Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllümangocum canım bende bişi sormak istiyorum benim annemin saçları koyu ne renk boyarsak boyaylım hep siyah gibi oluyo en son 2 gün önce beyazları çıkmıştı boyadım kahwe rengine beyazları güsel oldu ışıltılı kahwe ama kalan yerleri yine simsiyahh napmak lazım yaaa kadıncağız sıkıldı artık simsiyah dolaşmaktannÇok üzgünüm çoook

canım sıyahı açmak zordur kahverengiye bıle boyansa ust uste boyamışşınız.
ben yerınızde olsaydım eger anneniz çok sıkıldıysa bu halden annenizin saçının uzunluguna fazlalıgına göre 1 2 kut palette yogun açıcı alırdım. çünkü başka turlu açılmaz sanıyorum. annemin saçını ustten yandan arkadan olmak uzre 5 6 kısma ayırırdım. boyayıda ona göre karıştırıp en arkadan olmak uzre ayırdıgım bır kısma dıplerden 1 2 cm kalcak sekilde surerdim. ılk surdugum parcayı guzelce yedırııp boyayı rengin kırılmasını beklerdim zaten sen boyayı surerkende açılmaya başlar yavaş yavaş. arada tararsın bu parcayı ve göz kararı ıstedıgın kadar acıldıgı zaman bu parcayı yıkarsanız yada küçük bır kaptaki suya batırarak boyayı akıtırsınız. umarım anlatabılmışımdır
tum parcaları bu sekilde tek tek hallettikten sonra zaten annenizin saçı sıyahlıktan çıkması lazım çok dırençli değilse. sonrada loreal 5 numarasına sadece dıpleri boyarsınız yıkamaya 15 dk kala kalan boyaya ılık suyla sulandırıp tum saça yedırırsınız. sonrada her ay dıp boyası yapılırken sadece diplere surup yıkamaya 10 dk kala kalan boyayı ılık suyla sulandırıp dığer yerlerınden geçerseniz sanıyorum sıyah olmaz.
bayagı uzun yazdım kusra bakma

bide yiğenim için sorucaktım saçları normalde kumralldı uç balyaj yaptırdı okulda kızmışlar(liseye gidio) 4 e koyu kahweye boyadı hepsini çok kara olduu neyse sabretti ama diplerinden kendi saçı daha açık çıkıodu dipleri kumral aşağıları koyuydu bu seferde 7.1 boyadık bu sefer diplerdeki kendi saçı çok açıldı sarıya döndü uçalrı tam istediği gibi kendi saçlarının renginde kumral oldu şimdi yıpranmasın die boyamadık bidaha şimdi kendi saçları tekrar çıkıo we yazık kafasında 3 renkk war koyu açık koyu kendi rengi olsun istiyo komple ne renk boyamamız lazım ya kendi saçı kumral koyu deil

canım lorealın amonyaksız yenı serısı çıktı ondan 600 koyu kumralla boyayın derim eger kendi dipleri açık çıkıyorsa. ilk bır ıkı gun koyu olur belki ama yıkadıkça duzelir. hem saçınada fazla zarar vermış olmaz

doğru söylüyosun canım resim işini ben de düşündüm de daha acemisiyim bu sitenin nasıl yükleyeceğimi keşfedeyim, bi tane çekip koymayı deniycem. Altta kalan daha koyu kısımları ve diplere yakın koyu kısımları röfle boyasıyla iyice açıp ondan sonra mı tamamını boyasam diye düşünüyorum aslında. Dipleri çıktıkça da daha açık bi tonla sırf dipleri açarım olmazsa napıyım amann ne zor bu işler yaa şeytan diyo boşver sarıyı boya 6.0la sonra bırak kendi saçın gelsinkötükedihüso

canım bence hiç surme saçına rofle bır daha açmak için. eğer çok rahatsız edıyorsa bak pıyasadakı boyaların en çok acanı koleston 12.1 çok açık kullu sarıyı onerırım sana. saçının koyulugunu alır kesinlikle. yıne yıpratır ama bır rofle kadar değil. ben zamanında kalın telli koyu kahverengi dogal bır saç rengi 2 hafta arayla bu boyayla 2 kez boyayarak oldukça açık bır sarı elde etmıştım.

