- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.041
küllümangocum canım bende bişi sormak istiyorum benim annemin saçları koyu ne renk boyarsak boyaylım hep siyah gibi oluyo en son 2 gün önce beyazları çıkmıştı boyadım kahwe rengine beyazları güsel oldu ışıltılı kahwe ama kalan yerleri yine simsiyahh napmak lazım yaaa kadıncağız sıkıldı artık simsiyah dolaşmaktannÇok üzgünüm çoook
bide yiğenim için sorucaktım saçları normalde kumralldı uç balyaj yaptırdı okulda kızmışlar(liseye gidio) 4 e koyu kahweye boyadı hepsini çok kara olduu neyse sabretti ama diplerinden kendi saçı daha açık çıkıodu dipleri kumral aşağıları koyuydu bu seferde 7.1 boyadık bu sefer diplerdeki kendi saçı çok açıldı sarıya döndü uçalrı tam istediği gibi kendi saçlarının renginde kumral oldu şimdi yıpranmasın die boyamadık bidaha şimdi kendi saçları tekrar çıkıo we yazık kafasında 3 renkk war koyu açık koyu kendi rengi olsun istiyo komple ne renk boyamamız lazım ya kendi saçı kumral koyu deil
doğru söylüyosun canım resim işini ben de düşündüm de daha acemisiyim bu sitenin nasıl yükleyeceğimi keşfedeyim, bi tane çekip koymayı deniycem. Altta kalan daha koyu kısımları ve diplere yakın koyu kısımları röfle boyasıyla iyice açıp ondan sonra mı tamamını boyasam diye düşünüyorum aslında. Dipleri çıktıkça da daha açık bi tonla sırf dipleri açarım olmazsa napıyım amann ne zor bu işler yaa şeytan diyo boşver sarıyı boya 6.0la sonra bırak kendi saçın gelsinkötükedihüso
küllümango soruma cevap yazarsan sevinirim.ben saçlarımı 1 yıldır çikolata kahveye boyuyordum.2hafta arayla 2 kez palettenin açıcısıyla açtım.tabi saçlarım turuncu oldu.üzerini 8.1 loreal excellence ile boyadım renk fena değil fakat bu seferde güneşte yeşillik görünüyor saçlarımda.birdahaki boyamamda 1-2 damla çikolata kahve karıştırsam boyaya kurtulurmuyum bu yeşil yansımalardan.daha önce arkadaşlara mavi boya karıştırmalarını önermişsin ama ben bulamadım burda o boyadan.başka yapabileceğim birşey yokmu?
ay küllümangocum çok tşk ederim canım deneyelim bakalım haber weririm sana tatlım:1hug:
Bu arada, ilk resimden göreceğiniz üzere boyamanın üzerinden 1 ay geçtiği için üst kısımlarda renk aktı ve turuncumsu biraz. 3. resim ise daha koyu bir renk garip bi sarı, işte o bahsettiğim saçımın alt kısımları ense tarafları yani. Her türlü öneriye açığım hanımlar, sağolun şimdiden
küülüü mango bana da yardım eder misinnn yaa...
kahve tonlarında boyamak i,stiyorum saclarımı ama renk ne olmalı renk bulamıyorum ...yardım imdfattt:)
Bir de sormayı unuttum canım, arkadaşında kutudaki sonucu elde etmişsiniz ya, onun taban rengi neydi benimkine yakın birşey miydi?
Çok sağol canım, önerilerini dikkate alıcam. Haklısın saçım şu an açık olduğu için şanslıyım kutu kapaklarındaki renkleri tutturmam daha kolay. Lorealin burada satılmayan amerika sitesinde gördüğüm superior preference serisi var, görmelisin süper renkler, burda olsa başka bişey kullanmam. Sadece sarılar 17 ton, düşünebiliyor musun. Burda bi doğal bi küllü bide dore tamam, o seride yok inci sarısı yok bej sarı bi ton şey var. Ben de diyorum filmlerde bu amerikan kızlarının saç boyaları neden bizimkilerden farklı, bu tonlar bizde neden olmuyorÇok çeşide sahip olmalarındanmış demek. O serinin kumralları da süper hepsi çok güzel ahh ah internetten almaya kalksak çok pahalı olur bide gümrükten de geçmez heralde. Neyse canım, ben karar verdim bu hollywoodla boyıycam bakalım ne kaybederimki 9 sonuçta ne kadar koyu olabilir:teytey: chicago da güzel renkmiş gerçekten sıcak duruyor ama 3 uzantısı yani dore beni düşündürdü turunculaştırma ihtimali var çünkü. Ama yine de bakıcam kutudaki renk sonuçlarına da, küllü de katmışlar gerçi doreliği kırarfisfisfis Hadi bakalım hayırlısı, boyayınca koyarım yeni halinin resmini , çok sağol tekrardan canıma.s.