Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Küllümango saçlarım bakır kızılı güneşte belli oluyor normal ortamda koyu kahve gibi kızılın üzerine karamel veya açık kumral tutarmı? tutarsa nasıl olur?

Son düzenleme:
2 seneden beri gliss in şampuanını ve saç kremini kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye edebilirim üztelik çok pahalı bişeyde değil kullan memnun kalacaksın....

Küllümango bana da bir fikir verirmisin , saçlarım fındıkkabuğu alt kısımlarında az miktarda bir iki ton açık balyaj var, loreal amanyoksız boyanın bal köpüğü rengini çok beğendim, %9 luk sıvı ile bu boyayı karıştırıp boyasam sonuç iyi olur mu ne önerirsin

canım bende bal köpüğü rengini çok begenmıştım loreal amonyaksız boyanın. ama tahmınımce suandakı saçında hemen hemen aynı tonlarda yanı açılması gerekmiyor. hem loreal amonyaksızın içindeki kımyasallar daha farklı normal amonyaklı boyalardan. o yuzden herhangı bır boyanın yuzde 9 luk peroksiini karıştırmanı tavsıye etmem. bence normal içinden ne çıkıyorsa onlarla boya derim. ilk bır ıkı gun renk koyu gelebılır belki ama sonrasında oturuyor. bal kopüğü gibi açık bır renkte de aynı sorunu yaşar mısın bılmıyorum ama kesinlikle yuzde 9 luk başka bır boyanın peroksitini karıştmanı onermıyorum. saçını yıprattıgınla kalırsın canım

Küllümango saçlarım bakır kızılı güneşte belli oluyor normal ortamda koyu kahve gibi kızılın üzerine karamel veya açık kumral tutarmı? tutarsa nasıl olur?

canım tutmaz. yanı tutarda ara bır renk olur hoş olcagını sanmıyorum. saçındakı boyayı mumkun oldugu kadar akıt sonrada 6.1 koyu lkullu kumrala boya. ilk zamanlar bıraz koyu olabılır ama koyu olmazsada o bakır kızıllık pek gitmez. ama ne yaparsan yap ılk zamanlar hep guneşte kızılımsı parlar saçın.

asimavi bencede kesinlikle yaptırma.ayrıca kızıl gölge siyah saçta güzel duruyor.saçın tam siyah değilse hiç düşünme bile.çok kısa sürede akıp turuncumsu bir renk alıyor ve ayrıca altında başka bir boya varsa saçında onuda akıtıyor.1 ay bile kullanamazsın.

gamzeli :gölge ana saç rengi üzerine(boya olmayan saç) yapılan ışıltılar oluyor röfle ise boyalı saçın üzerine yapılan işlem oluyor.gölge daha doğal röfle ise daha açık tonlarda oluyor.gölge de 1 ton açık röflede ise 2-3 ton açık oluyor renk.

Son düzenleme:
küllümango merhaba. bir arkadaşın saçını boyayacam.Doğal siyah ve kalın telli saçı. kızıllık istemiyor 1-2 ton açmak istiyor.(yani kahverengi)) bozmaktan korktum sana sorayım dedim. ne tavsiye edersin. kaç numara ve küllü mü normal mi boyayalım.
teni de çok esmer. bu kıza küsüratlı(doreli-sıcak renkler falan) gidermi. önerebileceğin bir renk var mı canım..birlikte alıcaz boyayı.

küllümango merhaba. bir arkadaşın saçını boyayacam.Doğal siyah ve kalın telli saçı. kızıllık istemiyor 1-2 ton açmak istiyor.(yani kahverengi)) bozmaktan korktum sana sorayım dedim. ne tavsiye edersin. kaç numara ve küllü mü normal mi boyayalım.
teni de çok esmer. bu kıza küsüratlı(doreli-sıcak renkler falan) gidermi. önerebileceğin bir renk var mı canım..birlikte alıcaz boyayı.

dogal sıyah saçı kızıllık olmadan bır ıkı ton bıle açmak oldukça zordur canım çünkü sıyahın içinde en çok kızıl olan renktir. ne yaparsan yap mutlaka kızıllık çıkacaktır. eğer saçını çok yıpratmak istemiyorsa loreal recitalın 4 numarasını alabılırsınız 2 kutu kalın telli demişşin çünkü. bır tane de fazladan yuzde 9 luk peroktir koyup hepsini karıştırıp boyayabılırsınız. ama yıne kızıllık olacaktır mutlaka canım. ayrıca çok esmer diyorsun esmerlere genelde kızıllı yanı sıcak renkler gitmez. o yuzden mumkun oldugunca kızıl olmayan küllü tonlaa yonelmesi gerekir.