küllümango soruma cevap yazarsan sevinirim.ben saçlarımı 1 yıldır çikolata kahveye boyuyordum.2hafta arayla 2 kez palettenin açıcısıyla açtım.tabi saçlarım turuncu oldu.üzerini 8.1 loreal excellence ile boyadım renk fena değil fakat bu seferde güneşte yeşillik görünüyor saçlarımda.birdahaki boyamamda 1-2 damla çikolata kahve karıştırsam boyaya kurtulurmuyum bu yeşil yansımalardan.daha önce arkadaşlara mavi boya karıştırmalarını önermişsin ama ben bulamadım burda o boyadan.başka yapabileceğim birşey yokmu?

küllümango soruma cevap yazarsan sevinirim.ben saçlarımı 1 yıldır çikolata kahveye boyuyordum.2hafta arayla 2 kez palettenin açıcısıyla açtım.tabi saçlarım turuncu oldu.üzerini 8.1 loreal excellence ile boyadım renk fena değil fakat bu seferde güneşte yeşillik görünüyor saçlarımda.birdahaki boyamamda 1-2 damla çikolata kahve karıştırsam boyaya kurtulurmuyum bu yeşil yansımalardan.daha önce arkadaşlara mavi boya karıştırmalarını önermişsin ama ben bulamadım burda o boyadan.başka yapabileceğim birşey yokmu?

canım acıcıyla açılan saç saç ozelligini kaybedıyor ve küllü rengini kaul etmıyor o yuzden yeşilimsi bır sonuc çıkıyor. sen bele bıraz eger yenı boyadıysan bır dahakı boyamana kadar yeşillik rahatsız edıcı değilse duz 8 numara ıle boya ama hala yeşilimsilik rahatsız edıyorsa 8.3 kullan derim. dore sarı kullandıgında saçındakı yeşilligin gıtmesi gerekir. cıkolota kahvesıyle saçını koyulaştırırsın çünkü.
ben mavı boyayıda saçını kullu ısteyenlere onerıyorum sen ıyıkı bulamamaışşın yoksa sacın ıyıce yeşilimsi olurdu.

Küllü mango, canım iyiki varsın valla sitenin saç uzmanı gibisin ya herkese yetişiyorsunkaydirigubbakcemile5 Ben bugüne kadar hep loreal excellence 03 çok çok açık küllü sarı kullanıyordum, ama piyasadan kalktı çok üzülmüştüm, dekolorasyona gerek kalmadan kumral saçımı bir seferde açık sarı yapıyordu herkes soruyordu ama kalktı, ben bi yerde buldum ellerinde kalanlardan aldım 3 kutu ikisini kullandım birini saklıyorum acil durum için hihi:eek: en son da senin dediğin koleston çok açık küllü sarıyla boyadım, o da epey açtı ama piyasadan kalkmış malesef. O yüzden başka bi şehirde küçük bi kozmetikçide görünce aldım iki kutu. İşte en son biriyle boyadım biri duruyor. Yalnız cidden çok açıldı artık rengini beğenmiyorum hiç ve koyu dediğim yerleri zaten hiç bir boya açmıyor, oralar hep aynısenağlama Röfle yapmak istemiyorum çünkü çok yıpratıyor. Sizlere göstermek, özellikle de senden fikir almak için bi kaç resim çektim becerebilirsem ekliyorum. Soru şu: bu saça loreal recital 9 hollywood nasıl bir sonuç yaratır veya bu beyaz görüntüden kurtulmak için loreal excellence çok çok açık doğal sarı boyasam nasıl olur? 03 kalkınca bi kez çaresizlikten boyamıştım ama nedense beğenip beğenmediğimi hiç hatırlamıyorum tamamen gitmiş aklımdan :1no2:

