Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar saçını düz sarı isteyenler warsa kesinlikle loreal exelence 10.1 deneyebilir ben hep kullanıyorum küllümangocum birine önermişti ordan çaldım fikri süper bi renk yolda bile soruyolar boyamı kendi saçınzmı boyaysa ne renk die çünkü çok doğal we gölge warmış gibi bazıları daha açık renkhihoyyyt

ok tatlı bi renk bu renkte olabilir renklerim canım ya ama nasıl başarcam resim içinde çok saol çok tatlısın

küllümango banda yardım et lüften

canım ben palette kullanmadım hiç şimdiye kadar ama saçın dırençliyse koleston 12.1 ile dıplerini boyayabılırın o turunculugu alır eger 1 hafta geçmişşe boyadıgına. yada koyulaştırabılırım dersende loreal recital 8.1 le dıplerini boyayıp 15 dk sonrada uçlarına dogru tarakla yayıp boyayabılırsın turunculugu azaltır
kawy arkadaşımızında saç rengini begendıysen o sekilde de yapabılırsın ama beklemen gerek canım en az bır hafta 10 gun kadar hemen boyarsan turunculuk pek gıtmez. dıplerini boyadıktan sonra 20 dk bekleyıpte dığer yerlerıne yayman saçının her yerının aynı olmasını saglar.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..saçım koyu karamel ve çok sıkıldım.. koyu bi kızıl istiyorumm..bordo kızıl sizce nasıl,koyu olmasını istiyorumda böle kırmızı kafa şeklinde dolanmak istemiyorumm..siz nedersiniz hanımlar neyapyım sizce..

Son düzenleme:
öncelikle merhaba arkadaşlar... :) benm saçlarım şuan koyu karamel- karamel arası bi renk. koyu kumral gibi renk istiyorum. bakırlık veya karamellik istemiyorum.kendi saçlarım koyu kahve (siyah gibi) zamanla diplerim geldikçe ışıktan açılmış gibi bi renk olsun istiyorum. ayda bir boyamakta gerekmez bölece.saçlarım ince telle olduğu için boyamalarda çok yıpratıyodu. bana hangi boyayı ve numarayı önerirsiniz .ee bayramda gelio yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…