- 27 Ekim 2013
- 281
- 2
- 34
bornovadayım canım ama hiç problem değil neresindeyse giderim.Saçım açılcak akıtılcak vs. o yüzden iyi biyer bulmalıyım.:18:
Eki Görüntüle 844142 bu renk ne canlarım açık kumral diyo ama küllü sarı gibi sizce ne renk
cnm hatayda kuaför kenan var orayı önerebilirim ama açma akıtma işlemi varsa 2-3 defa çağırıcak seni. çünkü direk oryal sürmeye karşı bi adam. eski yöntemlerle saça zarar vermeden açıyo.
cnm hatayda kuaför kenan var orayı önerebilirim ama açma akıtma işlemi varsa 2-3 defa çağırıcak seni. çünkü direk oryal sürmeye karşı bi adam. eski yöntemlerle saça zarar vermeden açıyo.
Canım ben de dediğin gibi sırf o yzden vazgeçicem galiba en sonundaFotoğraftaki güzlmiş ama ben o kadar açık istemiyorum , resimdekinin daha koyu boyası yani daha doğal bir renk geçişi için hangi marka ve numara kullanmak gerekir , onu bulmuş muydun araştırırken en sonundA peki:) ?
bi de tam olarak nerde canım ufak bi tarif yapsan :)
metroyla git hataydan bi durak önce "izmirspor" durağında in cnm. gişelerin asker hastanesi/264 sk. çıkışından çıkıcaksın. çıkar çıkmaz hemen sağdaki sokağa gir. (marka dünyası miss garaj fln var ordan) sokağa girer girmez bakkalı görceksin. bakkalın çaprazında kenan kuaför. görürsün hemen.
renk olarak loreal casting creme glossun 630 ve 700ü arasında kalmıştım yanlış hatırlamıyosam, kendi rengime yakın oldukları için onları tercih etmiştim.
bütün araştırmalar ve ikilemler sonucunda kuaföre gidip 2 ton açığıyla işlem yaptırmaya karar verdim ama sonuçta gitmedim ve öyle kaldı :)
tesekurler canım şimdi bunu yarım tüp açık kumral yarım tüp küllü kumral karıştırsam olurmu yada açık kumralla koyu sarımı karıştırsam
canım bu boyaları kullanmak için önce saç rengiini açmak gerekiyo sanırım çünkü benim saçım koyu renk. benim saçın üzerine tutmaz bunlar:26:
Ben de öyle düşünmeye başladım:)) çok cesaretli değilim bu konuda işte. Yine de teşekkürler canımaslında kuvvetli bi boya olsa tutar da malesef pek kuvvetli değil özellikle creme gloss. ben iki kutuyla boyardım eskiden, net renk elde etmek için hep. sanırım en iyisi kuaföre gidip riske atmamak :) gerçi o da aynı işlemi yapacak, rengini açıp üzerine boyayacak ama o da saçını yıpratır, bütüüüün bunları düşünüp düşünüp hiçbişi yaptırmadım işte ben de :) karar vermek zor
Merhabalar 2 aydır alakalı alakasız herkese boya soruyorum ve sonunda buraya geldim yardıma ihtiyacım var...
Saçım açık kahverengi yarısını beyaza boyatmak istiyordum kuaför çok yıpranır diye yapmadı, şimdi gri ya da açık mavi istiyorum. önce saçımı oriel ile açacağım için boyalar aktığında sarı mı kalır yoksa böyle solmuş yeşilimsi bir mavi mi? çünkü sarı olmasından korkuyo
benım bıldıgım tek sey eger sacını acacaksan yada boyayacaksan bır saat once sacını bır bakım yagıyla yagla ve ondan sonra yaglı sacına ıslem yap zeytınyagı badem yagı hındıstan cevızı yagı fark etmez elının altında ne varsa bunun faydası cok sacını yıpratmıyormus bır kalkan gıbı sacını koruyor ve yapacagın ıslem uzerınde de hıcbır kotu etkısı yok
Merhabalar 2 aydır alakalı alakasız herkese boya soruyorum ve sonunda buraya geldim yardıma ihtiyacım var...
Saçım açık kahverengi yarısını beyaza boyatmak istiyordum kuaför çok yıpranır diye yapmadı, şimdi gri ya da açık mavi istiyorum. önce saçımı oriel ile açacağım için boyalar aktığında sarı mı kalır yoksa böyle solmuş yeşilimsi bir mavi mi? çünkü sarı olmasından korkuyo
benım bıldıgım tek sey eger sacını acacaksan yada boyayacaksan bır saat once sacını bır bakım yagıyla yagla ve ondan sonra yaglı sacına ıslem yap zeytınyagı badem yagı hındıstan cevızı yagı fark etmez elının altında ne varsa bunun faydası cok sacını yıpratmıyormus bır kalkan gıbı sacını koruyor ve yapacagın ıslem uzerınde de hıcbır kotu etkısı yok
aa teşekkür ederim çünkü kendim yapıcaktım işlemi peki griye boyadığım zaman boya akınca geriye kalan ne olucak o konu hakkında bir fikrin yok değil mi