- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.001
kızlar kızıldan kurtulmak için kahve yada karamel çıkarabılecek hangi boyayı ve rengı onerırsınız? acil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küllümango bana da yardımcu olur musun?NeroPhotoSnapViewer.Files9.jpg
bu regin majiral deki karşılığı ne olabilir?
küllümango nerdessiinn:1no2::1no2:
kizlar ben sacima kizil golge attirmak istiyorum.ama nette dolastim.bir foto bulamadim kizil golgenin nasil durduguna bakmak icin.benim icin kizil golgeli bir sac modeli fotosu koyar misiniz tsk
kizlar ben sacima kizil golge attirmak istiyorum.ama nette dolastim.bir foto bulamadim kizil golgenin nasil durduguna bakmak icin.benim icin kizil golgeli bir sac modeli fotosu koyar misiniz tsk
ben attırdımm..
mahvoldum
hemen akıveriyor bir de gölge olunca daha kötu görünüyor..
ben çok fazla boyadan yana olmadıgım için 15 günde bir saçımı boyatmayı reddettim o yüzden rezil gibi dolandım yerimseniben
ilk boyattıgında çok hoş oluyor ama sonrası hakkaten zor canıma.s.
arkadaşlar benimde 8 ay sonra duğunum var saçlarım siyah ve hiç boyamadım herkes boyatma siyah saça beyaz gelinlik çok güzel oluyo diyolar karasız kaldım böyle sarı tonları istiyorum ama bana fikir verirmisiniz buda resmim
ciddimisin canim kizildan herkez sikayetci.bendemi vazgecsem ne yapsam.kararsiz kaldim simdi
http://NeroPhotoSnapViewer.Files9.jpg
küllümango buna bakar mısın umarım ekleyebilmişimdir..sırnaşık şey sırnaşık şey