Palette kahve(4.0.) ne renk olur ? Siyah olmaz değil mi?

Ya kızıla boyamıştım ama pek hoşuma gitmedi,bu palette ile boyasam kapatır mı? :uhm: ???

merhaba küllü mango.beni hatırladınmı.sana sormuştum.saçlarımı röfle yapmıştım rengini hiç begenmemiştim ve kuaförün 1 i bana boyanır hemen bişey olmaz demişti.digeri 5 ay beklemen gerekir demişti.hatırlamışsındır umarım ve sen 5 ay degil ama en az 3 ay beklemelisin demiştin.seni dinledim.ve sonunda saçlarımı 2 hafta önce ilk başta degişik bir sarı yaptı zemin rengi sonra platin röfle yaptı.harika oldu saçlarım zarar görmedi.ve dogal halimden daha çok begeniliyor artık saçlarım.çok memnunum.çok saol.hiç bir zarar da görmedi.gören barbi bebekler gibi oldun diyor.herkes sana sordugu için de açıklamak istedim yine böyle bir soru gelirse sana ben geleyim aklına ve beni yönlendirdigin gibi yönlendir.çok teşekkür ederim.inan şimdi saç rengimi buldugum için çok mutluyum.saol:))teşekkür ederim

küllü mango merhaba.beni hatırlarsın umarım.saçlarımı röfle yapmıştım ve rengi hiç hoşuma gitmemişti.platin yaptırmak istemiştim.bir kuaför hemen boyanabilir bişey olmaz dedi.digeri en az 5 ay beklemen gerekir demişti.sana sormuştum 5 ay degil belki ama en az 3 ay beklemelisin demiştin.seni dinledim.2 hafta önce saçlarımı boyattım ve şuan çok mutluyum.ilkten saçlarımın her yerini sarı yaptı tonunu bilmiyorum ama zemin renk yaptı.ve sonra platin röfle yaptı.şimdi rengi süper oldu begeniyorum.saçlarım hiç zarar görmedi desem yeridir.dogal saç rengimden daha çok begeniyorlar artık rengimi.inan gören arkadaşlarım barbi bebeklere benziyorsun diyorlar.tanımadıgım biri bile bunu dedi bana.çok mutluyum artık.sana çok teşekkür ederim.benim gibi bir soru ile karşılaşırsan beni yönlendirdigin gibi yönlendir örnek kişi olarak benim:))saç rengimden çok memnunum artık.saol.

ne guzel canım ıstedıgın gıbı olmasına çok sevınıdım. tabı ıstedıgını sorabılısın bılgım olursada da cevaplarım yıne. gule gule kullan saçını

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve yardımınıza cidden çok ihtiyacım var. Kararsızlık yüzünden rüyamda saç boyaları görmeye başladım süreklikafamçokkarıştı Ben bi kaç sene önce kendi kumral saçımın üstüne röfle yaptırdım sonra da kendim çok açık küllü sarıyla boyadım hep dipleri çıktıkça. İlk zamanlar çok güzeldi çok hoşuma gidiyordu ama zamanla iyice açıldı renk özellikle de kahküller bembeyaz oldu. Şimdi ne yapacığımı bilmiyorum. Koyu renk şu an için düşünmüyorum sarıya çok alıştım ama bu artık sarı da değil:1no2: sizce bu çok açık rengin üstüne sarı boyasam ( loreal recital preference 9 hollywood örneğin) nasıl durur? Turunculaşmasından ve kötü olmasından korkuyorum, kuaförlere de güvenemiyorum kendim halletmek istiyorum. Bahsettiğim boyanın reklamında Charlize Theron'un saç rengi çok güzel duruyor öyle olur mu acaba off napıcam ben 8 numara da kapakta güzel görünüyor ama kötü bi koyu sarı elde edip sonradan açamamak da var offf:uhm: bana yardım edin kızlar size güveniyorumm

canım suandakı saçında turunculuk yoksa hollywood sarısına boyadıgında da kesilikle turuncumsu bır renk elde etmezsin. guvenle kullanabılırsın. ama saçının rengi çok açıksa 8 numaraylada boyayabılırsın ılk gunler bıraz koyu olsada sonradan akar tabanı açık oldugu için endişelenme

