Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kızlar cok acil bişey sorsam .. Saçlarım karamel . Palettenin 9.0 saç boyasını aldım. Bunu boyarsam nasıl bi renk cıkar ortaya daha acık bi renkle değiştireyim mi cvplarsanız sevinirim şimdi sürmeyim kafama:KK70:

kizlar ben sacima kizil golge attirmak istiyorum.ama nette dolastim.bir foto bulamadim kizil golgenin nasil durduguna bakmak icin.benim icin kizil golgeli bir sac modeli fotosu koyar misiniz tsk

slm bayanlar,
aranızda Logona bitkisel boyayı kullanan varmı acaba?? özellikle hamile bayanlar??hamileler için zararı varmı yokmu bilen var mı ve beyazları iyi kapatan bir boyamı???

kizlar ben sacima kizil golge attirmak istiyorum.ama nette dolastim.bir foto bulamadim kizil golgenin nasil durduguna bakmak icin.benim icin kizil golgeli bir sac modeli fotosu koyar misiniz tsk

canım şunlara bi bak bakalım:1hug: bunları bulabildim sadece

galeri4683273wg4.jpg

sacakligs8lr2.jpg

75667273cp2.jpg

ben attırdımm..
mahvoldum
hemen akıveriyor bir de gölge olunca daha kötu görünüyor..
ben çok fazla boyadan yana olmadıgım için 15 günde bir saçımı boyatmayı reddettim o yüzden rezil gibi dolandım yerimseniben
ilk boyattıgında çok hoş oluyor ama sonrası hakkaten zor canıma.s.

ben attırdımm..
mahvoldum
hemen akıveriyor bir de gölge olunca daha kötu görünüyor..
ben çok fazla boyadan yana olmadıgım için 15 günde bir saçımı boyatmayı reddettim o yüzden rezil gibi dolandım yerimseniben
ilk boyattıgında çok hoş oluyor ama sonrası hakkaten zor canıma.s.

ciddimisin canim kizildan herkez sikayetci.bendemi vazgecsem ne yapsam.kararsiz kaldim simdi

arkadaşlar benimde 8 ay sonra duğunum var saçlarım siyah ve hiç boyamadım herkes boyatma siyah saça beyaz gelinlik çok güzel oluyo diyolar karasız kaldım böyle sarı tonları istiyorum ama bana fikir verirmisiniz buda resmim

my.php

arkadaşlar benimde 8 ay sonra duğunum var saçlarım siyah ve hiç boyamadım herkes boyatma siyah saça beyaz gelinlik çok güzel oluyo diyolar karasız kaldım böyle sarı tonları istiyorum ama bana fikir verirmisiniz buda resmim

my.php

Evet koyu renk saçda gelinlik çok daha güzel duruyor inana ki hem yapılan saçı hemde gelinliği daha çok ön plana çıkıyor doğru düşünmüşsün. Bende 1,5 sene önce evlendim saçlarım koyu kahveydi şimdi sarı, gelinliği sarı saçımla giydim inan o kadar gösterişli durmadı.Güzel bir nüans oluyor.hihoyyyt

canım bence snn saçların böyle siyah çok güzel sarı yapmanı tavsiye etmem ama siyahtan sıkıldım diyosan kahve fln yapabilirsin ama siyahla gelinlik çokk güzel durur.

Küllümango bana da bir fikir verirmisin , saçlarım fındıkkabuğu alt kısımlarında az miktarda bir iki ton açık balyaj var, loreal amanyoksız boyanın bal köpüğü rengini çok beğendim, %9 luk sıvı ile bu boyayı karıştırıp boyasam sonuç iyi olur mu ne önerirsin

X