- 11 Haziran 2008
- 25
- 0
- 34
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.021
Küllümango saçlarım bakır kızılı güneşte belli oluyor normal ortamda koyu kahve gibi kızılın üzerine karamel veya açık kumral tutarmı? tutarsa nasıl olur?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küllümango bana da bir fikir verirmisin , saçlarım fındıkkabuğu alt kısımlarında az miktarda bir iki ton açık balyaj var, loreal amanyoksız boyanın bal köpüğü rengini çok beğendim, %9 luk sıvı ile bu boyayı karıştırıp boyasam sonuç iyi olur mu ne önerirsin
Küllümango saçlarım bakır kızılı güneşte belli oluyor normal ortamda koyu kahve gibi kızılın üzerine karamel veya açık kumral tutarmı? tutarsa nasıl olur?
küllümango merhaba. bir arkadaşın saçını boyayacam.Doğal siyah ve kalın telli saçı. kızıllık istemiyor 1-2 ton açmak istiyor.(yani kahverengi)) bozmaktan korktum sana sorayım dedim. ne tavsiye edersin. kaç numara ve küllü mü normal mi boyayalım.
teni de çok esmer. bu kıza küsüratlı(doreli-sıcak renkler falan) gidermi. önerebileceğin bir renk var mı canım..birlikte alıcaz boyayı.
küllü mango merhaba.beni hatırlarsın umarım.saçlarımı röfle yapmıştım ve rengi hiç hoşuma gitmemişti.platin yaptırmak istemiştim.bir kuaför hemen boyanabilir bişey olmaz dedi.digeri en az 5 ay beklemen gerekir demişti.sana sormuştum 5 ay degil belki ama en az 3 ay beklemelisin demiştin.seni dinledim.2 hafta önce saçlarımı boyattım ve şuan çok mutluyum.ilkten saçlarımın her yerini sarı yaptı tonunu bilmiyorum ama zemin renk yaptı.ve sonra platin röfle yaptı.şimdi rengi süper oldu begeniyorum.saçlarım hiç zarar görmedi desem yeridir.dogal saç rengimden daha çok begeniyorlar artık rengimi.inan gören arkadaşlarım barbi bebeklere benziyorsun diyorlar.tanımadıgım biri bile bunu dedi bana.çok mutluyum artık.sana çok teşekkür ederim.benim gibi bir soru ile karşılaşırsan beni yönlendirdigin gibi yönlendir örnek kişi olarak benim:))saç rengimden çok memnunum artık.saol.
Canım çok sağol ya valla içimi rahatlattın. Şu an saçımı boyayalı yaklaşık bir ay oluyor o yüzden diplere yakın yerlerde, önceki boyama sırasında ilk kez boyanan kısımda renk aktığı için biraz turunculuk var. Bir de saçımın alt kısımlarında yani ense taraflarında saçımın rengi biraz daha koyu. En çok güneş gören üst kısımlar çok daha açık. İşte durum bu. Ne o açık yerler istediğim gibi bir sarı ne de koyu yerlersenağlama Ama taban rengi şu an açık olduğu için kutu üzerindeki renklerin tutma olasılığı daha yüksek diye düşünüyorum. Ama bir iki ton koyulursa ve yeni halini sevmezsem de yeniden açmam imkansız değil mi?benneyaptımki Boyaların kutusunda da boyalı saçı açmaz yazıyor hep.