyorum da hem zarar vermio hemde çok begeniliyo...

merhaba arkadaslar ben bu yaz, yani yaklasik 3 ay oluyor, sacima mac gibi birsey yaptirdim..sacim normalde koyu kahverengi simdi aralarinda iste sari filan var ..

bu renk sacimdan en gec ne zaman cikar mirmirmirmir

benm saçım mavi-siyahtı sen düşün..ama turplu su yapıyorum 2güne bi.. ayrıca beyaz sabunla yıkıyorum.. şimdi koyu kahverengimsi bi renkte.. ocak sonuna kadar böyle devam edicem.. biraz daha açılır rengi.. açmadan boyamanın bi yöntemi varmış tam olarak ne bilmiorum kuaförle konuştum ben.. bi kaç iyi kuaför daha araştırıyorum. bakalım nolucak.. sende beyaz sabunla yıka, aksın sonra atla trene gel eskişehire=) boyayalım gezelim=) renkli renkli ne güzel=) Şeniz

ay canım benimm:eek:
ne güzel olar saçlarım öyle mavi mavi...
ben beyaz sabunla yıkayınca sert oluyo saçlarım..ne kadar kremlesem nafile...
şimdi kestane siyah arası bi renk..yavaş yavaş açıcam inşallah..
sonra da gelir eskişehire ya mevi ya pembe takılırız birliktekaydirigubbakcemile

offff offffffff bu siyah renk neden açılmıyo üstüne bide kızıl yaptım garip bişey oldu napcam ben bu saçları yaaaaaaaa

arkadaşlar saçlarımı en son palette sıcak çikolataya boyadım baya bi aktı karamel olması için hangi renge boyamam gerekir?

Herkese merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.....size danışmam gerek bu konuda pek bilgim yok.....saç rengim koyu kestane .....saçlarımı boyamak istiyorum ilk defa boyuycam daha önce kuaförde saçımın bi ton açığına gölge yaptırdım şuan yarıya kadar kendi saçım uçlarıda istediğim renk olan 1-2 ton açığı ....kumral rengini beğeniyorum ...şuan an kolestonun kumralını boyasam nasıl olur sizce onu beğeniyorum ama loreal iyi diyorlar .....şimdiden teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız bekliyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Loreal Casting Creme Gloss 600 Saç Boyası - Koyu Kumral....istediğim renk bu ama saçım koyu kestane bu renk tutmayabilir daha koyu olabilir sanırım....bunun bi açığı Loreal Casting Creme Gloss 700 Saç Boyası - Kumral ama buda kutunun üstünde açık duruyor.....yardım edin ne yapmalıyım......

küllü mango arkadaşım yazdıklarını epeyce okudum banada yardımcı olurmusun kumral renk istiyorum ama kafam karıştı kestane üzerine kumral tutturabilirmiyim dersin

küllü mango arkadaşım yazdıklarını epeyce okudum banada yardımcı olurmusun kumral renk istiyorum ama kafam karıştı kestane üzerine kumral tutturabilirmiyim dersin

loreal castıng serisiyle tutturamazdın. loreal exelence krem boya serisinden 8.1 veya 9.1 serisini alıp boya içine yuzde 9 luk peroksit koyup eğer saçın boyasızsa. eski konularda bu gıbı yazılarım çok canım ıstersen bır göz at daha detaylı yazmışımdır

