- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.041
küllümangocum canım bende bişi sormak istiyorum benim annemin saçları koyu ne renk boyarsak boyaylım hep siyah gibi oluyo en son 2 gün önce beyazları çıkmıştı boyadım kahwe rengine beyazları güsel oldu ışıltılı kahwe ama kalan yerleri yine simsiyahh napmak lazım yaaa kadıncağız sıkıldı artık simsiyah dolaşmaktannÇok üzgünüm çoook
canım sıyahı açmak zordur kahverengiye bıle boyansa ust uste boyamışşınız.
ben yerınızde olsaydım eger anneniz çok sıkıldıysa bu halden annenizin saçının uzunluguna fazlalıgına göre 1 2 kut palette yogun açıcı alırdım. çünkü başka turlu açılmaz sanıyorum. annemin saçını ustten yandan arkadan olmak uzre 5 6 kısma ayırırdım. boyayıda ona göre karıştırıp en arkadan olmak uzre ayırdıgım bır kısma dıplerden 1 2 cm kalcak sekilde surerdim. ılk surdugum parcayı guzelce yedırııp boyayı rengin kırılmasını beklerdim zaten sen boyayı surerkende açılmaya başlar yavaş yavaş. arada tararsın bu parcayı ve göz kararı ıstedıgın kadar acıldıgı zaman bu parcayı yıkarsanız yada küçük bır kaptaki suya batırarak boyayı akıtırsınız. umarım anlatabılmışımdır
tum parcaları bu sekilde tek tek hallettikten sonra zaten annenizin saçı sıyahlıktan çıkması lazım çok dırençli değilse. sonrada loreal 5 numarasına sadece dıpleri boyarsınız yıkamaya 15 dk kala kalan boyaya ılık suyla sulandırıp tum saça yedırırsınız. sonrada her ay dıp boyası yapılırken sadece diplere surup yıkamaya 10 dk kala kalan boyayı ılık suyla sulandırıp dığer yerlerınden geçerseniz sanıyorum sıyah olmaz.
bayagı uzun yazdım kusra bakma