Eklentiler

• $Goruntu(1260).jpg
    $Goruntu(1260).jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $Goruntu(1258).jpg
    $Goruntu(1258).jpg
    122 KB · Görüntüleme: 46
  • $Goruntu(1268).jpg
    $Goruntu(1268).jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu arada, ilk resimden göreceğiniz üzere boyamanın üzerinden 1 ay geçtiği için üst kısımlarda renk aktı ve turuncumsu biraz. 3. resim ise daha koyu bir renk garip bi sarı, işte o bahsettiğim saçımın alt kısımları ense tarafları yani. Her türlü öneriye açığım hanımlar, sağolun şimdiden

küülüü mango bana da yardım eder misinnn yaa...
kahve tonlarında boyamak i,stiyorum saclarımı ama renk ne olmalı renk bulamıyorum ...yardım imdfattt:)

Bu arada, ilk resimden göreceğiniz üzere boyamanın üzerinden 1 ay geçtiği için üst kısımlarda renk aktı ve turuncumsu biraz. 3. resim ise daha koyu bir renk garip bi sarı, işte o bahsettiğim saçımın alt kısımları ense tarafları yani. Her türlü öneriye açığım hanımlar, sağolun şimdiden

canım saçının dıpleri turuncumsu uçları bayagı açık. eğer uçlarındakı açıklıgı rofleyle değilde daha onceden boyadıgın loreal çok açık kullu sarıyla elde ettıysen sana tavsıyem 9.1 veya 8.1 loreal recitale boyaman. çünkü o turunculugu ancak küllü sarı azaltır. ama eğer o uçlardakı daha açık olan kısımlar rofleyle elde edilmişşe o zaman küllü kullanmanı tavsıye etmem çünkü o turuncumsu yerler kapanır küllüyle ama bu kezde rofleli yerler yeşerir buda rahatsız edebılır seni. gerçi bırkaç yıkamadan sonra o yeşilimsilik azalıyor ama çok dıkkatlı bakıyorsan belki rahatsız edebılır.
canım loreal çok açık kullu sarısını kaldırdı galiba gerçektnede çünkü artık pek az yerde rastlar oldum bende ama koleston çok açık küllü sarıyı heryerde goruyorum ben hala. ama garnıerın natural serısının sarısını kullanmadım daha ama içindeki kullanma kılavuzunda dekorolasyon işlemi gerektirmeden tek işlemle sarışınlık elde edebılırsınız garnıerla yazıyordu. istersen bır göz at derim garnıer natural serısınede.
yok alttakı turunculuklar ahatsız etmez dyorsan dedigim gibi hollywood hoş ır sarı yaratabılır saçında. tahmınınce kapaktakının aynısını elde edersin. arkadaşımın saçını boyadıgımızda aynı rengi elde etmişitik çünkü