Canım çok sağol ya valla içimi rahatlattın. Şu an saçımı boyayalı yaklaşık bir ay oluyor o yüzden diplere yakın yerlerde, önceki boyama sırasında ilk kez boyanan kısımda renk aktığı için biraz turunculuk var. Bir de saçımın alt kısımlarında yani ense taraflarında saçımın rengi biraz daha koyu. En çok güneş gören üst kısımlar çok daha açık. İşte durum bu. Ne o açık yerler istediğim gibi bir sarı ne de koyu yerlersenağlama Ama taban rengi şu an açık olduğu için kutu üzerindeki renklerin tutma olasılığı daha yüksek diye düşünüyorum. Ama bir iki ton koyulursa ve yeni halini sevmezsem de yeniden açmam imkansız değil mi?benneyaptımki Boyaların kutusunda da boyalı saçı açmaz yazıyor hep.

merba.ben foruma yeni üye ldum.arnızda loreal exceelence 8.1 i daha önce kullanan varmı.Kutudaki rengin aynısımı çıkıyor yoksa daha mı koyu

Canım çok sağol ya valla içimi rahatlattın. Şu an saçımı boyayalı yaklaşık bir ay oluyor o yüzden diplere yakın yerlerde, önceki boyama sırasında ilk kez boyanan kısımda renk aktığı için biraz turunculuk var. Bir de saçımın alt kısımlarında yani ense taraflarında saçımın rengi biraz daha koyu. En çok güneş gören üst kısımlar çok daha açık. İşte durum bu. Ne o açık yerler istediğim gibi bir sarı ne de koyu yerlersenağlama Ama taban rengi şu an açık olduğu için kutu üzerindeki renklerin tutma olasılığı daha yüksek diye düşünüyorum. Ama bir iki ton koyulursa ve yeni halini sevmezsem de yeniden açmam imkansız değil mi?benneyaptımki Boyaların kutusunda da boyalı saçı açmaz yazıyor hep.

canım zaten taban rengin açıkmış o yuzden sen 8 sursen bıle saçına boa olarak oda zamanla akar. ama 9 yada 9 bunlar kendi dogal saçını yanı dıplerini pek açmaz turuncumsu bır hal alabılır. aslında kendi saçının bır fotosunu çeksen çok daha ıyı yardımcı oluruz

küllümangocum canım bende bişi sormak istiyorum benim annemin saçları koyu ne renk boyarsak boyaylım hep siyah gibi oluyo en son 2 gün önce beyazları çıkmıştı boyadım kahwe rengine beyazları güsel oldu ışıltılı kahwe ama kalan yerleri yine simsiyahh napmak lazım yaaa kadıncağız sıkıldı artık simsiyah dolaşmaktannÇok üzgünüm çoook

bide yiğenim için sorucaktım saçları normalde kumralldı uç balyaj yaptırdı okulda kızmışlar(liseye gidio) 4 e koyu kahweye boyadı hepsini çok kara olduu neyse sabretti ama diplerinden kendi saçı daha açık çıkıodu dipleri kumral aşağıları koyuydu bu seferde 7.1 boyadık bu sefer diplerdeki kendi saçı çok açıldı sarıya döndü uçalrı tam istediği gibi kendi saçlarının renginde kumral oldu şimdi yıpranmasın die boyamadık bidaha şimdi kendi saçları tekrar çıkıo we yazık kafasında 3 renkk war koyu açık koyu kendi rengi olsun istiyo komple ne renk boyamamız lazım ya kendi saçı kumral koyu deil

yardım edersn çok sewinirim canım ya ikiside sürkekli beni sıkıştırıyo ama benimde elimden gelen bişey yok napcağımı bilemedimm:nazar:

doğru söylüyosun canım resim işini ben de düşündüm de daha acemisiyim bu sitenin nasıl yükleyeceğimi keşfedeyim, bi tane çekip koymayı deniycem. Altta kalan daha koyu kısımları ve diplere yakın koyu kısımları röfle boyasıyla iyice açıp ondan sonra mı tamamını boyasam diye düşünüyorum aslında. Dipleri çıktıkça da daha açık bi tonla sırf dipleri açarım olmazsa napıyım amann ne zor bu işler yaa şeytan diyo boşver sarıyı boya 6.0la sonra bırak kendi saçın gelsinkötükedihüso

X