- 27 Kasım 2006
- 1.132
- 40
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.281
bildiğin ışıltılı kahve bu. ama ton farklılıkları var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm saçım mavi-siyahtı sen düşün..ama turplu su yapıyorum 2güne bi.. ayrıca beyaz sabunla yıkıyorum.. şimdi koyu kahverengimsi bi renkte.. ocak sonuna kadar böyle devam edicem.. biraz daha açılır rengi.. açmadan boyamanın bi yöntemi varmış tam olarak ne bilmiorum kuaförle konuştum ben.. bi kaç iyi kuaför daha araştırıyorum. bakalım nolucak.. sende beyaz sabunla yıka, aksın sonra atla trene gel eskişehire=) boyayalım gezelim=) renkli renkli ne güzel=) Şeniz
merhaba arkadaslar ben bu yaz, yani yaklasik 3 ay oluyor, sacima mac gibi birsey yaptirdim..sacim normalde koyu kahverengi simdi aralarinda iste sari filan var ..
bu renk sacimdan en gec ne zaman cikar mirmirmirmir
çıkmaz o bacımm
küllü mango arkadaşım yazdıklarını epeyce okudum banada yardımcı olurmusun kumral renk istiyorum ama kafam karıştı kestane üzerine kumral tutturabilirmiyim dersin
arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiorum aranızda kolestonun küllü sarı 8.1 rengini kullanan varmı acaba?
tatlım elidordan bence uzak dur bende kullandım pişman oldum mahvetti şaçlarımı kuföre gittim fön çektirmeye hiç şekil almıyo kuaförüm kesinlikle kullanma dedi ayrıca içinde bir madde varmış saç tellerini incelttiğini duydum öğreneyim sana sölerim isminide...benim vazgeçilmezim kesinlikle schwarzkopf hem şampuanı hem boyası.şaç rengin hangi tonsa ona göre çeşitleri bulunuyo zaten.bu arada aranıza yeni katıldım herkese merhabalarrrrkızlar saçlarımı yeni boyattım (lo... marka) önceden elidor kullanıyordum ve pamuk gibi oluyordu saçlarım şimdi ise kazık gibi oluyor
kuaför bi tane önerdi ama çok pahalı (aynı marka şampuan)
sizin kullandığınız bir marka varmı yardımcı olabileceğiniz