Önerilerin için çok sağol canım. Ben 3 sene önce kendi doğal saçıma röfle yaptırdım bir kez, o zamandan beri yapmadım bidaha röfle, hep boyadım. O röfleler de ya tamamen gitmiştir ya da azıcık uçlardadır belki hepsi açık renk olduğu için bilmiyorum. Normalde de zaten loreal çok çok açık küllü sarıyla boyadığımda yeşilden de öte resmen bir grilik oluyor ama bi kaç yıkamada gidiyor, alışığım buna yani önemsemiyorum. İlk günler yıkıyorum sık sık, tepedende topluyorum pek göze batmıyor:eek: Kolestonla boyadığımda ise pek olmadı bu. Kolestonunki de piyasadan kalkmış canım, o rastladıkların elde kalanlar büyük ihtimal. Ben artık hiç bir yerde görmüyorum çok aradım, kalktı dediler, yeni kataloglarında da yok zaten. Özel sarılar serisi diyor, altında bi tek çok açık doğal sarıyı gösteriyor, eskiden orda küllü de olurdu, denk gelirsen bak bi kataloğa. İnsanlar artık çok açıcak boya bulamasın mecbur kuaföre gitsin diye mi bu boyalar piyasadan kaldırılıyor anlamış değilim piyasadaki en açan boya bunlardı çünkü:1no2: Canım, ben hiç recitalde 9.1 gördüğümü hatırlamıyorm ya da dikkatimi çekmemiş bi bakiyim ona da. Hollywood, bizim burada ''sarı'' diye geçiyor, yabancı sitelerde açık doğal sarı diye geçiyor, açıklamasında da açık badem sarısı gibi bişeyler yazıyor. Zaten 9 sa açık doğal sarıdır öyle değil mi? İtiraf etmek gerekirse, ben Charlize Theron'u çok beğenirim, bu boyanın reklamında da o var ve saçının rengi çok güzel görünüyor, kutudakinin tıpatıp aynısı, bu boyaya da o yüzden taktım. Canım çok uzun yazdım, vaktini alıyorum ama bişey daha sormak istiyorum sana, excellence ı mı recitali mi daha çok beğeniyorsun yani ne farkı oluyor kremle jel boyanın? Bu güne kadar sadece bi kez recital kullandım oda annemin saçına. Excellence'ın kokusu recitalden çok daha keskin bunu söyleyebilirim. Çok açık küllü boyalardan vazgeçmemin sebebi ise, önceki mesajlarda söylediğim gibi büyük bir kısım beyaz gibi bişey oldu, tam anlamıyla çok çok küllü bir sarı oldu yani, bunu gidermek biraz daha normal bir sarı tonu elde etmek istiyorm. Acaba sonrada pişman olup elimdeki çok çok açık küllü sarıyla boyarsam şimdiki haline geri döner mi yoksa boya boyayı açamaz ve koyu mu kalır fisfisfis

Bir de sormayı unuttum canım, arkadaşında kutudaki sonucu elde etmişsiniz ya, onun taban rengi neydi benimkine yakın birşey miydi?

Bir de sormayı unuttum canım, arkadaşında kutudaki sonucu elde etmişsiniz ya, onun taban rengi neydi benimkine yakın birşey miydi?

canım koleston zaten 12.1 rengini geçen senelerde çıkarmıştı demek ki yıne kaldırmışlar. bende anlamıyorum kı neden kaldırdıklarını. lorealde onceden çok çok guzel renkler vardı küllüler kızıl tonları hepsini kaldırıyorlar geriyede gereksiz renkler kalıyor. arkadaşımın saç renginde ara ara kalın rofleler vardı bazı yerleri çok açık bazı yerleri turuncumsu kötu bırseydı yanı oda koyulaştırmaa kıyamamıştı. loreal recitalı 9 numarasıyla boyadıgımızda gayet hoş bır renk çıkmıştı ortaya. loreal recitalde 9.1 vardı. ama yenı sunumda malesef onuda kaldırmışlar ben 1 ay aramıştım bır ara bı yerde bulup almıştım 2 kutu bende. zor bulunuyor ve gerçekten anlamış değilim neden kaldırıyorlar.
loreal exelence krem boya o yuzden beyazları kapatmada daha etkılı oluyor ve pek yansımalı bır renk elde etmıyorsun. ama loreal recital jel kıvamlı bu yuzden saçta yansıması parlaklıgı daha fazla oluyor ve nemli saça uygulanıyor. senin yerınde olam loreal recitalle koyulaştırıdım saçımı exelence yerıne.
mesela loreal recitalde 8.31 chıcago rengi var oda guzel canım. saçında yansımalı olur ayrıca daha hoş olacagından emınım. açık renktekı yansımalar çok daha hoş oluyor.istersen onada bak derım. sonucta zemın açık oldugundan bır sure sonra açılır saçın yıne. sende ıyıce akmasını beklersin 1 ay kadar bır sonrakı boyamanı yıne elindeki boyamayla yaparsan yıne açılır pişman olursan. çünkü açık bır zemın var o yuzden sanslısın.