önceki yazdıklarının çoğunu okudum okumaya devam ediyorum bilgim olması açısından o yüzden bu konuda epey bi fikir sahibi olduğun için sana sormak istedim.....8.1 loreala şimdi baktım ama birden çok açık geldi önceki yazdıkalrından biliyorum kutunun üstündeki renkten koyu oluyormuş daima ama şöyle yapsam nasıl olur Loreal Excellence Creme Saç Boyası 7.0 Kumral içine ya da 7.1 küllü kumral içine 9 luk peroksit koyup boyasam nasıl olur eğer tonu yine koyu gelirse ikinci yada üçüncü boyayışımda 8.1 boyamak için cesaretim olur.....ama Loreal Excellence Creme Saç Boyası 7.0 ya da 7.1 Kumral boyarsam kızıllık veya turunculukla yada sarılıkla karşılaşırmıyım dersin :KK43:...tepedeki beyazlarım olmasa hiç girişmiycem ama işte.....biraz koyu olduğu için saçalrım boyamışken biraz hoşuma giden kumral bi yumuşaklık versin istiyorum.....kaförlerden çok sana güveniyorum yazdıklarını okuduktan sonra cevabın için çok teşekkürler arkadaşım senide yoruyorum ama.....
birde saçımda direk boya yok ama bir yıl önce gölge yaptırmıştım saçlarım kestane gölgeler yani uç kısımları açık kestane hafif farklılık var bir ton......

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiorum aranızda kolestonun küllü sarı 8.1 rengini kullanan varmı acaba?

233 sayfanın hepsini okudum....ve anladığım kadarıyla kestane gibi koyu rengin üzerine istediğim kumral boyandığı zaman turunculuk yapıyormuş sanırım doğru mu acaba :KK43:istediğim renk için 8.1i 9 peroksit koyup boyarsam kumralı elde edebilirim sanırım sana güveniyorum küllümango kutunun üstündeki açık renk olmaz dimi zemin koyu olduğu için....yıkandıkça ne renk alır peki bi fikrim varmı....ve son bi soru beyazlarım var demiştim o yüzden renk tutarsa hep boyayışımda aynı tonda kalması için hep bu şekilde mi boyamam gerekiyor...acelem yok beklerim musait olduğunca cevap yazarsan çok sevinirim.....

merhaba.yeni katıldım aranıza o yüzden acemiliğimi hoş görün artık:)) ama şampuan konusunda elidora hiç girme kuaförüm saçları cansızlaştırdığını söledi ayrıca içinde bir madde varmış o da inceltiyormuş diye duydum...bence en iyisi schwarzkopf hem şampuanında hem saç boyasında

kızlar saçlarımı yeni boyattım (lo... marka) önceden elidor kullanıyordum ve pamuk gibi oluyordu saçlarım şimdi ise kazık gibi oluyor

kuaför bi tane önerdi ama çok pahalı (aynı marka şampuan)

sizin kullandığınız bir marka varmı yardımcı olabileceğiniz
tatlım elidordan bence uzak dur bende kullandım pişman oldum mahvetti şaçlarımı kuföre gittim fön çektirmeye hiç şekil almıyo kuaförüm kesinlikle kullanma dedi ayrıca içinde bir madde varmış saç tellerini incelttiğini duydum öğreneyim sana sölerim isminide...benim vazgeçilmezim kesinlikle schwarzkopf hem şampuanı hem boyası.şaç rengin hangi tonsa ona göre çeşitleri bulunuyo zaten.bu arada aranıza yeni katıldım herkese merhabalarrrr

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Saçlarımı bir seneden fazla bir süredir siyaha boyuyorum. Rengini değiştirip kahveye boyamak istiyorum ama sizde biliyorsunuzki bu gerçekten çok zor bir durum.
Seneler önce de yine aynı şeyleri yaşamıştım. Hatta o zaman saçlarım abartısız belime kadardı. Moralimin bozuk oldugu birgün gittim kahveye boyattım tahmin ettiğiniz gibi rengi tutturdu ama saclarımda gitti :KK43:.
Şimdide saçlarım oldukça uzun ve tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum ama siyahtan da kurtulmak istiyorum.
Koyu kahveye çevirmeyi denedim tabiiki de saç dimleri hariç saçım hiçbir bölümünde bi damla bile açılma görülmedi.
Lütfen yardımcı olun arkadaslar rengin değişmesinin zaman alması hiç umrumda değil, birden değişmesini istemiyorum sac rengimin önemli olan zarar görmemesi.

X