Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

aslında kırmızımsı bi kızıl istiyodum ben.. bi türlü tutturamıyodu kuaför.. en sonunda değişik değişik kızıllara boyamakdan bu renk olmuştu saçım=) şimdi maviye boyatıcam. değişikliği seviyorum ben ya..

kopyas1ge3.jpg

aha bu maviden istiyorum

şimdi saçlarım siyah..
nasıl açılacak bunlar:KK43::sositososito

benm saçım mavi-siyahtı sen düşün..ama turplu su yapıyorum 2güne bi.. ayrıca beyaz sabunla yıkıyorum.. şimdi koyu kahverengimsi bi renkte.. ocak sonuna kadar böyle devam edicem.. biraz daha açılır rengi.. açmadan boyamanın bi yöntemi varmış tam olarak ne bilmiorum kuaförle konuştum ben.. bi kaç iyi kuaför daha araştırıyorum. bakalım nolucak.. sende beyaz sabunla yıka, aksın sonra atla trene gel eskişehire=) boyayalım gezelim=) renkli renkli ne güzel=) Şeniz

aslında kırmızımsı bi kızıl istiyodum ben.. bi türlü tutturamıyodu kuaför.. en sonunda değişik değişik kızıllara boyamakdan bu renk olmuştu saçım=) şimdi maviye boyatıcam. değişikliği seviyorum ben ya..

kopyas1ge3.jpg

aha bu maviden istiyorum

bayıldım saç rengine
süper ötesi hatta
bende tamamına değilde mavi siyahken saçlarım aralara böyle mavi istiyordum
ama yaptıramadım

ayrıca suyla sabunla mavi siyah açılmaz..
emin olun..
o yanlızca dipten gelen rengi açmakta yardım ediyordur
mavi siyah saç rengine boyanmış bir saç asla oriyalsiz açılmaz..
ayrıca cok iyi bir kuaför açmalıdır ki
kopmasın
bende orjınalınde kumralım
teniz beyaz olduğu için bir hevesle yaptırdım ama kurtulana kadar çok çektim

ama öylesine asil bir renk ki çok özlüyorum
keşke esmer olsam bakmaz yapardım ama makyajsız çok sırıtır olmuştu bana..

neyse kızlar

bu arada herkesi öpüyorum ve yeni yılını kutluyorummm:lepi:
saçlarımız kadar renkli yıllardelikafadulden:dance:a.s.

ayrıca benim saçımdan çok çabuk akıyo nedense mavi-siyah:S 1 ayın sonunda kumral oluyorum:S beyaz sabun biraz daha yardımcı oluyo.

mavisi akar
ama siyahı akmaz tatlım
siyah akmayan ve kimyasala mudahele olmadan açılmayan tek renktir

aksi varsa sende bir anormallik var demektir:)
(şaka yapıorum da)
bu arada beyaz sab8un boyalı saçını mahfetmez mi,aklıma takıldı doğrusu..

mavisi akar
ama siyahı akmaz tatlım
siyah akmayan ve kimyasala mudahele olmadan açılmayan tek renktir

aksi varsa sende bir anormallik var demektir:)
(şaka yapıorum da)
bu arada beyaz sab8un boyalı saçını mahfetmez mi,aklıma takıldı doğrusu..

yahu harbi benim saçım bi anormal:KK70: ne yaparsam yapayım asla böyle kazık gibi olmuyo:KK70: bende anlamıyorum neden.. 1 ayın sonunda kumral oluyorum.. cok açık değil tabiki ama koyu da değil yani:S

yulıya sacını sarıya boyarsan bırkaç kez bu rengi elde edersin kolayca

teşekür ederim mangocum .. yalnız benm saçım şuan şarap kızılıda daha çok morumsu kızıl gibi bişey oldu .. ben akıtıp o tonu bakır tonlarından tutturmayı düşünüyodum ama akıtmaya ugrasmayıp direk sarı tonlarında boyarsam tutarmı yaa acaip bi renk olmasın korkuyorum :tomato:

saçlarımı hiç boyatmadım ve şuan çok sağlıklı boyatmaya kıyamıyorum arkadaşlar size samimi bir soru saçlarınızı boyattığınız halimi güzel yoksa doğal halimi??

teşekür ederim mangocum .. yalnız benm saçım şuan şarap kızılıda daha çok morumsu kızıl gibi bişey oldu .. ben akıtıp o tonu bakır tonlarından tutturmayı düşünüyodum ama akıtmaya ugrasmayıp direk sarı tonlarında boyarsam tutarmı yaa acaip bi renk olmasın korkuyorum :tomato:

canım ıllakı yenıden yapılanma surecinde(bak yıne dedim:)) çok hoş olmayan renkleri taşımak durumunda kalabılırsın saçının yıpranmaması için. kuafore gıtsen dırekt orealle açar o renge getirirler ama saçında mahvolur. o yuzden aşama aşama açman gerekcek.
arap sabunu ve beyaz sabun çok akıtıyor bılgın olsun. ıyıce akıt sonra sarıya boya. alacagın sonuc suandakı saç renginin daha acık rengi olur sadece.bırka kere daha sarıyla boyadıgında ıstedıgın renge ulaşır. ulaşmasa bıle artık saç rengin açık oldugu için bu renge dırekt boyadıgında tutar.

saçlarımı hiç boyatmadım ve şuan çok sağlıklı boyatmaya kıyamıyorum arkadaşlar size samimi bir soru saçlarınızı boyattığınız halimi güzel yoksa doğal halimi??

kozmetik mudahele ınsanı rezilde eder vezirde eder canım. ılla boyatayım dıyorsan hayatın boyunca tek renge sadık kalıcam dıyorsam amonyaksız çok kaliteli boyalar var. onlarla boyayabılırsın. saçı mahveden renk değiştirme evreleri ve farklı markalarla saçı boyamak. saglıgından olmasını ıstemıyorsan bıraz paraya kıyıp organıc amonyaksız boyaları tercih edersin
ölü_gelin sanada merhaba canım:) mavı ıstıyorsan mevcut saçının en az 9 numara sarı kadar acık olması gerekir. bilgin olsun canım

Son düzenleme:
arkadaşlar tvde yasemin ergeneyi gördüm ve yeni saç rengi çok tatlı bi kahve. bayıldım. koyu kumralmı kahve mi çıkolata kahve mi kolestonun ışıltılı kahvesinede benziyodu karar veremedim birsürüde boya saymışım :) ama. sizde gördüyseniz bana yardımcı olun lütfen yarın boya alcaktım lasting color ama o rengi çok begendm...küllümango ve arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum lastingde böle bi renk varsa harika olur bence.foto bulursam eklemeye çalışıcam...

X