Çok sağol canım, önerilerini dikkate alıcam. Haklısın saçım şu an açık olduğu için şanslıyım kutu kapaklarındaki renkleri tutturmam daha kolay. Lorealin burada satılmayan amerika sitesinde gördüğüm superior preference serisi var, görmelisin süper renkler, burda olsa başka bişey kullanmam. Sadece sarılar 17 ton, düşünebiliyor musun. Burda bi doğal bi küllü bide dore tamam, o seride yok inci sarısı yok bej sarı bi ton şey var. Ben de diyorum filmlerde bu amerikan kızlarının saç boyaları neden bizimkilerden farklı, bu tonlar bizde neden olmuyor :eek: Çok çeşide sahip olmalarındanmış demek. O serinin kumralları da süper hepsi çok güzel ahh ah internetten almaya kalksak çok pahalı olur bide gümrükten de geçmez heralde. Neyse canım, ben karar verdim bu hollywoodla boyıycam bakalım ne kaybederimki 9 sonuçta ne kadar koyu olabilir:teytey: chicago da güzel renkmiş gerçekten sıcak duruyor ama 3 uzantısı yani dore beni düşündürdü turunculaştırma ihtimali var çünkü. Ama yine de bakıcam kutudaki renk sonuçlarına da, küllü de katmışlar gerçi doreliği kırarfisfisfis Hadi bakalım hayırlısı, boyayınca koyarım yeni halinin resmini , çok sağol tekrardan canıma.s.

arkadaşlar ben Palette Natural Colors ile Aloe Vera papatya sarısından aldım saçlarım bebek sarısıydi diplerimi kendim paletta açık sarı açıcı boyayla boyadım turuncu oldu ve çirkin gözüküyor şimdi Palette Natural Colors ile Aloe Vera ile boyasam olurmu üzerinde 2 - 4 ton açar diio nasıl olur sizce yani sarı olurmu yoksa kötümü olur nolur yardım edin pazara kadar boyamam şart nolur :KK43:

Çok sağol canım, önerilerini dikkate alıcam. Haklısın saçım şu an açık olduğu için şanslıyım kutu kapaklarındaki renkleri tutturmam daha kolay. Lorealin burada satılmayan amerika sitesinde gördüğüm superior preference serisi var, görmelisin süper renkler, burda olsa başka bişey kullanmam. Sadece sarılar 17 ton, düşünebiliyor musun. Burda bi doğal bi küllü bide dore tamam, o seride yok inci sarısı yok bej sarı bi ton şey var. Ben de diyorum filmlerde bu amerikan kızlarının saç boyaları neden bizimkilerden farklı, bu tonlar bizde neden olmuyor :eek: Çok çeşide sahip olmalarındanmış demek. O serinin kumralları da süper hepsi çok güzel ahh ah internetten almaya kalksak çok pahalı olur bide gümrükten de geçmez heralde. Neyse canım, ben karar verdim bu hollywoodla boyıycam bakalım ne kaybederimki 9 sonuçta ne kadar koyu olabilir:teytey: chicago da güzel renkmiş gerçekten sıcak duruyor ama 3 uzantısı yani dore beni düşündürdü turunculaştırma ihtimali var çünkü. Ama yine de bakıcam kutudaki renk sonuçlarına da, küllü de katmışlar gerçi doreliği kırarfisfisfis Hadi bakalım hayırlısı, boyayınca koyarım yeni halinin resmini , çok sağol tekrardan canıma.s.

canım dorelıkten kaçıyorsan bencede kullanma derım 8.31 ı sen bence hollywoodu dene eğer açık gelirse bır dahakı sefere 8 numarasını kullanırsın. açıgı koyulaştırmak kolay ama koyuyu açmak zor olur.
evet ben bakıyorum lorealın resmi sıtesın o kadar çok sarı çeşidi var kı sırf sarılara özel serıleri var dedigin gibi . yurtdışında 200 ceşidi varsa turkıyede 30 çeşidi anca var yok. yanı satılmıyorda getirtmiyorlar dıcem ama turkıyede kozmetık heleki saç boyası sektoru çok canlı. ınsanların kuafore gıtme gucu olmadıgı çogu kişi bu boyalara yoneliyor ve turkıyede sarısın olma sevdası çok kadın var getirtmedikleri gibi bırde olanları kaldırıyorlar. loreal amonyaksız serısı bıle turkıyeye 2 3 ay once geldi oda açık renkleri harıç.halbukı yurtdışında yıllardır var

X